Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak vidím, že se to tady rozjíždí
a za chvilku se to těmi dvěma čárkami bude jen hemžit ![]()
Já jdu na transfer v pátek tak musím ještě vydržet.
Jinak těm co už mají dvě čárky gratuluji a nám ostatní držím palce ať se taky dočkáme ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Car mi doporučil test až 28.8. Tak čekám
Mám doma jen jedno balení Mamatestu, kde jsou 2 testy. Takže ikdyž to bude znít asi pro některé ženy divně, tak nebudu dělat 10 testů třeba od 5.dne, ale pouze 2 od 12.dne ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Jo, tak.. já myslela, že nemáš vůbec. To je super, že nemusíš do Prahy. Držím na čtvrtek palce ![]()
@Opicka rozpustila píše: Více
A bude hůř
i když já do 5.mesice nosila normálně svoje oblečení..
@ZinaJudita1 píše: Více
To mne taky
dneska jsem 8.den po transferu, zítra nebo ve středu mám termín menstruace, tak uvidíme. Držím ti palce ![]()
Mňa asi j..e fakt. Možno budem musieť ísť na Slovensko pre lieky…
@Freyach píše: Více
To už rychle uteče do pátku. Jen pak ta čekačka se táhne jak týden před výplatou
a to já v sobotu zavařovala lečo, včera jsem dělala kečupy, mám pocit že se nezastavim, ale stejně to neutika ![]()
Ať se zadaří ![]()
@ZinaJudita1 píše: Více
To jich máš doma zatím víc než já
mám 1 ClearBlue a zatím jsem ho nepoužila. Minule jsem měla pozitivní testy 9. a 10.den, tak zatím držím ![]()
@Smoothinka no nakoniec som možno zohnala vo Francii. Lebo ja mám Menopur a mám ho málo. Takže ešte krabicu budem potrebovať. Ale ten je v ČR nedostupný takže som teraz pol dňa zháňala kde by ho mohli mať. No a od CARu som dostala typ a oni to tam majú. Tak som tam napísala a som zvedavá. Ako navrhli my ešte Pergoveris ale úplne to miešať nechcem…starý dobrý Menopur
Som stará škola no …
Tak jsem se dnes objednala do Caru má první vyšetření, jde i manžel ale teda trefila jsem datum zubaře ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.