IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
27.8.24 08:19
@Wuhu85 píše: Více

Já mám v 8:00, ale nástup v 7:30.

Taky doufám, že půjdeš. Hold ti chtějí nechat dozrát ty menší, ale u mě chtějí chytit ten největší :lol: jsem normálně v kanceláři, ale dneska už mám 1/2 den dovolené. Půjdu domu uklidit a pozvali jsme si na večer kamarády, abych se trošku zabavila a nemyslela na to. Jinak potom mam dovolenou až do pondělí a na víkend jedu pryč. To by mě zajímalo, kdy mi zavolají, že mám přijít… když mi nějaké to embryo zůstane. V pondělí ráno? To budu jako na trní :(

Tak ty máš taky možnost dělat z domova ne?
Když to vyjde a ET proběhne vezmu si buď nemocenskou a nebo home office. Mám sice kancelářskou práci, ale jsem hrozný stresař a šéf je takový… rozlítaný, chaotický a rozdává úkoly jako šílenec. Takže pak mam zbytečný stres. Takže uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.8.24 10:43

Tak holčiny právě jsem mluvila se sestrou, mám nízký vitamin D a nízkou hladinu AMH, takže do studie nezapadáme. :( 17.9 jdeme na další konzultaci, nevíte jak dlouho trvá ten prvotní proces s pojišťovnou? Já už nechci konzultaceeee já chci proceeees :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.8.24 10:45

@Kamule066 Oh to my je ľúto :srdce: ja ti bohužiaľ neporadím som bola vždy samoplatca. Hlavne je vybrať si veľmi dobrú kliniku a teraz nepreháňam. Môžete sa na zlej klinike zdržať zbytočne fakt dlho. A process IVF je o čakaní takže si na to musíš bohužiaľ zvyknúť. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.8.24 10:48

@Linda97284 ja som sa hodila marod. To nešlo už skĺbiť kontroly a dôležité jednania. A som fakt mimo. Minule som robila také chyby že som to po sebe opravovala 3 dni. :zed: na zajtra ti držím palce aby všetko dopadlo super. Mne to už pripadá ako nekonečno tento cyklus. :D Akurát som v čakárni tak som zvedavá čo vymyslia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
27.8.24 10:55
@Linda97284 píše: Více

Noo, vzhledem k věku do třetího bychom už nešli.. být mladší tak klidně, nebránila bych se tomu, ale teď už fakt ne! Koljušku, jela jsem si pro ni 6 hodin do Německa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
27.8.24 10:56

Hihi, noo, o chlup starší je :mrgreen:
Tak super, že už je máte v Clayo, doufám, že se jim povede napravit to mražení a zachrání z nich co nejvíc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.8.24 11:00

@Wuhu85 zatím docházíme do IVF CUBE a podle hodnocení by to mělo stát za to, s výměnou mě nestraš, stačí že rodina už zjišťuje kam chodíme a ještě víc nás stresují než aby nás podpořili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
27.8.24 11:09
@Kamule066 píše: Více

Pojišťovna schválí žádost o IVF do měsíce. Mně teď rovnou začli stimulaci a vydali léky i bez toho aniž by měli odpověď z pojišťovny. Protože říkal doktor, že není důvod proč by to neschválili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
27.8.24 11:28

@Kamule066 To mě mrzí no, ale pořád budeš mít částečně hrazenou, tak to nebolí tolik jako samoplátce.

Záleží asi dost na situaci. My jsme měli schváleno do 20 dnů (VZP). Ale měli jsme špatný spermiogram, takže jsme dali čas manželovi zlepšit ten jejich stav. Měli jsme před IVF 2× IUI. A pak jsme šli rovnou na IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
27.8.24 11:29

@Wuhu85 Držím palečkyyy :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
27.8.24 11:31
@Smoothinka píše: Více
:lol: To je stejně viď.. Doufáš, že z tebe vytáhnou co nejvíc a teď když máš v mrazáku, tak se možná vyhodí. :oops:

my jsme jeli taky 6 na Slovensko. 2×, protože máme dva lumpy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.8.24 12:09

@Linda97284 my peníze neřešíme, spíš jsem si to idealizovala jak je všechno v pořádku a pojede to jak po másle a pěkně mě uzemnili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.8.24 12:20

Tak holky až v piatok v 10:00 pôjdem. A v stredu Ovitrell dvojitú dávku sme sa dohodli. Mám tam asi 5 + 2 menšie ktoré asi nerastú takže si myslím že ak budem mať 4-5 vajíčok budem happy fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.24 12:38

Ahoj holky,
vždy po každé návštěvě dr. otevírám tuhle diskuzi a koukám, co je nového ☺️..

v první řadě mě moc mrzí osud @Opicka rozpustila, věřím, že vše bude mít šťastný konec, těch příspěvků tu je už moc a celkem se mi vše motá, ale čeká tě tedy nějaký KET? Drž se, vše dobře dopadne 😇

moc gratuluji @Smoothinka: pochopila jsem správně, že je z tebe nastávající mamka? ☺️

@Wuhu85 budu moc držet palce na páteční OPU, určitě vše dobře dopadne, důležitá je kvalita a né kvantita!!! ☺️ a @Linda97284 má taky před OPU?

Holky, člověk aby si založil nějakou tabulku, kdo je v jaké fázi, člověk se v tom celkem ztrácí 😀

No a jinak u nás - 10 folikulů a punkce bude v sobotu 😊

• Citovat
  • Upravit
1427
27.8.24 12:54

Ty joo, fakt napínavé.. budeme na tebe zítra myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.