Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 proč největší jouda? Já taky po nezdaru hned objednávala vitamíny a měla jsem jasný plán, že pak to vyjde
a víš, co? Vyjde
![]()
Příspěvek upraven 12.09.24 v 09:45
@Wuhu85 tak se nastav pozitivně, mamino
co jsi mi psala? Že mi v Clayo vložili top embryo a že bude vše v pořádku
takže, šla jsi si pro dítě a další mega krok za tebou a máš u sebe to zlaté embryjko ![]()
@Smoothinka jo presne akurát mne trvá to spracovať ešte cele akosi nechápem
@Linda97284 píše: Více
2 IVF, 5 transferu a bylo to zase asi biochemicke
Najdou i to misto kde se chtelo zabydlet ve sliznici. A jak to vypda u tebe?
@ol030124 píše: Více
1. IVF, 1 transfer. Žádný mrazák. 10. den po ET. Sněhobílý test. Takže půjdu na druhé kolo. Kolik vám je? Jaké máte problémy?
@Wuhu85 píše: Více
Takovy krasny test a ty blbes s biochemickym
Moc blahopreji. ![]()
@ol030124 oni je v reálu dosť slabí, ale tak ukáže čas. Je to moje niekoľký cyklus takže už som dostala pár faciek tak sa bojím.
Ahoj holky, tak radosť sa nekoná. Mám veľmi nízke hcg 13 a keď som si zavádzala dnes Amelgen tak som si všimla že slabo špinim. Takže to asi tiež odchádza. Mne sa zdal ten test dosť slabý. Možno napíšem zajtra mojej koordinatorke. Asi mi vynadá prečo som tak skoro testovala. ![]()
Já bych ještě vydržela. Je to 9. Den. Může ti hcg klidně teprve růst… ale za zavolání nic nedáš. Třeba tě stejně pošlou na krev za pár dní.
Taky si myslim, ze je jeste brzy…vydrz po vikendu.
@ol030124 to jo ale je to hodne nízka hodnota s tam je tendencia že to nebude prosperovať bohužiaľ. Presne uvidím budúci týždeň
@Linda97284 už som im napísala správu. Ja to fakt nevidím priaznivo. Test nesíli a brucho boli čoraz viac a menzes asi drží iba Amelgen. Mne sa už včera zdalo že na to že je to deň 9 a dnes 10 tak by tam mala byť čiarka a nie dušík, že je niečo zle. A včera my začali aj tie kŕče takže si fakt myslím že telo sa toho chce zbaviť už.
@Wuhu85 no a menstruací máš dostat kdy? Teoreticky jsi teď kolik? 4tt nebo 5tt? Samozřejmě odpověď ti dá krev, jestli ta hodnota roste, ale ještě bych vydržela. Jestli jsou holky, co v 6tt mají hodnotu kolem 150-200 a klapne to, tak bych to neviděla beznadějně ![]()
Je mi jasné, že máš obavy. Ale myslím si, že se tvůj bojovník klidně mohl uhnízdit později. Ty si měla 4 denní embryo ne? Musíš teď vydržet.
![]()
@Smoothinka ja som asi 4tt. Ja nemám kvôli dlhému protokolu cyklus lebo mi utlmovali vaječníky, ale bolesť sa zintenzívňuje takže asi to dostanem. A aj keď holky otehotneli s nízkym hcg tak je tendencia že to skončí potratom (sú na to štúdie). Proste nie je to prosperujúce tehotenstvo. Veď ty si mala koľko okolo 14 dňa? 400? To je pekná hodnota embryjko rastie. A ja mám ešte problém že mám rh faktor negatív takže pri potrate musím dostať tu injekciu aby sa mi netvorili protilátky proti embryu nabudúce takže tomu sa chcem fakt vyhnúť. Budem múdrejšia v ten utorok ale veľkú nádej do toho nevkladám už. Proste smola tento mesiac.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.