IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
2.9.24 15:16
@Anonymní píše: Více

Ja ešte nemám u seba nič až zajtra. To nafukovanie je bohužiaľ normálne a potrvá dokym sa telo ukľudní. Si mala aj veľa folikulov tak ta to o to viac boli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.9.24 15:19

@Smoothinka já to mám ve zprávě. No tak asi na tom tolik nezáleží. Hlavně aby tam nebylo C :lol:

@Wuhu85 Možná je lepší zůstat ještě tu noc. Ale myslím, že by to řízení neuškodilo.
Vůbec. Bylo to jako IUI s rozdílem, že tady ti ve skutečnosti ukazovali jak to tam zavádějí. Já teda viděla prd holky. Mám obráceně dělohu. :lol: celé to trvalo 3 minutky. Mekáč jsem si dala po punkci. Dnes ne… dnes jsem si dala zdravé :lol: ale říkala jsem manželovi, že stejně bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.9.24 15:21
@Anonymní píše: Více

Budu na tebe myslet. Vytáhli toho dost určitě ti něco zůstalo.
Jinak nemám žádnou radu. Jsem nafouklá do dnes. :lol: Ale to je těch pár kileček nahoře asi taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.9.24 15:25

@Linda97284 no jo ale to řízení do Nemecka môže byt dosť o držku odpoledne keď každý jede z práce. A diaľnice sú dosť rozkopané na tej trase takže to stojí pák a frustruje to. Tak asi na to prdim a deň ešte vydržím než potom unavená prísť domov večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
2.9.24 15:25

@Wuhu85 kdo ti bude dělat zítra ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.9.24 15:26

@Smoothinka Neviem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
2.9.24 15:26

@Linda97284 já si po ET dala Burger King :mrgreen: jak to jíme třeba 2× do roka, tak mi to fakt bodlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
2.9.24 15:27
@Wuhu85 píše: Více

Aha, mně to říkali do telefonu právě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.9.24 15:30

@Smoothinka Hneď vedľa je Mekač ale ja si myslím že si nedám. Mne to tam nechuti s nikdy tam nechodím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.9.24 15:31

@Smoothinka ja neviem či som to registrovala ale nepamätám si že by spomenuli meno. Ale predpokladám že Hrehovcak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
2.9.24 15:35

Jj, je tam drive a McCafé a když vyjdeš z Clayo tak za rohem vlevo je nově otevřený Burger King. Takže výjimečně mi to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
2.9.24 15:41

Mně do telefonu říkali, že Hrehorčák. Na místě, že prý paní doktorka Jarošová, tak jsem se ptala jakto. Že prý mají vždycky rozdělené pacientky po skupinách adruhy ordinuje. No, ale v šatně mi sestřička říká, že na sále čeká Hrehorčák, že si na mně počkal :mrgreen:

Příspěvek upraven 02.09.24 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.9.24 15:43
@Smoothinka píše: Více

Ona je na dovolenke čo ja viem. Mne je to jedno kto to urobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
2.9.24 16:20

Jdeš zítra ráno? :hug:

Já jsem prase a dávám si takové zdravé věci jednou dvakrát za měsíc. Oba, manžel i já, jsme milovnici jídla. Od české po itálii a asii, mexiko. Všechno. Sushi jsem si dávala před OPU 3× “naposled” a před každým IUI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
2.9.24 16:22

@Linda97284 jo tak ja žijem dosť zdravo a keď zhrešim čo sa mi v poslednom case stáva tak se stydim. Tak bacha na Sushi ako surové mäso by som v tehotenstve nejedla. Ja mám rada zeleninové sushi fritované tak ako náhrada môže byt fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.