Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TinkaLeen píše: Více
Mrzí mě, že se ti nedaří. A nepomohlo by darované embryo? Přeci jen je to asi dostupnější než náhradní matka.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, děkuji. Já bych už klidně šla a do adopce, ale manžel chce jenom svoje dítě. Takže darované sperma ani embrya u nás zatím nepřipadá v úvahu. Původně on nechtěl ani darované vajíčka, tak jsme ještě je neměli, no a od doktorů jsme vždy měli doporučení na IVF z vlastními buňkami. Jenom že 6 KET + jednou ET z 8 zdravých embryí a nic z toho. Takže uvidíme jak to půjde.
Ahojte, tak pro některé které by zajímalo jak jsem se rozhodla 😊 ohledně té HYSTEROSKOPIE tak na ní jdu.
8.10 jdu na předoperační vyšetření budu v celkové narkóze
A 15.10 výkon
Snad nic nenajdou, a výplní se nám náš sen 🙏🏽 💌
@Perlis píše: Více
Budu držet palečky. Hlavně aby pak brzy přišlo těhotenství se vším krásným, co přináší
jinak my ještě čekáme na výsledky pgt. Naštěstí je toho tolik v práci i koloběh doma, že to fakt utíká a moc často na to nemyslím. No ale jsem fakt napjatá jak kšandy, jak to u nás vše dopadne.
Ahoj holky
Píšu jak jsem včera dopadla.
Podle ms jsem včera byla 6+4 ale když jsem se ptala Dr jestli odpovídá řekla že tak 6+0 🤷
Na ultrazvuku jen gestacni a žloutkový váček snad to píšu dobře, gestacni váček o velikosti 9,4 mm není to málo?
Srdíčko ještě nebylo tak mám přijet příští týden.
Skús sa opýtať v skupine pre tehotné a trochu sa uvoľniť a neanalyzovať každú maličkosť. Povedala doktorka že niečo je špatne?
Inak fotka je krásna. Som dnes bola v práci tak som nevedela tak detailne odpísať. Viem že písali dievčatá v diskusiách že záleží aj na ultrazvuku ktorý sa použije a stačí keď nezmeria veľkosť úplne presne a už to hádže iné rozmery. Tak dokym doktorka nehovorila že je to vyložene zle tak by som sa ukludnila. Držím palce ![]()
@Wuhu85
Ahoj doktora říkala že je to v pořádku tak snad nekecala a můžu jí věřit, tak snad v pondělí uvidím i srdíčko.
Děkuji za podporu 😊
Tak sa hoď do klidu a nerieš to zbytočne. Stres škodí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď