Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 na uhniezdenie tuším ale neskôr v tehotenstve už nie čo som ja čítala
ale ja to rovnako nejem
už som sa toľkí dopovala doplnkami, že žiarim pomaly ![]()
@Linda97284 joo, ty první dny po transferu na uhnízdění.. já ho takyjinak nejím - ale vždycky po transferu jsem si dávala ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Zkusila jsem test, tak teď zpracovávám výsledek, že byl sněhově bílý. Vůbec žádný náznak druhé čárky.
budu doufat, že je prostě ještě brzy… ale říkám si, že když pročítám diskuze… hodně ženských tam mají už 8 den alespoň něco. ![]()
Co ty?
@Linda97284 ja sa neodvážim
Ja mám ešte menej ako ty. Mám dnes 7 deň 4 dňového. Čo máš za test? Podľa mňa je brzo ešte
Ani nevím co je to za test ale mají citlivost 10. Já doufám, že je brzy. Zkusím další 10. den, za dva dny a uvidíme. Nevzdávám to, ale nedělej si test. Akorát mě to rozhodilo. ![]()
@Linda97284 veď nerobím práve z tohto dôvodu. Že potom holky šílí a ja budu taky.
@Linda97284 vraj mama test by malo mať veľa farbiva. Ale neviem či je na tom pravdy.
@Linda97284 záleží jaký máš test, ale může být ještě brzy.. já měla minule 7.den čistě bílo a 10.den // ![]()
@Smoothinka jo? Ja vôbec neviem. Ja teraz riešim že som si dala rekatalne progesteron a po hodine som musela na veľkú a čo sa mi to absorbovalo. Tak teraz neviem či tam šupnúť ešte polovičku aspoň ale za hodinu by sa tomu mohlo vstrebať si myslím
Holky nechávám tomu volný průběh. Cítím trošku spodek od včera a začal mi trošku vadit amalgen. Trošku mě pálí. Nevím jestli se strachovat. Prostě uvidíme. Mám tady jednoho lumpa, co se ode mě nehne ani na krok. Chtěla bych to přisuzovat tomu, že poznal, že se něco děje, ale on je vlezlý i normálně.
Leží mi pořád u nohou. Nebo na noze.
Já zase spoléhám na mamatesty, že to chytí “dřív”. Ale to je jedno. Nebyl tam ani náznak.
Já si jednou půlku vzala, když jsem se musela po 10 minutách zvednout a na záchodě mi přišlo, že vyteklo všechno ven. Pro jistotu…
@Linda97284 no mne ten Amelgen vadí tiež takže vaginálne len večer a ráno rektalne a super. Akurát musíš na veľkú pred aplikáciou.
To neumím.
Když se mi chce, tak se mi chce a jdu hned. Já se nepřinutím.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.