Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 píše: Více
Já si taky myslím, že spoustu věcí můj chlap neví, neřeší, přeci jen my ženy v tom furt ležíme, čteme.. po nich se většinou chce přivézt/odvézt a darovat matroš
![]()
Tyy jo, to je prostě fakt zvláštní přístup, že nic nevíš a máš rovnou přijít na ET. Já na ET/KET taky jezdila sama, jsem v klidu, že nemám nikoho za zadkem
v Iscare stejně chlap na sál nemohl a tam se leželo po transferu asi půl hodiny a tady v Clayo sice chlap na sál může, ale za 3 minuty odcházíš
ale my jsme dopředu věděli co a jaké kvality by se mělo transferovat. Moc držím palce na pondělí
![]()
@Wuhu85 píše: Více
Už ti volali?
mně poprvé volali kolem 9. a pak podruhé kolem 11 (to už jsem byla nervni, že nevolají
)
Já po prvním OPU šla taky na prochajdu se psem. Ale po druhém mě tak děsně bolelo břicho a po třetím mi zas bylo blbě po narkóze, že bych nezvládla nic
@Smoothinka Nevolal nikto a keby my každý nepísal či my volali tak o tom ani neviem
Ja sa s tým veľmi už nezaoberám lebo nechcem šílet, ale dúfam, že oplodniť by sa nejaké snáď mali. Väčšinou zvykne byt problém až potom. Tak ja som bola včera aktívna ale cítila som len spodok a bola som trochu unavená. Ale spali sme odpoledne tak sa to spravilo.
Tak máme 7 oplodnených. To jedno čo dozrievalo ešte tak neviem čo je s ním. Ďalšie info v pondelok.
Paráda
co máš v plánu na zítra? V Praze je asi dost hrozně, ne? Moje mamka bydlí kousek od nás a psala, že je tam šíleně už od rána a že i v noci je horko a neochladi se..
@Smoothinka práve preto som v hotely s klimou
este musim poriešiť si niekde oprať veci
nemám žiadny plán, ale musím niečo vymyslieť teda.
Ahoj holky, tak už máme OPU za sebou, celkem bylo 13 vajíček, šťastné číslo.. zítra dopo zavolání, kolik jich bylo zralych a kolik se jich oplodnilo, partnerům spermio prý žádná sláva, ale snad tam max 13 mršek najdou 😊
@Anonymní píše: Více
To je krásne číslo. A teraz si fakt oddýchnuť ![]()
@Wuhu85 děkuji, no bylo nám řečeno, ze jich je málo, vyselektovalo se jich dost nějakým čipem 😊 tak snad to bude stačit 🤩
@Anonymní píše: Více
My sme mali tiež menej lebo sme mali krátku abstinenciu, ale nikto nič nehovoril. Tak budem držať palčeky 🤞
Nějaká samoobslužná bývala na Stodůlkách, pak vím na Praze 4 bývala na Chodově a v Nuslích.. ale já jsem z Prahy už 6 let ![]()
Aano, brala jsem ho i před/po prvním ET a KET. Teď ho mám také- ráno a večer
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.