IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
19.10.24 11:21

@Kamule066 Skoro každý mesiac má takú skupinu a je to super podľa mňa, lebo sa môžete sledovať a tak. A nespamujete tu nič veď kľudne sa dá použiť aj toto vláknom len mi to prišlo praktickejšie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
19.10.24 12:59

@Kamule066 To je hezký, moc držím palce, snad budou za měsíc dobré zprávy 😊 Tyjo, to ti takhle řekli teď když sis šla pro léky na stimulaci? To jsem vůbec nevěděla, že umí předpovědět ještě před stimulací, mě nikdo nic neřekl 😃 6 až 8, to je pěkný. Kdyby byly ze všech embryjka, tak jich máš do mrazáku dost. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
19.10.24 14:44

@iachulka Mě už je počítal při první návštěvě :D Oficiálně mi to nesděloval ale počítal si to pro sebe nahlas :D Oba s přítelem jsme zdravý až na mé vejcovody a srůsty takže doufám že to bude mít vše hladký průběh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.10.24 08:24

@iachulka Ahojky tak jak jsi na tom? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.10.24 08:35

@Kamule066 Ahoj! Zatím samý injekce 🫣 1× ráno, 2× večer. Zítra ráno jdu na kontrolu a tam mi asi řeknou kdy odběr, ale zatím to vypadá na středu/čtvrtek. Vajíček jsem měla na kontrole ve čtvrtek cca 6 a pak 10 malých, rostou mi dost nerovnoměrně. Dostala jsem tedy ještě tu injekci na ráno navíc, třeba to nějaké ještě doženou, uvidíme zítra 🙏🏻 ale jsem jinak vpohode, vadí mi jen ten ganirelix, jak štípe 🫣 Co ty, jak to zvládáš? Jsme obě ve skupině, IUI a IVF 2024, tak to trochu sleduju i tam 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
28.10.24 11:17

@iachulka Je vidis to ja jsem si te tam vubec nevsimla a ted koukam ze jsem psala hned pod tebou :D Takze vice mene jsi v obraze co se u ke deje :) Ja píchám 1-1 a kupodivu jsem na tom pořád dobre 😊 Jen mam hoodne nafouklé břicho a dost me boli prsa, jsem zvědavá co mi poví zítra na kontrole 😊 Počkej počkej ty jsi psala včera rano takže dneska mas kontrolu? Ja myslim ze to ostatni doženou, vypada to na krásnou zasobicku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.10.24 12:09

@Kamule066 Jojo, dneska kontrola, už jí mám za sebou a odběr je naplánovaný na čtvrtek ráno. Doufám, že ještě trošku dorostou 🙏🏻 Už se těším až to budu mít za sebou a budu vědět na čem jsem, a pak zase čekat, kolik jich vydrží do 5. dne, a pak jestli se chytne 🫣 furt to čekání 🫣 😅 Vypadá to, že odběr možná budeme mít víceméně na stejno, viď? Dej pak vědět, jak dopadla kontrola, moc držím palce ať je tam těch vajíček co nejvíc! 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.10.24 16:45

@iachulka tak jsem na tom stejně jako ty, těm potvůrkám se moc nechce růst 😁 Některé jsou větší některé menší, takže odběr mam posunutý ještě a jdeme v sobotu ráno až 😁 A transfer by měl byt tedy ve čtvrtek. 😊 A pak uz jen budeme spolu cekat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
9.11.24 11:33

Ahoj, jak jste na tom? Včera mi odehráli 7 vajíček po dlouhém protokolu a byly špatné, nezralé. Dneska mám jenom 2 embrya, čekám co dál, asi odběr byl moc brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.11.24 11:34

@TinkaLeen Oh nie je to mi je ľúto fakt. U mňa prebieha druhý neúspešný transfer tak premýšľam čo ďalej. Toto asi nikdy neskončí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
9.11.24 11:35

@TinkaLeen ahoj mě odebrali 12, 2 vyřadili a 5 se jich oplodnilo a v den transferu což bylo ve ctrvtek nám zbylo jen jedno protože se ostatní přestali vyvíjet. Ted me ceka dlooouhe cekani jestli to ten koblížek zvladl a poroste dal 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.11.24 11:37

@Kamule066 držím palčeky aby sa zavrtal :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.11.24 12:04

@Wuhu85 ach ne :( zrovna jsem na tebe v týdnu myslela, že ti budu muset napsat, jak jsi na tom. Pamatuji si správně, že ty nemáš imunologii a vaší genetiku? Co na to v CARu, budou nějak řešit, že se druhé embryjko nechytlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.11.24 12:24

@Smoothinka no teraz už budú. Vieš ja mám vyšší vek ako ty to už je normálne že embryjka nie sú všetky normálne preto som chcela od začiatku genetiku a už sa nenechám na nič ukecat. Ak teda v tom je ten problém. A tebe sa ako dari? Dúfam že krásne prosperuješ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.11.24 18:01

@Wuhu85 jsem zvědavá, co ti doporučí dál, jestli genetiku vás dvou nebo tu imunologii.
Ano, musím zaklepat, zatím vše v pořádku. Nechala jsem si udělat i genetiku z krve, když bylo nevyšetřené embryo a mělo by to být v pořádku.
Moc držím palce, aby další pokus vyšel :srdce: a ta bioptovaná embrya jsi nakonec nechala otestovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.