IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
28.9.24 10:17

@Perlis s narkózou áno ale keď to robíte ambulantne tak ste do 10 Minút hotová a môžete ist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.9.24 10:49
@Perlis píše: Více

Ano bylo to tak nějak a byla jsem ráda za variantu v lokálu, když se neočekával žádný zákrok, jen kontrola stavu. Ale několikrát opakovali, že kdyby objevili nějaké srůsty, přepážku apod., které by rovnou řešili, tak v případě potřeby si mě rychle snadno douspí. Probíhalo standardně na operačním sále s celým týmem, tak jsem byla klidná.

Wuhu ma asi jinou zkušenost ambulantní. U mě to bylo klasické - nástup na lůžkové, dopoledne dle operačního plánu si mě odvezli na sál, v lokální anestezii provedli hysteroskopii, cca 5 minut a odvoz na pokoj na doležení a kontrolu před propuštěním.

Příspěvek upraven 28.09.24 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.9.24 10:52

@Duncanseth ako u mna to dosť bolelo teda a neviem si predstaviť žeby mi niečo tak odstraňovali. Keď žena ešte nemá deti to rozťahovanie čípku je brutal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.9.24 11:00
@Wuhu85 píše: Více

Ano, to asi může být tím. Je mi líto, že tě to bolelo. Je možné, že jak to bylo u mě po tom šestinedělí, tak ten čípek byl poddajnější a nebo už ty bolesti člověk vnímá jinak. Já tehdy byla hlavně v takovém stavu, že mi vlastně všechno bylo jedno. Ale dávalo mi smysl tu kontrolu provést a zajímal mě jen výsledek. Jinak jsem byla celkově v útlumu vůči všemu asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.9.24 11:06

@Duncanseth niektoré ženy to zvládajú úplne v pohode a niektoré to bolí. Sme každá iná. Ako príjemné to nebolo ale dalo sa to vydržať a určite by som kvôli tomu na narkozu nešla. Ale keby mi mali niečo odstrániť tak sa asi nadýcham plynu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
28.9.24 12:20

@Duncanseth Mě běží všelijaké myšlenkou hlavou, aby se mi něco nestalo nebo popřípadě něco ještě nepohoršily na cytologii a na veškerých vyšetřeních mi řekli že mám vše v pořádku. Samozřejmě jsou to pečlivý doktoři kteří mají v tom léta praxi.. ale prostě Já a myšlenky… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 13:34

Ahoj holky tak mě to nedalo a šla jsem ještě jednou na krev.
Tak 14dni po ket 109
16dni po ket 307
21 dní po KET 2215
Nevím jestli to bude stačit, ale i tak mě to povzbudilo že to roste.

• Citovat
  • Upravit
1753
30.9.24 13:41
@Anonymní píše: Více

Je to krásne! Môžeš byť kľudná :srdce: a veľké veľké blahoželanie :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.24 13:49

@Wuhu85
Děkuji no nevím jestli by v tuhle dobu nemělo by být už víc 🤷
Uvidím co bude v pondělí na ultrazvuku

• Citovat
  • Upravit
1427
30.9.24 17:23

@Wuhu85 ono bylo slyšet už minule, ale ze chtějí 2 kontroly u nich. Tak i po té chřipce, antibiotikách je vše v pořádku a za 14 dní ke svému gyndr.
Jinak jsem se ptala na výsledky genetiky, že mi nikdo nevolal. Tak z těch 3 co posílali, jednomu embryu chyběl chromozon a ty dvě se vrátily, že jsou v pořádku. Oni 2 byly lepší a jedno pomalejší, ale dotáhlo to i tak na blastu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.9.24 17:35

@Smoothinka si ešte relatívne mladá. Po tej 35 ke už je to horšie a láme sa to výrazne okolo 38/39. Ja mám bioptované obe pomalšie takže neviem či z nich niečo bude. A tie dve nebioptované sa už testovať bohužiaľ nedajú.
Inak super že kontrola prebehla super! Mám veľkú radosť :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
30.9.24 17:41

@Wuhu85 děkuji :srdce:
a pošleš jen ty dvě nebo zkusíš třeba ten cyklus s minimální stimulaci? Mně se 2× ptali, jestli chci poslat jen 3 embrya, že někdo málo takto posílat nechce. No, ale sám Hrehorčák mi řekl, že když to embryo testované není a vzhledem k mému věku, by i když by screening dopadl dobře, tak si nechal udělat NIPT test.. takže budu platit genetiku jakoby 2× 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.9.24 17:48

@Smoothinka ty si ešte v pohode. Máš 35 to je ešte ok. Ja ľutujem že som nechala tie dve len tak zamraziť ale ani samotné testovanie ti nezaručí že embryo sa bude vyvíjať. Ono len vyradí tie ktoré sú nevhodné a ušetrí sa vklad a nervy. Ja momentálne to už vôbec ani riešiť nechcem a určite už do žiadnej stimulácie nepôjdem. Ak to nevychádza tak to nevychádza. Nenechám tam všetky svoje úspory a nič z toho. Momentálne som na to mrak že ani na vklad veľmi nechcem ist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
30.9.24 21:33

Mělo bych to pomocí, ale mi to nezabralo. Měla jsem všechny embrya zdravé a kvalitní, no a nic z toho, tak teď už se bojím riskovat. Bohužel mí konzultace odložili až na příští týden. Zase čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
30.9.24 21:37

@TinkaLeen a nie je tam už iný problém? Ja práve iz počítam že si asi počkám na to práve embryo, len akosi už dochádzajú sily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.