Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka tentokrát to snad už dopadne
a co ty jak se cítíš a co malinký?
Jinak vám tu všem moc držím palce ![]()
@Opicka rozpustila dopadne
tiše gratuluji a myslím na tebe ![]()
Já chrchlám jak tuberák, mám antibiotika a potvrzenou chřipku B
v pondělí mně čeká druhá kontrola v CARu, tak uvidíme
když bude vše v pořádku, už mne předají k mému gyndr
@Smoothinka děkuji ![]()
Budu moc držet palce, brzy se uzdrav
určitě vše bude v pořádku ![]()
@Smoothinka bude! Prečo by nemalo
Môžeš tam vôbec s chrípkou? Radšej sa opýtaj predsa sú tam tehotné. Držím palčeky vsade ![]()
@Wuhu85 no pevně v to doufám
tobě se doufám taky brzo podaří ![]()
@Opicka rozpustila neviem či po tom biochemku sa odvážim ešte tešiť sa. Skôr som opatrná už. Ale dúfam že sa fakt niektoré chytí.
@Wuhu85 mě paní doktorka říkala že KET je úspěšnější, ale to bude taky invidualni, každopádně ti moc držím palce ![]()
@Wuhu85 právě, že Tinka už si na základě toho zaplatila ZonaFree, ale KET nevyšel, jestli si dobře pamatuji. Je to zvláštní ![]()
@TinkaLeen píše: Více
Vůbec s tímhle nemám zkušenost, tak bohužel nevím podmínky. V každém případě bych ti přála si to zažít a sama si to své miminko porodit, když to půjde, a bez toho strachu a nejistoty kolem náhradního mateřství
ale i to je cesta. Je plno příběhu, kdy to byla ta správná volba s dobrým koncem.
@Opicka rozpustila dúfam teda že problém nebude niekde inde. Mala si riadený KET?
@Wuhu85 píše: Více
Aha, to je zajímavé. K tomu mi nikdo nic neříkal. Ale asi neřešili, tím, že rovnou vše na pgt a jiná možnost ani nebyla. Líbí se mi ten přístup v Clayo, asi s tím mají dobré zkušenosti.
@Opicka rozpustila píše: Více
To je úžasný
moc blahopřeju a ať je hlavně vše v pořádku ![]()
@Wuhu85 volala jsem pro jistotu. Takže samozřejmě s rouškou, termín si vždycky beru poslední, takže to už tam nikdo není, protože po mně všichni mizí domů
a už budu po dohrání atb, tak snad na nikoho nic neprsknu. Minule tam byly obě na recepci také s rouškama
@Wuhu85 no čekali jsme na ovulaci a pichli mi ovitrel před 15 dny ![]()
@Duncanseth děkuji 🍀
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.