Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 nebola. Písala som že hcg kleslo pod 5 a že vysadzujem lieky. Neviem kedy mi zavolajú ale asi toho majú veľa momentálne.
@Anonymní píše: Více
Vyfoť az keď posledná uschne. A testy z moče nie sú presné. Ak máš trochu viac nariedenu moc tak ti úkažu slabšiu čiarku. Ak si chceš byt istá zajdi si na krv tak som to ja riešila.
Podľa mňa to vyzerá tmavšie. Otestuj o dva dni. Môžeš si skočiť aj na hcg ako samoplatca s uvidíš ako zo rastie. Malo by sa to zvyšovať každých 48 hodín o minimálne nejak 60% tuším. Ale záleží ako sa chceš znervózňovať ![]()
@Wuhu85
Asi to nechám osudu, budu jen testovat a uvidím.
Doufám že to bude v pořádku je to po 6letech kdy mám pozitivní testy.
Už ani nešpiním tak snad to bude v pořádku a bude to prosperující ☺️
To nikdy neviete. Ja som mala teraz biochemko. Tiež zaujímavá skúsenost. Toľko veci sa dokáže pokaziť že je asi lepšie na to vôbec nemyslieť a užívať si čo je a nemyslieť veľmi na to čo príde. Ja osobne už mám dosť strach lebo nechcem toto zažiť už ale vyhnúť sa tomu tiež nedá. Takže skúste vypnúť a testovať každé dva dni alebo vôbec.
@Wuhu85 píše: Více
Mrzí mě že to tak dopadlo. Doufám, že se z mrazáčků brzo dočkáš ![]()
Jak píše Wuhu85. Bude lepší si dojít na krev budeš mít jistotu. Ob dva dny by to mělo sílit. Přijde mi, že tobě sílí, ale taky to může být zkreslené. Koncetrace v moči atd atd… brzo budeš mít krev stejně v CAR ne? Tak budeš mít jasno. ![]()
Ahoj holky,
tak u nás to fakt vyšlo.. na testu dálnice a z krve těhotenství potvrzeno ❤️ už se těším na ultrazvuk a snad bude vše v pořádku 🍀 tímto opoustim tuhle skupinku a Vám holky, co to tentokrat nevyšlo posílám spoustu síly do dalšího boje o vytoužené miminko, určitě se na vás štěstí také usměje 🍀
Ahoj holky, blahopřeji úspěšným a soucítím s vámi, kterým pokus prozatím nevyšel. Já začala stimulovat až v září, dnes punkce (1.ivf). Ale snad se i tak mohu přidat.
Ahojte myslím že sílí co vy na to?
V pondělí mám volat na kliniku v papírech mám psané že když bude pozitivní test tak mě objednaji za 14dni na ultrazvuk, tak jestli to tak bude zajedu si v pondělí na krev jako samoplatce
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.