Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No podle našeho doktora, teď zkusili tu stimulaci, kterou považuji za “nejkvalitnější”, takže ta za mě nefungovala úplně nejlépe. Co jsme se bavili ještě předtím, tak bychom měli zkusit teď krátký protokol. A říkal, že měsíc pauza by měla stačit. Tak doufám, že bychom to stihli ještě letos. Budu mít čas aspoň shodit nějaké to kilo, co jsem nabrala. Zatím bych kliniku nechala, ale kdyby nám to ani po 2. Nevyšlo. Rozhodně bych zkusila Clayo i kdybych musela dojíždět. @Smoothinka tak tobě taky museli měnit stimulaci ne? Když si po 2. Neměla nic a teď tolik.. ![]()
@Linda97284 ano, poprvé jsem měla Gonal, podruhé Meriofert a teď Pergoveris. Jak píše Wuhu85, je to i o té stimulaci a myslím, že u mě hrál roli i den odběru, že v Clayo si troufli čekat déle a vajíčka mohla dozrát
@Smoothinka píše: Více
Já osobně myslím, že můj lékař trošku zanedbal to dozrání a tu kontrolu u jiného lékaře, kterou kvůli jeho dovolené “zrušil”, měl nechat a pak podle toho naplánovat punkci. Třeba by měly šanci dojít ty dvé zbylé folikuly co nedozrály. Dokonce jsme přemýšlela, že to řeknu, ale nevím jestli na to budu mít odvahu a jsou to spíš takové spekulace.
Příspěvek upraven 11.09.24 v 09:53
@Wuhu85 jinak moje kamarádka jak byla den po tobě na ET má nakonec asi pozitivní výsledek. Testuje už od 4. Dne. A test ji zeslábl a poslední dva dny sílí. Značně. Takže si myslím, že to Ovitrelle nebude. Nejlepší je, že to je vlastně tak trošku neplánované. Původně měla mrazit vajíčka a nakonec jich měla málo, tak chtěli mrazit embrya, ale doktor jí doporučil na její problém s emdometriózou embryo zavést.. ![]()
@Linda97284 @Linda97284 tak to je paráda. No niekomu to vyjsť musí, ale aj mi sa určite dočkáme ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Vsak jo, kazda jsme jina. Nekdo se stresuje, ze musi vydrzet a netestuje, nekdo testuje kazdy den a nekdo tak nekde uprostred, kdy uz aspon duch by byt mel. Hlavne to musime citit, ze to tak chceme my.
@ol030124 ja som hlavne nechcela vidieť biochemické to by mi asi puklo srdiečko. 14 dni as nedám ale si myslím že 10 deň by malo byť niečo vidieť. To budem u chlapa tak keď sa zosypem aspoň tam bude pri mne.
@Linda97284 to môže byť že sa netrafil. Ako na klinike fakt záleží. Môj lekár ani nevedel kto som v Heliose
no ale nenecháme sa odradiť, že? Ja si myslím že ešte nehádž flintu do žita. Čiarka sa môže objaviť alebo si zajdi na krv. Čo používaš za testy?
Holky zajtra večer pôjdem na krv. Kašlem na čúranie ja nemám na to asi nervy. A zajtat alebo v piatok si urobím test.
Do teď jsem měla mamatesty a teď nějaké jiné z lékárny, ale nevím co je to za značku.
Teď zatím jinou kliniku řešit nebudu. To je takové přemýšlení do budoucna zatím. 😂
Jen běž! Za jak dlouho jsou výsledky z krve? Já asi nepůjdu. Já tem testům celkem věřím. ![]()
@Linda97284 neviem kedy budú vysledky to bol len taky vystrel do tmy ![]()
@Linda97284 mám termín áno na zajtra večer. Máš chuť do jedla? Mne nejak nechuti resp nemám chuť veľmi do jedla. Aj sa mi zdá že som akoby schudla.
@Wuhu85 píše: Více
Jim normálně… ale chuť nemam na nic. To je spíš ta nálada u mě ale…
@Linda97284 podľa mňa to je progesteronom. Je to sviňák
hovorím ti nevešaj hlavu, možno sa malé chytilo ale je pomalšie.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.