IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.24 14:46

14den po KET

Ahoj holky no nevím jestli se mám radovat dnešní HCG jen 109

• Citovat
  • Upravit
1753
23.9.24 14:53
@Anonymní píše: Více

Tak mohla si tam mať aj nulu že. Možno je len pomalšie a to doženie, ale mňa by tá hodnota tiež znervózňovala. Čo na to povedali na klinike?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.24 14:57

@Wuhu85
Nic já šla jako samoplatce, oni si mě pozvali až za 14dni na ultrazvuk

• Citovat
  • Upravit
1753
23.9.24 14:59

Môžete o dva dni ist znova a ukáže sa ako rastie. Nižšie hodnoty nie sú najlepšie ale sú ženy ktoré to tak majú takže jedna hodnota nič nepovie. Ale môžete sa na to aj vykašľať a neriešiť to a tešiť sa že ste tehotná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.24 09:37

@Wuhu85 dnes jsem 15dni po ket a test vypadá takhle je to vůbec možné když v krvi je jen tak málo no nechápu to

• Citovat
  • Upravit
1753
24.9.24 09:41

Tak ono test má citlivosť 10 tuším možno 20 neviem čo máš za test a keď už máš nejakú úroveň hcg v moči tak to ti vyjde silne. Ja ti navrhujem aby si sa na to testovanie fakt vykašľala lebo stres škodi a možno to to dopadne dobre a zbytočne sa stresuješ. Proste nechaj to na prírode a na telu aby si poradili. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.9.24 16:36

Souhlasím s Wuhu. Opatruj se a držím moc a moc palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.9.24 17:05

Holky prosím vás, nemám s tím zkušenosti a asi jsem dnes podcenila pití. Jsem 4. den po opu, dnes jsem byla zabraná do práce a vypila jen asi 1,5l a bílkoviny dnes taky málo. Nějak jsem myslela, že je to důležité jen při stimulaci a tím, že jsem měla jen 8 oocytů, tak jsem myslela, že to nemusím nějak extra hrotit. Zničehonic mě chytla zkrutná ostrá bolest celého břicha, bolí od žaludku přes vaječníky, dělohu a ostrá bolest vystřeluje až tam dolů. Nemůžu se ani hnout. Už to trvá 45 min. Je to normální? Zatím věřím, že se to zklidní. Nechci nikam jezdit. Třeba se to zklidní, když sním teď něco vhodného a dopiju se? Máte zkušenost? Díky.

Příspěvek upraven 24.09.24 v 17:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.9.24 17:11

@Duncanseth Progesteron je nasadený alebo nebude čerstvý transfer? Tak po OPU môže byť všeličo dokym sa telo nedá dokopy. Ak by to bolo zle šla by som ba pohotovosť určite. Môže sa zbierať voda v bruchu a podobne ale ja s OHSS nemám žiadne problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.9.24 17:22

@Wuhu85 Ano, progesteron mám 0-0-1. Jinak až KET po pgt, jestli bude co. Tak já počkám, jak se to bude vyvíjet. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.9.24 17:26

@Duncanseth tak to je progesteron potom. Ja som mala zo začiatku šialene vedľajšie účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
24.9.24 17:30

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.24 16:33

Ahojky tak mě to nedalo a dnes jsem byla opět na odebrání HCG
Tak 14 dní po KET 109 a
16 dní po KET 307
Snad to bude všechno v pořádku

• Citovat
  • Upravit
1753
25.9.24 16:36
Áno vyzerá to že sa každé 2 dni zdvojnásobuje a to je viac dôležité ako hodnota. Držím palce!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.9.24 17:33

@Duncanseth,
Ahoj, jak ti je? Volala jsi na kliniku? Případně můžeš pro jistotu zajet i na pohotovost. Měla jsem doporučení po OPU klidový režim, v případě potíží ležát až do menstruace a hned volat doktorce kdyby byly bolesti. Drž se a brzy se uzdrav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.