IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
190
27.9.24 18:27

@Wuhu85 a když jste tedy starší než Já poradite mi podle Vás? Měla bych na to jít? Mužem klidně psát do soukromé můžu vám o tom říct více.. opravdu nevím co mám delat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.9.24 18:42

@Perlis kamoska na tom bola a zistili jej že ma zrasty a keby jej to neodstránili tak by sa embryjko nemuselo chytiť. Váš doktor si chce byt istý že tam nie je prekážka. Ničomu to neškodí. Mne brali aj vzorky na NK bunky a zanet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.9.24 18:47

@Wuhu85 a na pravidelných preventivní prohlidce kde dělají cytologii tam by také něco takového videli nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.24 18:57

@Perlis ET se nám nezadarilo a teď jsem po KET na kontrolu jdu 2.10. Tak uvidíme, ale zatím to vypadá slibně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.9.24 19:31

@Opicka rozpustila držím ✊🏽 pěstičky :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.24 20:48

@Perlis děkuji taky držím palce :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
27.9.24 22:34
@Perlis píše: Více

Ahoj. Také mám hysteroskopii za sebou, jestli ti pomůže další zkušenost. Já byla preventivně jako kontrola stavu dělohy po šestinedělí po ukončení těhotenství pro VVV v 16tt. Celkem 4 ztráty za sebou, tak jsem to vesetreni i chtěla před případným IVF, ke kterému jsme se po třičtvrtě roce nakonec tedy rozhodli. Stejně jako Wuhu jsem absolvovala pouze v lokální anestezii. Bylo to jen lehce nepříjemné, nic nebolelo (ale nebyl žádný nález, který by se musel řešit - ale to oni si tě mohou v případě potřeby douspat). Takže můžeš zvážit, že zkusíš také bez narkózy, když tě pak bude čekat pravděpodobně na OPU zas. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
28.9.24 00:36

@Duncanseth Já spíše mám větší strach z těch rizik tam.. ale věřím, že ty rizika jsou nízká teda doufám :D jsem taková bojácná.. ale půjdu do toho, ať si to pak nevyčítám. 8o ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
28.9.24 00:38

@Duncanseth a jinak děkuji moc :srdce: a vam se zadařilo?👶🏽 Nebo vás to teprve ještě čeká? 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.9.24 08:53

Já to v tom šoku a hrůze tehdy ani nevěděla, že nějaká větší rizika jsou. Říkala jsem si, neinvazivní vyšetření kamerou a že bude lepší vědět po tom všem stav dělohy před IVF (během dvou něco let kyretáž ZT 10tt, kyretáž ZT 13tt, SP 8tt a ukončení těhotenství v 16tt pro potvrzené vývojové vady děťátka). Já měla tehdy strach z těch kyretáží, kdy se ani po dvou týdnech nespustily potraty. Nakonec naštěstí vždy vše proběhlo dobře a bez komplikací. Budu moc držet palce, ať se rozhodneš jakkoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.9.24 08:58

My máme dítě :srdce: z prvního bezproblémového těhotenství. Pak jsme prošli těmi ztrátami. Rozhodli jsme se zkusit to naposledy přes IVF s genetikou embryi. Měla jsem 5 zralých vajíček, z toho 3 embrya zvládla prodlouženou kultivaci a odebrání vzorku a teď máme před sebou pár týdnů čekání na výsledky, jestli máme nějaká zdravá, která by byla vhodná k transferu. Tam náš příběh bude buď pokračovat nebo to uzavřeme. Další IVF podstupovat už nechceme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
28.9.24 09:02

@Duncanseth Jezis.. musíte být silná ženská :hug: :kytka: Aspoň jedno děťátko doma máte :srdce: přeji hodně zdravíčka 😊. Asi do toho Jdu, pak nedej bože kdyby to nevyšlo ani z dárcem a já bych si to vyčítala každý den :(.. děkuji moc :* pomohla jste mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
28.9.24 09:05

@Duncanseth z toho co jsem se dočetla :? samotný výkon trvá pár minut a pak 2hod na dospívajícím pokoji viďte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
28.9.24 09:07

@Duncanseth Také držím ✊🏽 ať má malinká/ý ještě sourozence 👶🏽 🙏🏽 😚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
28.9.24 10:14

@Perlis môžu tam vidieť miómy alebo polyp ale nie zrasty. Ako keď nechcete rak tam nechoďte. Mne brali aj vzorek či nemám zánet a všetko bolo v poriadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.