Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak vidím, že se to tady rozjíždí
a za chvilku se to těmi dvěma čárkami bude jen hemžit ![]()
Já jdu na transfer v pátek tak musím ještě vydržet.
Jinak těm co už mají dvě čárky gratuluji a nám ostatní držím palce ať se taky dočkáme ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Car mi doporučil test až 28.8. Tak čekám
Mám doma jen jedno balení Mamatestu, kde jsou 2 testy. Takže ikdyž to bude znít asi pro některé ženy divně, tak nebudu dělat 10 testů třeba od 5.dne, ale pouze 2 od 12.dne ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Jo, tak.. já myslela, že nemáš vůbec. To je super, že nemusíš do Prahy. Držím na čtvrtek palce ![]()
@Opicka rozpustila píše: Více
A bude hůř
i když já do 5.mesice nosila normálně svoje oblečení..
@ZinaJudita1 píše: Více
To mne taky
dneska jsem 8.den po transferu, zítra nebo ve středu mám termín menstruace, tak uvidíme. Držím ti palce ![]()
Mňa asi j..e fakt. Možno budem musieť ísť na Slovensko pre lieky…
@Freyach píše: Více
To už rychle uteče do pátku. Jen pak ta čekačka se táhne jak týden před výplatou
a to já v sobotu zavařovala lečo, včera jsem dělala kečupy, mám pocit že se nezastavim, ale stejně to neutika ![]()
Ať se zadaří ![]()
@ZinaJudita1 píše: Více
To jich máš doma zatím víc než já
mám 1 ClearBlue a zatím jsem ho nepoužila. Minule jsem měla pozitivní testy 9. a 10.den, tak zatím držím ![]()
@Smoothinka no nakoniec som možno zohnala vo Francii. Lebo ja mám Menopur a mám ho málo. Takže ešte krabicu budem potrebovať. Ale ten je v ČR nedostupný takže som teraz pol dňa zháňala kde by ho mohli mať. No a od CARu som dostala typ a oni to tam majú. Tak som tam napísala a som zvedavá. Ako navrhli my ešte Pergoveris ale úplne to miešať nechcem…starý dobrý Menopur
Som stará škola no …
Tak jsem se dnes objednala do Caru má první vyšetření, jde i manžel ale teda trefila jsem datum zubaře ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď