IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
28.8.24 09:17

Holky jsem trošku ospalá, ale to dospím doma. Jinak ok, jsem z těch nervů spala 3 hodiny dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.8.24 09:24

@Linda97284 Si hrdinka! Si práve dokázala veľkú vec! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.8.24 09:57

@Linda97284 Ani jsem nestihla napsat jak držím palce a už je po všem, ale držím pořád aby aspoň jeden bojovník si to místo tady na světě vybojoval :srdce: Odpočiň si :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.8.24 10:08

@Kamule066 to bude viac bojovníkov. Pani je mladá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.8.24 10:46

:lol: Tak jsem konečně doma. A necítím nic, ale dali mi tam něco proti bolesti, tak uvidíme odpoledne. :D Jinak všechno dobrý a zítra mi budou volat kolik se jich povedlo oplodnit. A pak už mi pak o vývoji žádný info nedají. ET mám naplánovaný na pondělí. A prostě tam přijdu a uvidíme. Tak se to dozvím až v pondělí. To budou nervy, jsem ráda, že jedeme nakonec pryč o víkendu. Děkuji moc všem, že jste na mě mysleli. :srdce:

@Wuhu85 ty dneska pícháš Ovitrelle viď? Neřekli ti proč se dávají dvě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.8.24 10:48

Jinak spermiogram vyšel manželovi o něco lépe, ale máme tam poznámku “Zastoupení spermií správné stavby nízké.” Každopádně 4 dobré tam určitě budou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.8.24 10:58

@Linda97284 presne tak. Niečo určite výberú :srdce: teraz si fakt oddychni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.8.24 11:01

@Linda97284 áno dnes si pichám o 22:00. Lebo mne minule boli mnohé folikuly bez vajíčok. Sa neodlepili od steny folikulu. A to sa práve deje tou ukoncovacou injekciou. Tak my pre istotu dal dve. Ale pýtala som sa ho na to a on my povedal že tak teda dve. Vypúšťala si vzduch z tej injekcie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
28.8.24 11:14

@Wuhu85 no tak snad budou všechny tentokrát dobré. :srdce: Vypustila jsem ano. Ale upřímně nevím jestli se to má dělat :D já si řekla, že tím nic nepokazím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.8.24 11:16
@Linda97284 píše: Více

Práveže som videla dve videa a vjednom hovorili nevypustiť a v druhom vypustiť :D ty si ten vŕšok len sundala a tam je ihla že? Ja som sa na to včera dívala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.24 11:59

Holky, já budu tentokrat píchal Ovitrelle už po třetí a nikdy mi nikdo neříkal, ať ten vzduch vypustim.. proste jen chytit špíček a píchnout 😊

• Citovat
  • Upravit
1753
28.8.24 12:00
@Anonymní píše: Více

Ja práveže neviem len som sa na to včera dívala. A tu čepičku jde jednoducho odstrániť? Alebo len zatiahnuť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.24 12:13

@Wuhu85 ano ano, tu cepicku normálně sundas, jako když otevíráš třeba pero.. je to stejný jako tahle injekce 😊

• Citovat
  • Upravit
1753
28.8.24 12:21
@Anonymní píše: Více

Je mine ty si zlatá a ďakujem. Ja so myslím že u mňa už začína byt veselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZinaJudita1
28.8.24 12:48

Zdravím Vás děvčata, psala jsem zde první příspěvek 15.8., že jsem zrovna v té čekací době po ET a konečně je ta dlouhá doba dneškem u konce :P A jak jsem psala, vystačila jsem si s jedním balením GS Mamatestu, kde jsou 2 testy. Za mě nejlepší značka.
1. TT 8. den po ET - „duch“ 8o
2. TT 14. den po ET - „dálnice“ :*
Máme s manželem obrovskou radost a doufáme, že všechno bude v pořádku :andel:
Přeji Vám, aby se také Vaše snažení podařilo a mohly jste se brzy radovat ze dvou čárek // :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.