IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
26.8.24 16:14

@Opicka rozpustila takže ty nás opustíš a pôjdeš do skupiny září? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.24 16:16

@Wuhu85 ano a pevně doufám, že se tam s nikým nepotkám 🍀samozřejmě v dobrém 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.24 16:21

@Smoothinka moc ti gratuluji :srdce: 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
26.8.24 18:11

Holky dnes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
26.8.24 20:10
@Linda97284 píše: Více

Ano, „4“ + pes :mrgreen: ještě že jsme v únoru koupili velké auto! A to jsem přemýšlela, že malé bych pořídila nějakého menšího pejska „k Vánocům“, protože furt chce vodit tu naší a je vtipný, jak na tom vodítku za ní vlaje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
26.8.24 20:18
@Wuhu85 píše: Více

Ano, měla jsem na počet +/- stejně jako ty cykly předtím, ale nikdy jich tolik nezůstalo. Máme 3 zamražené top kvality a 3 šla na genetiku.. takže já opravdu přikládám význam tomu, že ta laborka je TOP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
26.8.24 20:26

Ježíš, tohle fakt miluju 8o to je snad nějaká obsese. Taky mi cizí lidi sahali na břicho když jsem byla těhotná. Fakt jsem se držela, abych jim jednu nevlepila.. ale hlavně tyhle otázky kdy už a planujete deti apod. Jsou tak hrozně zraňující, nikdo netuší jakou kdo má za sebou cestu.. myslela jsem, že po porodu to přejde.. houby!! Už od porodnice otázka a kdy bude druhé? Kdy si pořídíte toho kluka? Sakra, fakt co je komu do toho? Děti se nekupují v hračkářství akademie zdravé dítě je neskutečný zázrak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
26.8.24 20:28

@Smoothinka to je fakt krásne číslo. Áno určite Clayo je super. Ale mala si aj super veľa vajíčok a super spermie amate ešte dobrý vek. Mám známu čo mala 5 vajec a tuším 4 embrya alebo tak nejak a spermie mali super. Prvý vklad boom. Takže verím že aj nám dokážu pomôcť. Ja už fakt nemám nervy na ďalšie kolá ako fakt už som v koncoch s tým celým. Pravdepodobne v Brne my zle zmrazili vajíčka. Mala som ich 15. Boli to dve kolá. Z toho je 8 preč a si myslím, že aj tých 7 čo som si nechala previesť bude na tom podobne. Že to proste na prd zmrazili. My dnes vysvetľovali že to fakt centra veľmi nevedia robiť. Takže 2 cykly ako samoplatci v koši, z 3 mam 1 embryo po PGT a teraz tento cyklus. Dúfam že niečo spáchajú :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
26.8.24 20:33
@Opicka rozpustila píše: Více

Děkuji. Drž se a v září dej vědět :hug: teď máte „pohnojeno“, tak to klapne a letošní Vánoce už budeš slavit 2v1 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
26.8.24 20:57

Joo, ty spermie fakt klaply a byl to nejlepší výsledek za ty 4 roky :dance:
no, věkově jsme od sebe kolik? 2-3 roky? A pssst, ale můj chlap je o fous starší než tvůj :hug:
Tohle je na prd!! Jako tady věříš klinice a všechno, máš to jako pojistku a najednou.. vůbec si to neumím představit. A ta vajíčka budeš převážet do Clayo nebo je tam necháš a budete pak zkoušet znovu v Brně?
V kolik zítra jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
26.8.24 21:13

@Smoothinka Tvoj ma viac ako 55? To je zaujímavé :D Ja som v tvojom veku mala viac vajíčok. U mňa je to už znát keď mám nízke AMH. Mame medzi sebou 3 roky čo nie je veľa. Tak dúfam že sa nám to tiež povede už.

Vajíčka máme už v Clayo a nechame ich rozmrazit s čerstvými. To aspoň nie sú také vysoké náklady na to potom keď ich je viac ako tu sumu platiť za pár vajíčok. Takže minule sme rozmrazili 8 a oplodnilo sa 3. Tretí deň už vyzerali zle a likvidovali sa. 2 čerstvé sa vyvíjali ďalej do 5 dňa ale jedno malo niečo s placentou a nevyvyjalo sa. Takže nakoniec 1 embryjko v PGT a ja ťažko traumatizovaná. Kopec kliník je jednoducho nekvalitných a veselo si mastia vrecká. Morálna žumpa. Tak by som to definovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
27.8.24 07:44

@Smoothinka :think: Když jich máš tolik v mrazáku… :D Tak třetí bude z KET :lol:
Co máte za plemeno? :)

@Wuhu85 Je smutné, že si necháváš za nemálo peněz pro jistotu zamrazit vajíčka, které pak takhle nevydrží :( Člověk chce mít jistotu a pak ho to takhle semele. Doufám, že v Clayo jsou šikovní :D A zbyde ti tam i na sourozence! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.8.24 07:47

@Linda97284 Pevne verím, že nám pomožu. A že nám to obom dopadne. Ja už dnes zaradím ľahkú stravu lebo ma tlačí už spodok :zed: no nato že tam mám 4 folikuly tak to tlačí celkom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
27.8.24 07:54
já taky doufám.
Jsem na tom úplně stejně. Běžela jsem na záchod, udělalo se mi zle a to ještě nemám ani snídani.. a dneska jsem vzala šaty aby zakryly ten nafouklý pupek 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.8.24 08:12

@Linda97284 Kedy ideš zajtra? Aby sme na teba mysleli? Ja si myslím, že my už vo štvrtok tie folikuly tiež odsajú. Už cítim že bolo dosť :zed: marodíš alebo normálne pracuješ? Ja tu sedím pred počítačom a rozmýšľam čo mám spraviť, lebo premýšľanie my ako vôbec nejde …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.