Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka tentokrát to snad už dopadne
a co ty jak se cítíš a co malinký?
Jinak vám tu všem moc držím palce ![]()
@Opicka rozpustila dopadne
tiše gratuluji a myslím na tebe ![]()
Já chrchlám jak tuberák, mám antibiotika a potvrzenou chřipku B
v pondělí mně čeká druhá kontrola v CARu, tak uvidíme
když bude vše v pořádku, už mne předají k mému gyndr
@Smoothinka děkuji ![]()
Budu moc držet palce, brzy se uzdrav
určitě vše bude v pořádku ![]()
@Smoothinka bude! Prečo by nemalo
Môžeš tam vôbec s chrípkou? Radšej sa opýtaj predsa sú tam tehotné. Držím palčeky vsade ![]()
@Wuhu85 no pevně v to doufám
tobě se doufám taky brzo podaří ![]()
@Opicka rozpustila neviem či po tom biochemku sa odvážim ešte tešiť sa. Skôr som opatrná už. Ale dúfam že sa fakt niektoré chytí.
@Wuhu85 mě paní doktorka říkala že KET je úspěšnější, ale to bude taky invidualni, každopádně ti moc držím palce ![]()
@Wuhu85 právě, že Tinka už si na základě toho zaplatila ZonaFree, ale KET nevyšel, jestli si dobře pamatuji. Je to zvláštní ![]()
@TinkaLeen píše: Více
Vůbec s tímhle nemám zkušenost, tak bohužel nevím podmínky. V každém případě bych ti přála si to zažít a sama si to své miminko porodit, když to půjde, a bez toho strachu a nejistoty kolem náhradního mateřství
ale i to je cesta. Je plno příběhu, kdy to byla ta správná volba s dobrým koncem.
@Opicka rozpustila dúfam teda že problém nebude niekde inde. Mala si riadený KET?
@Wuhu85 píše: Více
Aha, to je zajímavé. K tomu mi nikdo nic neříkal. Ale asi neřešili, tím, že rovnou vše na pgt a jiná možnost ani nebyla. Líbí se mi ten přístup v Clayo, asi s tím mají dobré zkušenosti.
@Opicka rozpustila píše: Více
To je úžasný
moc blahopřeju a ať je hlavně vše v pořádku ![]()
@Wuhu85 volala jsem pro jistotu. Takže samozřejmě s rouškou, termín si vždycky beru poslední, takže to už tam nikdo není, protože po mně všichni mizí domů
a už budu po dohrání atb, tak snad na nikoho nic neprsknu. Minule tam byly obě na recepci také s rouškama
@Wuhu85 no čekali jsme na ovulaci a pichli mi ovitrel před 15 dny ![]()
@Duncanseth děkuji 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď