Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 áno to môže všetko byť a čas ukáže. Test nesílí takže zostava nízke hcg. A brucho boli dosť takže očakávam menzes.
@Wuhu85 píše: Více
Vydrž opravdu po víkendu. Já se budu modlit za tebe aby to ten bojovník zvládl. ![]()
Pro změnu. Já volala do CAR že mě ten amalgen pálí a mám pocit, že mi začíná nějaký zánět. Protože i čůrání pálí. V pondělí jdu na krev. Jen ujištění, že nečekám…
@Linda97284 zavádzaj ho rektalne a budeš v klude. Ma to tak istú účinnost. Ja to robím tak že cez deň rektalne a iba cez noc vaginálne a zatiaľ ok. Keď som ho mala len vaginálne tak děs bes. Tak to skús tak. Držím palce ![]()
@Wuhu85 Ano, ta možnost je tam vždycky, i když hcg je vysoké.. test by ti měl sílit obden stejně jako se navyšuje hodnota v krvi. Ano, přesně tak, uvidíš na další krvi. Odepsali ti z Clayo?
Já měla ten 14.den hodnotu 684 a byla jsem teoreticky 4+4, ale někdo má v 5+1 hodnotu 100 a je to vše v pořádku.. nejhorší je to čekání ![]()
@Smoothinka ešte sa mi neozvali ani neviem či sa ozvú. Ja cítim od včera veľmi spodok ako pred menzes takže si myslím že telo sa snaží toho zbaviť. Aj sa mi ta čiarka zdala na 9,10 deň príliš slabá. A už by tam malo byt niečo tmavšie určite. Ja čo som čítala štúdie tak väčšinou ženy čo hcg majú nízke tak to indikuje na neprosperujuce tehotenstvo a konci to potratom do 12 tt. Samozrejme výnimky sa nájdu všade ale tendencia je jasná kam to smeruje. Takže môže sa to samozrejme zmeniť ešte ale je to tak možno 20% možno menej a 80% je možno tendencia zla. Tak si môžem vybrať v co budem veriť. Ja nechcem tu pôsobiť ako super negativista ale podľa mojho názoru nema absolútny zmysel si robiť extrémne vysoké nádeje kde je tendencia nie dobrá. Samozrejme som na začiatku a ukáže sa budúci týždeň a možno embryjko zaberie ale nemám momentálne dobrý pocit z toho. Proste sa chytilo ale z nejakého dôvodu sa nevyvíja asi tak ako by sa malo a to sa bohužiaľ stáva. Samozrejme druha vec je že nemám ani imunologiu spravenu ani nič takže je otázka či nie je nikde problém.
Holky so špinenie zo včera asi prestalo. Aj keď ma ďalej boli brucho tak to vyzerá že bolo len včera.
Uvidíš jak se to bude vyvíjet. Budu na tebe myslet. Naplánuj si něco na víkend. Ať nemáš tolik času přemýšlet.
![]()
@Linda97284 jj už som celkom vyklidnená ale fakt mi to trvalo spracovať. Som sa vcera vyplakala a už som múdrejšia. Uvidím čo ten 14 deň prinesie a podľa toho sa nastavím. Ale už to nemá zmysel riešiť. O chvíľku sa ideme najesť akurát vôbec nemám chuť do jedla. Ale keď si objednam už to jde. Aj hubnu sa mi zdá…a to je už niečo pozitívne ![]()
Holky,
nevydrzela jsem dva dny jestli se duch sílí a sílí.. tohle je test z odpolední moči ❤️ ❤️ 8den po ET 🤩 pro mě krásný pátek 13 🍀
@Anonymní píše: Více
Krása! Tak to má vyzerať testík
ať sa vývíja bojovník ![]()
Moc děkuji ❤️ ❤️ 🍀 snad bude vše v pořádku.. a ty prosím neves hlavu, nemůžu soudit podle sebe, ale podle toho, co jsem četla, tak každý má ten nástup HCG úplně jiný 😊 zkus si udělat test po víkendu, věřím, ze vše dobře dopadne ![]()
@Anonymní píše: Více
Už som to včera obrečela. U mňa tie čiarky sú hrozne slabé, to nie je dobre. Tebe krásne sília a tak to má byť. Uvidíme čo bude hcg 14 deň. Sama som zvedavá.
@Linda97284 dost zle. Je to jasné biochemko. Testy nesília ale spracúvávam to nejak a už to nemám ani chuť dalej riešiť. Holt embryjko malo niečo stává sa to. A ty? V pondelok máš krv že?
@Linda97284 píše: Více
Ahoj,
no po dnešním ránu jsem zase zpátky nohama na zemi, test je stejný jako včera odpoledne, ale od predevcira zesílil, tak uvidím co v pondělí 🙏🏼 jsou to fakt nervy..
1. 8 dni po ET ráno
2. 9 dni po ET odpoledne
3. 10 dni po ET ráno
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.