Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 14 dní po transferu krev a 14 dní po krvi ultrazvuk.. takže bych šla někdy 9.-10.9., ale jak jsme pryč, tak mám termín až na pondělí 16.9.
@Anonymní píše: Více
Super
tak za 14 dní // ![]()
Neboj, není to kulička, kterou bys někde ztratila ![]()
Teda holky, to tady potom bude smršť pozitivních testů ![]()
Holky a jak fungujete po ET? Přiznám se, ze už mě nebaví nic nedělat, potřebuji vyzehlit a dat dokupy byt, samozřejmě žádné mytí oken a podobný kraviny, ale klasicky úklid.. řekla jsem, ze dnes to odválim už doma na gauci, ale zítra už bych chtěla trosku fungovat a po víkendu na nějakou procházku a běžný režim.. jak to mate vy? 😃
5 dni ľahký režim a žiadny šport ani nič. Už neblbni na konci ![]()
Holky ja idem pešo z domu pre carbonara. A neviem čo som hladná alebo mám blejt. Ten progesteron robí divy.
Hele, mně to teď vyšlo na ty šílený vedra v srpnu.. takže dopoledne snídaně, obstarat dítě, psa a pak jsme šly pěšky k mamine, kde jsme byly na zahradě ve stínu. Max. nějaké rychlé vaření a zlehka přejet podlahu, jinak prochajdy se psem a dítětem normálka, abychom neseděly doma. Snažila jsem se i netahat. Po tom prvním týdnu už jsem normálně fungovala, kdyz jsem vedela, ze tam je.. 10-11km úplně v pohodě ![]()
Tak holky od zajtra amelgen rektalne. Mam pocit akoby ma chytil močak. Chodím toľko čúrať že ma to už bolí… ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Myslíš, že to vaginálně špatně snášíš?
ještě já mám třeba navíc ty injekce, abych nemusela rektálně zavádět… ale je to do svalu… nic příjemného.
@Linda97284 to som slyšela žeje to mňamka. skusim znova rektalne cez den. Síce z toho mám vetry ale lepšie ako toto.
Tak to je krásný
. Paráda. ![]()
Tak snad ti zítra ještě zamrazí ty dvě zbylé. ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Oproti tomu co jsem píchala během stimulace…
to byly jehličky. Tohle je pořádná.
Ale s chlapem se to dá.
Jak se dnes cítíš? Kromě močáku? ![]()
@Linda97284 no ten močák je teraz problém celkom lebo nechcem skončiť na antibiotikách. Všetko bolo dnes do pohody. Oddychovala som popritom robila Homeoffice a zajtra som chcela do prace ale neviem či nedostanem doma. Síce vstávam dosť skoro lebo neviem z Amelgenu spať, takže so vstávaním problém nemám ale má sa ochladiť a v kombinácii s močakom neviem. Ja dúfam že ho mám len podráždený. Pijem veľa vody v kuse ma smädí ![]()
@Wuhu85 joo, tak ty jsem do prvního těhotenství milovala a pak jsem měla strach z těch polosyrovych vajec 🙈
@Smoothinka to bola len slanina a špagety a parmezán. Vajco tam nebolo teda…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.