IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
14.9.24 11:16
@Anonymní píše: Více

Má to sílit obden. Takže mas to v pořádku. Držím palečky aby vsetko bolo nadále v poriadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.9.24 12:30
@Wuhu85 píše: Více

Uvidíš… vždyť je to den. Třeba zítra zesílí. :srdce: Ale úplně je mi jasné, že ti není úplně hej… :( Budu držet palečky, aby ještě zabojoval!

Ano v pondělí. A dneska se mi po amalgenu udělalo hrozně zle. Večer to bylo ok. Ale dnes jsem zaváděla na cestách… a pak jsme nikde neměli toaletu. Nevím co se mi chtělo dřív. Jestli zvracet, čůrat nebo to třetí.. :D nejraději bych ho už vysadila, ale v CAR řekli do neděle! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.9.24 12:35

@Linda97284 HCG nerastie bohužiaľ a u mňa aj príznaky ustupujú už. Takže je koniec. Blbe je že musím do stredy čakať ale čo už no. Najradšej by som tiež už vysadila najradšej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.9.24 19:18

Máš ještě spoustu mrazíků. A z KET je dokonce větší pravděpodobnost úspěchu. Já věřím, že se dočkáš. I kdybys musela ještě chvilku vydržet na svoje zázračné miminko. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.9.24 20:11

@Linda97284 veď práve že to nikto nie je. Veľa zahraničných kliník ani nerobia čerstvé transfery. Tak asi na tom niečo bude, že KET je úspešnejší. Neviem vôbec kde sa mohla stať chyba. Či s embryjkom bolo niečo alebo moje telo bolo po tom dlhom protokole rozhodené ale asi to embryjko si myslím, že niečo nebolo s ním v poriadku. Ale je to už jedno. Bola som dnes v obchode a kúpila som si také maxi vložky dve balenia. Si myslím ze ta sliznica za toe dve týždne určite narastal aj z toho progesteronu. To budú asi jatka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.9.24 20:47

Já četla hodně článků o KET. Tak doufám, že mají pravdu a povede se :srdce: A sama myslím, že moje embryo bylo v nepořádku. Protože jsem měla ukázkovou sliznici. Takže si to teď říkám. :D Jinak jsem to oplakávala dva dny. A teď už je mi mnohem lépe. Jdeme dál a budeme bojovat!

:D dobré přirovnání k jatkám. Taky to očekávám. A nebo druhý extrém, že to bude jen trošku kapající kohoutek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.9.24 20:48

@Linda97284 budou jatka :D este po tom dlhom protokole :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.9.24 21:22

@Smoothinka tak čo voda? Myslím na teba :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.9.24 21:24

No tak já taky skočím zítra do drogerie raději. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
14.9.24 21:25

@Linda97284 máš čas ešte a čo ty vieš možno krv ukáže niečo iné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
14.9.24 22:56

Myslím, že to má tak jedna z tisíce. A já mám více smůly než štěstí. :lol: Kdy jdeš na kontrolu ty? V úterý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.9.24 07:44

@Linda97284 na krv mám ist až v stredu lebo som o deň akoby neskôr. Embryjko bolo 4 dňové v deň vkladu. Ale uvidím či nepôjdem už v pondelok ak to stihnem teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.9.24 10:01

Kdybys šla v pondělí aspoň budeš vědět jak na tom jsi. Já pořád doufám, že ti hcg začne růst :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
15.9.24 10:05

@Linda97284 nezačne bohužiaľ testy sú naďalej slabé a to takto nemá byť. Príznaky mi už skoro vymyzli. Mňa len štve, že človek musí čakať do krvi a nosiť to v sebe aj keď to telo chce asi už vypudiť. Mohla by som už menstruovat a ist potom na ďalší vklad. Na druhej strane je to lepšie takto skoro ako neskôr. Tento proces je fakt pre nás niektoré zdĺhavý fakt. A vôbec neviem aké sú naše embryjka. Máme obaja už vyšší vek tak sa bojím, že proste sú slabé alebo také niečo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
15.9.24 10:13

Taky si řikám, že tu injekci dneska večer už nechci. Ani amalgen nic. Se zhoršeným počasím horší i nálada a já si říkám, kolik IVF budu muset podstoupit, abychom měli toho drobka. Já vím, že ti je víc a chápu, že máš obavy, ale mně osobně přijde, že je to celé hrozně o štestí. Taková loterie. Slyšela jsem o známe, které je o něco víc než mě a už má za sebou 4 IVF. Bez úspěchu. Plus 10 IUI. A nemají nic. Tak se obávám, kdy to vyjde nám… i když je mi, kolik mi je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.