Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TinkaLeen píše: Více
Mrzí mě, že se ti nedaří. A nepomohlo by darované embryo? Přeci jen je to asi dostupnější než náhradní matka.
@Anonymní píše: Více
Ahoj, děkuji. Já bych už klidně šla a do adopce, ale manžel chce jenom svoje dítě. Takže darované sperma ani embrya u nás zatím nepřipadá v úvahu. Původně on nechtěl ani darované vajíčka, tak jsme ještě je neměli, no a od doktorů jsme vždy měli doporučení na IVF z vlastními buňkami. Jenom že 6 KET + jednou ET z 8 zdravých embryí a nic z toho. Takže uvidíme jak to půjde.
Ahojte, tak pro některé které by zajímalo jak jsem se rozhodla 😊 ohledně té HYSTEROSKOPIE tak na ní jdu.
8.10 jdu na předoperační vyšetření budu v celkové narkóze
A 15.10 výkon
Snad nic nenajdou, a výplní se nám náš sen 🙏🏽 💌
@Perlis píše: Více
Budu držet palečky. Hlavně aby pak brzy přišlo těhotenství se vším krásným, co přináší
jinak my ještě čekáme na výsledky pgt. Naštěstí je toho tolik v práci i koloběh doma, že to fakt utíká a moc často na to nemyslím. No ale jsem fakt napjatá jak kšandy, jak to u nás vše dopadne.
Ahoj holky
Píšu jak jsem včera dopadla.
Podle ms jsem včera byla 6+4 ale když jsem se ptala Dr jestli odpovídá řekla že tak 6+0 🤷
Na ultrazvuku jen gestacni a žloutkový váček snad to píšu dobře, gestacni váček o velikosti 9,4 mm není to málo?
Srdíčko ještě nebylo tak mám přijet příští týden.
Skús sa opýtať v skupine pre tehotné a trochu sa uvoľniť a neanalyzovať každú maličkosť. Povedala doktorka že niečo je špatne?
Inak fotka je krásna. Som dnes bola v práci tak som nevedela tak detailne odpísať. Viem že písali dievčatá v diskusiách že záleží aj na ultrazvuku ktorý sa použije a stačí keď nezmeria veľkosť úplne presne a už to hádže iné rozmery. Tak dokym doktorka nehovorila že je to vyložene zle tak by som sa ukludnila. Držím palce ![]()
@Wuhu85
Ahoj doktora říkala že je to v pořádku tak snad nekecala a můžu jí věřit, tak snad v pondělí uvidím i srdíčko.
Děkuji za podporu 😊
Tak sa hoď do klidu a nerieš to zbytočne. Stres škodí.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.