IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
308
18.9.24 20:37

@Wuhu85 už si byla v CAR? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
18.9.24 20:53

@Linda97284 nebola. Písala som že hcg kleslo pod 5 a že vysadzujem lieky. Neviem kedy mi zavolajú ale asi toho majú veľa momentálne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.24 07:38

@Linda97284
Ahoj myslíš že testy sílí?

• Citovat
  • Upravit
1753
19.9.24 07:40
@Anonymní píše: Více

Vyfoť az keď posledná uschne. A testy z moče nie sú presné. Ak máš trochu viac nariedenu moc tak ti úkažu slabšiu čiarku. Ak si chceš byt istá zajdi si na krv tak som to ja riešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.24 11:44

@Wuhu85 ahoj takhle to vypadá po zaschnutí

• Citovat
  • Upravit
1753
19.9.24 11:46

Podľa mňa to vyzerá tmavšie. Otestuj o dva dni. Môžeš si skočiť aj na hcg ako samoplatca s uvidíš ako zo rastie. Malo by sa to zvyšovať každých 48 hodín o minimálne nejak 60% tuším. Ale záleží ako sa chceš znervózňovať :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.24 11:49

@Wuhu85
Asi to nechám osudu, budu jen testovat a uvidím.
Doufám že to bude v pořádku je to po 6letech kdy mám pozitivní testy.
Už ani nešpiním tak snad to bude v pořádku a bude to prosperující ☺️

• Citovat
  • Upravit
1753
19.9.24 11:53

To nikdy neviete. Ja som mala teraz biochemko. Tiež zaujímavá skúsenost. Toľko veci sa dokáže pokaziť že je asi lepšie na to vôbec nemyslieť a užívať si čo je a nemyslieť veľmi na to čo príde. Ja osobne už mám dosť strach lebo nechcem toto zažiť už ale vyhnúť sa tomu tiež nedá. Takže skúste vypnúť a testovať každé dva dni alebo vôbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.9.24 17:13
@Wuhu85 píše: Více

Mrzí mě že to tak dopadlo. Doufám, že se z mrazáčků brzo dočkáš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
19.9.24 17:15

Jak píše Wuhu85. Bude lepší si dojít na krev budeš mít jistotu. Ob dva dny by to mělo sílit. Přijde mi, že tobě sílí, ale taky to může být zkreslené. Koncetrace v moči atd atd… brzo budeš mít krev stejně v CAR ne? Tak budeš mít jasno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.24 13:26

Ahoj holky,
tak u nás to fakt vyšlo.. na testu dálnice a z krve těhotenství potvrzeno ❤️ už se těším na ultrazvuk a snad bude vše v pořádku 🍀 tímto opoustim tuhle skupinku a Vám holky, co to tentokrat nevyšlo posílám spoustu síly do dalšího boje o vytoužené miminko, určitě se na vás štěstí také usměje 🍀

• Citovat
  • Upravit
1753
20.9.24 13:30

Super a tešim sa! Prajem všetko dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
20.9.24 17:51

Moc ti graluji. Ať se vám daří. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
20.9.24 23:30

Ahoj holky, blahopřeji úspěšným a soucítím s vámi, kterým pokus prozatím nevyšel. Já začala stimulovat až v září, dnes punkce (1.ivf). Ale snad se i tak mohu přidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.24 08:00

12 dní po KET

Ahojte myslím že sílí co vy na to?
V pondělí mám volat na kliniku v papírech mám psané že když bude pozitivní test tak mě objednaji za 14dni na ultrazvuk, tak jestli to tak bude zajedu si v pondělí na krev jako samoplatce

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.