Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka díky pekne. Ako budem si musieť prebookovať hotel ešte sle aspoň si trochu pred tým oddýchnem.
@Kamule066 píše: Více
Já tam taky šla s tím, že jsme ok. A byla to jedna pecka za druhou. Vždycky jsem si poplakala, ale nakonec to stejně musíš přijmout jak to je… ![]()
@Wuhu85 No tak dobrý skóre. Z 5 ti třeba zbyde i na další
nakonec stejně budem testovat spolu, protože já to 14 dní nevydržím
![]()
@Anonymní píše: Více
Já mám OPU zítra ráno. 10 folikulů je krásný počet. Já měla při páteční kontrole 3 + 2 malé. Tak pořád doufám, že ty 2 to dohnaly. Přála bych si mít 4-5 aspoň. Ale budeme pracovat s tím co bude. Troška naivity ve mě pořád je… no co 1. IVF… ![]()
Stejně mám pocit, kdyby neměl doktor dovolenou, tak by mě zkontroloval ještě tento týden. Trošku mě to štve, že jejich dovolené tohle ovlivní… samozřejmě každý má právo mít dovču….
Na OPU mám doktorku a když dojde na ET, tak zase jiného doktora… ![]()
@Linda97284 ty brďo, tak to budu držet palce, no hele to je pitomý takhle, když se střídají doktoři.. a to tě na kontrolu neposlali k jinému lékaři? 😊 já třeba na každé kontrole vyfasovala vyšší dávku hormonu, podle toho jak to vypadá.. plus nějaká další injekce na potlačit ovulace a tak 😊 proste na každé kontrole něco, jestli to nechali žít svým životem, tak se mi to moc nelíbí teda… naše je to také první IVF a snad poslední 😁 já teda jsem zastánce toho, ze OPU a ET už moc lidsky faktor neovlivní nu 🙄 u nás bylo štěstí, ze jsme se konecne dostali k super paní doktorce a OPU mi bude dělat sám primář, tak jsem v klidu.. 😊
Původně se měla punkce plánovat podle pondělní prohlídky. Ale řekl, že to uděláme rovnou ve středu. Dávky mi zvýšil po 1. Kontrole. Spíš bych ocenila info dřív jestli ty dva dorostli… a tak.
Tak to máš dobrý. U primáře se fakt bát nemusíš.
To nám s tebou a @Wuhu85 vychází podobně. Tak snad budeme sdílet pak jen dobré zprávy. ![]()
@Linda97284 neboj oni vedia čo robia bude dobre
aj keď sa to nezdá ale majú tam tvoju kartu a vedia aký je tvoj stav.
To je hrozne individuálne, každá to máme inak. Ja to už mám tak že nepremýšľam veľmi a proste len robím čo mi povedia a mám kľud.
@Wuhu85 píše: Více
Snad máš pravdu. Zítra jdu na to! Tak pak dám určitě vědět. ![]()
@Linda97284 držím na dnešek palce, ať ti po narkóze není špatně a hlavně ať je tam to „zlaté vajíčko“
![]()
Už mám po. Vytáhli 5. Jedno malé. A z téch velkých 4 vajíčka.
@Linda97284 tak určitě minimálně jedno bude to pravé ❤️ a jak se cítíš? Jaké to bylo? 😊
@Linda97284 píše: Více
No, tak super
tam ten bojovník být musí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.