Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 píše: Více
Zlatíčko. Teď si odpočiň a vše vypusť. Za dřív či později bude zase lépe. Ta dvě embryjka byla ukázková, je velmi pravděpodobné, že jsou zcela v pořádku a ještě jedno po pgt máš také v záloze
věřím, že alespoň s jedním z nich si tu cestu k sobě najdete a vše bude jak má být ![]()
@Wuhu85 píše: Více
U tebe to vypadá, že už KET musí vyjít, budeš se cítit líp a máš dobrá embryíka.
Ale já už nevím v čem je ten můj problém. Každé vyšetření jsem si měla sama zorganizovat… Ještě jsem nebyla na té hysteroskopie. Jenom možná mi narůstají protilátky po každém zákroku… Tak myslím můžu využít darované vajíčka nebo náhradní matku, protože mi přijde, že jenom plýtvám embrya. Od doktorů slyším, že je všechno dobře a má to jít ještě a přirozeně nebo další KET. No a nic z toho
@TinkaLeen to práve neviem či sú dobré tie embrya. Ani poriadne vyšetrenia nemáme spravené takže tiež neviem kde je chyba. Akosi pitnej poslednej stimulácii som aj dosť vyčerpaná a už určite do ďalšej nejdem. Už stačilo. Kde ste na klinike?
Ahoj holky tak hlásím krev pozitivní ![]()
Moc vám tu všem držím palce
![]()
@Opicka rozpustila no nádhera
prajem hladký priebeh a aby ti nebolo zle ![]()
@Smoothinka moc děkuji, překvapila mě Teda vysoká hodnota 6451
a co ty jak jsi na tom? ![]()
@Opicka rozpustila noo, víš jak.. známá měla 14 dní po transferu 7000 a byla z toho dvojčata
mám další antibiotika a vůbec se mi ten kašel nelepší ![]()
@Wuhu85, byla jsem v IVF CUBE a teď půjdu na konzultaci v Clayo.. No a abychom mi pomohli z hledáním náhradní matky jsem psala Repromedě, musí tam byt' zdravotní indikace.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď