Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
Teď jsem naopak četla, že někdo šel bez pauzy. Rovnou. Že jsi “rozstimulovaná” tak by na to naopak mohlo tělo reagovat lépe s mohlo by být vilc vajíček. Já bych nějakou pauzu teda chtěla. Ale ne úplně dlouhou.
Teď mě opravdu mrzí, že mi nic na KET nezbylo.
@Smoothinka tak uvidíme.
Děkuju. Nevěším hlavu ještě mám spoustu času.
Jednou to prostě vyjít musí.
Tak to by vycházelo na prosinec. Možná bych to nechala na leden abych mohla v klidu péct cukroví.
Ale uvidíme. Nemáš náhodou někde ceník z Claya? Jen pro srovnání.
@Linda97284 ver mi daj si pauzu. Písala som si s jednou čo takto bola a bola po tom tak rozbitá že to fakt nechceš. Ten efekt rozstimulovania dosiahneš aj za 3 mesiace, ale telo si potrebuje oddýchnuť.
@Linda97284 mám, až přijedu z města, pošlu. No, je to cenově jako luxusní rodinná dovolená 🙈
Taky myslím jako @Wuhu85 že je lepší si dát chvilku pauzu, nikdo neříká, že to musí být půl rok.. ale ono se i to tělo trochu srovná, přeci jen to je fakt záhul tolik hormonů a ty jsi oproti nám třeba toho progesteronu měla mraky.. a kdo ví, třeba teď jak jsi nadopovaná, to vyjde i bez CARu ![]()
Tak dievčatá urobila som si test ale je dosť slabý. Možno je to predsa biochemko nie? Nerobí ten Mama falošne pozitívne? Mám ešte jednu made in China ale to podľa mňa asi ani nefunguje
skúsim ešte popoludní či bude nejaká zmena.
No nevím, ale na 9. Den je to podle mě solidní čárka.
Juhuuuuu
Právě si myslím, že na to, že jsem měla vysoké dávky, tak to to tělo dávalo docela dobře. Až na ty vlasy a suché rty a odpolední šlofíčky.
Uvidím co mi řeknou v CAR. Už jsem jako největší jouda objednala další vitamíny. Jako přípravu. ![]()
@Linda97284 zo začiatku nebola vôbec vidno. Ako som si myslela že nič nevylezie. Podľa mňa v real to nie je také silné. No uvidím či bude siliť dúfam že male bojuje. Som si myslela že infarkt dostanem fakt. Ja som pondelok cítila takú bodanie tam kde mi dali embryjko tak som si myslela že sa asi niečo deje. Uvidíme či bude prosperujúce zajtra. Chcem ist na krv.
@Wuhu85 + Anonymní… holky, já se z Vás fakt pose*u
máte krásný pozitivní testy
a hledáte jestli nejsou falešný
@Wuhu85 to je prostě bomba ![]()
@Smoothinka ty brdo ja som už tak negatívne nastavená po tých všetkých nezdarov že to ide ťažko ![]()
@Wuhu85 To chápu. Ale víš co? Dáváš tady jedné neúspěsné naději a pozitivní energii. Jsem fakt ráda, že vám to vyšlo holky. Opravdu. I té kamarádce. Takže mám kolem sebe samý úspěch. To znamená, že i já se jednoho dne dočkám. I když to bude o trochu déle.
@Linda97284 sme pri prvom pozitívnom teste takže uvidíme ako to pôjde ďalej. Ešte je tam ultrazvuk a podobne.
Já vím, ale tohle je ta první obrovská “výhra”. Věřím tomu, že všechno půjde dobře. ![]()
@Linda97284 áno embryjko bojuje o život. Hovorim ja som ho v pondelok cítila ako sa zavŕtava akoby. Tak som tajne dúfala že sa zakusuje. Zajtra pôjdem na krv.
To je možné. Některé to cítí.
doufám, že se zavrtalo pořádně. A už tam zůstane.
já myslela, že jdeš dnes. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.