Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 já bych spala klidně celou noc jak zabitá, ale dítě ještě nespí celou noc a minimálně 1-2× se budí.. a teď jak všichni spíme v jednom pokoji, tak ji chlap občas vzbudí chrápáním a já už pak nemám sílu ji přeložit do postýlky, tak spí s nama v posteli až do rána (= nalepená na mne, že se nemůžu ani hnout) ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Tak ne. Včera mě bolelo fakt břicho. A pak jsem si jen po 3 hodinách skočila ma záchod. Takže příznaky nic…
ale to nic neznamená!!! ![]()
@Linda97284 u mňa príznaky akoby ustávajú, asi už si zvykám na progesteron. Ako spodok ma boli s času na čas ale celkovo nič extra nepociťujem len účinky progesteronu. Trošku sa aj bojím či sa chytilo. To čakanie je ťažké…
@Wuhu85 píše: Více
Mám to stejně. Ale teď pár dní už vydržíme!!!
Já už mám ovitrelle opravdu pryč, tak teď vydržet co nejdéle ![]()
@Linda97284 ja som pozadu mám este len 10. Držím palčeky aby si tam čoskoro mala ducha. V pondelok už budeš mať 8 deň že?
V pondělí 7. Ale nevím jestli to vydržím déle
to bude zase šilenství… ještě jak jsem doma… ![]()
@Linda97284 ja sa bojím testovať
neviem či sa na to odvážim teda.
@Wuhu85 každý to má jinak… já jsem trošku šílenec, hlavně když se nudím to přiznávám. ![]()
@Smoothinka
Měla si vůbec nějaké příznaky? Před? Testem? Během těch 14 dnů? 😂
@Linda97284
ja chodím do práce normálne, už sa cítim az zregenerovaná dosť a vedľajšie účinky progesteronu ustupujú. Dúfam, že sa malé zakuslo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.