Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka píše: Více
Stará se o tebe chlap teď víc? 😁 hýčká tě pořádně?
@Linda97284 píše: Více
Tak já si v tomhle nemůžu stěžovat, mám skvělého chlapa. Hýčká si mě celých 14 let
teď se teda víc snaží zabavit malou, abych si odpočinula, ale ta má teď období „maminka, maminka“
Takže to moc nepomáhá 🙈
dneska trasa 6km, podle telefonu jsme byli v pohybu hodinu a 22minut, ale na cestě jsme byli 3 a půl hodiny
![]()
@Smoothinka Ne, Hlinka to nechcel práve. Že keby z nich boli embryjka tak ich musí znova zamraziť a je to príliš veľa úkonov a mohlo by to škodiť embryjkám.
@Wuhu85 píše: Více
Ahaa, no to me nenapadlo, ale má to logiku.. takže teď použijí čerstvá embrya.. a když to vše dobře dopadne, zkusíš ten ET nebo budete vše posílat na genetiku?
@Smoothinka ja to nechám na nich. Nemám už silu to riešiť. Slabšie určite na genetiku. Ale otázka je koľko ich reálne bude. Poslali ti video tiež?
Holky, tak já hlásím, ze už mi pekelně tlačí spodek, celou stimulaci byl klid a poslední den toto, cely den jen lezim, delší stání nějak nedávám 😃 zítra ráno jdu na to 😃 👍🏼
@Anonymní píše: Více
To je dobré znamenie. Mňa včera tiež dosť boleli vaječníky
Držím palce ![]()
Věřila jsem jim u sebe a věřím i v tvém případě
![]()
Nee, a nevím, že by posílali něco i holkám, co tam byly na jaře a jsem s nimi kontaktu. Ale ukazovala mi pak videa od oplodnění po vývoj u jednotlivých embryí
Jak ti je po narkóze?
@Smoothinka mne je dobre ďakujem. Dnes sme trochu odpoledne pospali a mali aj prechádzky takže veľmi kľudovy režim to nie je, ale nič hrozne. Cítim trochu spodok ale nič hrozne. Uvidíme zajtra.
@Anonymní píše: Více
Budu na tebe myslet. Ať toho vytáhnou aspoň na dvě děti! ![]()
@Smoothinka Tak to máš hodného chlapa. Mě přijde, že ten můj ani neví co to všechno obnáší.
@Wuhu85 To máš speciál i s videem oplodnění. To vám pak dám vědět co jsme viděli my. Když jsme si připláceli i Time laps. ![]()
@Linda97284 jo ja mám videjko. Som na to čumela. Time laps máme aj my. Tak uvidíme ako to dopadne. Tebe budú volať az v pondelok? Mne už zajtra či sa oplodnili. Tak uvidíme koľko to dalo. Ja dúfam aspoň v jedno embryjko. ![]()
Určitě bude víc než jedno. Já už mám jít rovnou na ET v pondělí. Vlastně bez informace jestli vůbec něco vydrželo. Jsem z toho fakt špatná. Celý víkend budu jak na trní. Jsem citlivá a chlap se chová jako kdyby nic. Hrozně mě to štve. Ani neví na co vlastně čekáme a dokonce tam semnou ani nechtěl jít. Až potom co jsem mu musela vysvětlit, že třeba můžeme čelit rozhodnutí jestli si nechám zavést embryo, které nebude úplně top kvality. ![]()
@Linda97284 no vzhľadom k veku neviem ako to bude. Ja ti rozumiem že máš obavy ale skús to pustiť a nechať to na vyššej moci. Cítiš sa aj dole lebo už si nepichaš hormóny. To by sa malo spraviť. Chlapi tomu nerozumejú a my sme precitlivelé. Ja ostávam v Prahe keby niečo a chlap ide späť do Nemecka takže ja som na to sama, ale už som si zvykla. Mne to aj viac vyhovuje keď pri tom nie je ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.