Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky jsem trošku ospalá, ale to dospím doma. Jinak ok, jsem z těch nervů spala 3 hodiny dnes.
@Linda97284 Ani jsem nestihla napsat jak držím palce a už je po všem, ale držím pořád aby aspoň jeden bojovník si to místo tady na světě vybojoval
Odpočiň si ![]()
Tak jsem konečně doma. A necítím nic, ale dali mi tam něco proti bolesti, tak uvidíme odpoledne.
Jinak všechno dobrý a zítra mi budou volat kolik se jich povedlo oplodnit. A pak už mi pak o vývoji žádný info nedají. ET mám naplánovaný na pondělí. A prostě tam přijdu a uvidíme. Tak se to dozvím až v pondělí. To budou nervy, jsem ráda, že jedeme nakonec pryč o víkendu. Děkuji moc všem, že jste na mě mysleli. ![]()
@Wuhu85 ty dneska pícháš Ovitrelle viď? Neřekli ti proč se dávají dvě? ![]()
Jinak spermiogram vyšel manželovi o něco lépe, ale máme tam poznámku “Zastoupení spermií správné stavby nízké.” Každopádně 4 dobré tam určitě budou ![]()
@Linda97284 presne tak. Niečo určite výberú
teraz si fakt oddychni
@Linda97284 áno dnes si pichám o 22:00. Lebo mne minule boli mnohé folikuly bez vajíčok. Sa neodlepili od steny folikulu. A to sa práve deje tou ukoncovacou injekciou. Tak my pre istotu dal dve. Ale pýtala som sa ho na to a on my povedal že tak teda dve. Vypúšťala si vzduch z tej injekcie?
@Wuhu85 no tak snad budou všechny tentokrát dobré.
Vypustila jsem ano. Ale upřímně nevím jestli se to má dělat
já si řekla, že tím nic nepokazím. ![]()
@Linda97284 píše: Více
Práveže som videla dve videa a vjednom hovorili nevypustiť a v druhom vypustiť
ty si ten vŕšok len sundala a tam je ihla že? Ja som sa na to včera dívala ![]()
Holky, já budu tentokrat píchal Ovitrelle už po třetí a nikdy mi nikdo neříkal, ať ten vzduch vypustim.. proste jen chytit špíček a píchnout 😊
@Anonymní píše: Více
Ja práveže neviem len som sa na to včera dívala. A tu čepičku jde jednoducho odstrániť? Alebo len zatiahnuť?
@Wuhu85 ano ano, tu cepicku normálně sundas, jako když otevíráš třeba pero.. je to stejný jako tahle injekce 😊
@Anonymní píše: Více
Je mine ty si zlatá a ďakujem. Ja so myslím že u mňa už začína byt veselo.
Zdravím Vás děvčata, psala jsem zde první příspěvek 15.8., že jsem zrovna v té čekací době po ET a konečně je ta dlouhá doba dneškem u konce
A jak jsem psala, vystačila jsem si s jedním balením GS Mamatestu, kde jsou 2 testy. Za mě nejlepší značka.
1. TT 8. den po ET - „duch“ ![]()
2. TT 14. den po ET - „dálnice“ ![]()
Máme s manželem obrovskou radost a doufáme, že všechno bude v pořádku ![]()
Přeji Vám, aby se také Vaše snažení podařilo a mohly jste se brzy radovat ze dvou čárek // ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.