IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
30.8.24 16:21
@Smoothinka píše: Více

Stará se o tebe chlap teď víc? 😁 hýčká tě pořádně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
30.8.24 16:54
@Linda97284 píše: Více

Tak já si v tomhle nemůžu stěžovat, mám skvělého chlapa. Hýčká si mě celých 14 let :srdce: teď se teda víc snaží zabavit malou, abych si odpočinula, ale ta má teď období „maminka, maminka“ :mrgreen: Takže to moc nepomáhá 🙈
dneska trasa 6km, podle telefonu jsme byli v pohybu hodinu a 22minut, ale na cestě jsme byli 3 a půl hodiny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.8.24 18:39

@Smoothinka Ne, Hlinka to nechcel práve. Že keby z nich boli embryjka tak ich musí znova zamraziť a je to príliš veľa úkonov a mohlo by to škodiť embryjkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
30.8.24 18:54
@Wuhu85 píše: Více

Ahaa, no to me nenapadlo, ale má to logiku.. takže teď použijí čerstvá embrya.. a když to vše dobře dopadne, zkusíš ten ET nebo budete vše posílat na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.8.24 18:59

@Smoothinka ja to nechám na nich. Nemám už silu to riešiť. Slabšie určite na genetiku. Ale otázka je koľko ich reálne bude. Poslali ti video tiež?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 19:47

Holky, tak já hlásím, ze už mi pekelně tlačí spodek, celou stimulaci byl klid a poslední den toto, cely den jen lezim, delší stání nějak nedávám 😃 zítra ráno jdu na to 😃 👍🏼

• Citovat
  • Upravit
1753
30.8.24 19:48
@Anonymní píše: Více

To je dobré znamenie. Mňa včera tiež dosť boleli vaječníky :) Držím palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.24 19:53

@Wuhu85 tak moc děkuji 🍀

• Citovat
  • Upravit
1427
30.8.24 20:48

Věřila jsem jim u sebe a věřím i v tvém případě :srdce: :hug:
Nee, a nevím, že by posílali něco i holkám, co tam byly na jaře a jsem s nimi kontaktu. Ale ukazovala mi pak videa od oplodnění po vývoj u jednotlivých embryí
Jak ti je po narkóze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.8.24 21:10

@Smoothinka mne je dobre ďakujem. Dnes sme trochu odpoledne pospali a mali aj prechádzky takže veľmi kľudovy režim to nie je, ale nič hrozne. Cítim trochu spodok ale nič hrozne. Uvidíme zajtra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.8.24 22:25

Budu na tebe myslet. Ať toho vytáhnou aspoň na dvě děti! :lol:

@Smoothinka Tak to máš hodného chlapa. Mě přijde, že ten můj ani neví co to všechno obnáší.

@Wuhu85 To máš speciál i s videem oplodnění. To vám pak dám vědět co jsme viděli my. Když jsme si připláceli i Time laps. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.8.24 22:29

@Linda97284 jo ja mám videjko. Som na to čumela. Time laps máme aj my. Tak uvidíme ako to dopadne. Tebe budú volať az v pondelok? Mne už zajtra či sa oplodnili. Tak uvidíme koľko to dalo. Ja dúfam aspoň v jedno embryjko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
30.8.24 23:28

Určitě bude víc než jedno. Já už mám jít rovnou na ET v pondělí. Vlastně bez informace jestli vůbec něco vydrželo. Jsem z toho fakt špatná. Celý víkend budu jak na trní. Jsem citlivá a chlap se chová jako kdyby nic. Hrozně mě to štve. Ani neví na co vlastně čekáme a dokonce tam semnou ani nechtěl jít. Až potom co jsem mu musela vysvětlit, že třeba můžeme čelit rozhodnutí jestli si nechám zavést embryo, které nebude úplně top kvality. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.8.24 07:59

@Linda97284 no vzhľadom k veku neviem ako to bude. Ja ti rozumiem že máš obavy ale skús to pustiť a nechať to na vyššej moci. Cítiš sa aj dole lebo už si nepichaš hormóny. To by sa malo spraviť. Chlapi tomu nerozumejú a my sme precitlivelé. Ja ostávam v Prahe keby niečo a chlap ide späť do Nemecka takže ja som na to sama, ale už som si zvykla. Mne to aj viac vyhovuje keď pri tom nie je :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
31.8.24 07:59

Drž sa :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.