Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 asi každá stimulace může i jinak sednout, viď? Musela jsi být hodně nervózní se dvěma vajíčky. Je ale úžasný, že jedno prošlo i pgt jako zdravé. Uf. To je to Brněnské
?
@Anonymní píše: Více
Gratuluji a držím palce na 7.10. - jen není to zbytečné se stresovat výsledky z krve, když už těhotenství máš potvrzené? Dej pak vědět.
Ženy, já vás vůbec nestíhám, obcas sem nakouknu, ale.. voda začala klesat před týdnem, tak jsem už před víkendem dovybalila věci, co jsem měla připravené k evakuaci, o víkendu jsem seděla u voleb a protože už od minule soboty chrchlám jak tuberák, tak jsem dnes šla k doktorce. Zápal plic to není, ale už dost vyšší crp, takže antibiotika a nakonec potvrzená chřipka B. Takže u nás bomba ![]()
@Duncanseth píše: Více
Já při druhém cyklu IVF taky plánovala genetiku a po OPU vůbec nic. Tím to pro ně s léky skončilo, když se neplánoval ET. Držím palce, ať máš na konci října dobré zprávy z genetiky
je to jak píše Wuhu - někde 3-4 týdny, někde 6 týdnů ![]()
@TinkaLeen A jak se cítíš ty? Psala jsi, že konzultaci ke 4.IVF bys měla mít asi příští týden? A náhradním mateřstvím jsi myslela náhradní matku?
@Smoothinka Tak to jste mě fakt překvapily. Kdyby byl ve hře ET - jak to někdy bývá, když je jen jedna blastocysta, tak, že ji neotestovanou vloží. Ale u mě to není vůbec v plánu. Doktorka to ví a když jsem se jí zeptala, jestli by tak postupovala a může ta situace nastat, tak i na mě tak koukla, že v žádném případě. Tak fakt nevím. No každopádně dnes poslední a těším se, až si o těch hormonů odpočinu.
@Duncanseth možno len nechce aby si hneď dostala menzes aby sa stihol transfer. Neviem akú ma stratégiu…
@Duncanseth ono je to fakt centrum od centra. Já v obou centrech brala po transferech jen amelgen a někde namichaji koktejl 3-5 léků a to často „jen pro jistotu“. Takže když jim to vychází a nám to pomůže k cíli, co bychom pro to neudelaly ![]()
@Wuhu85 no měla jsem ho jen na 5 dní 1 na noc a MS má přijít dle kalendáře za 9 dní, to se asi nemění, ne? Myslíš jako, že by byly výsledky a transfer se stihl už v říjnu? To mě vůbec nenapadlo, že by to bylo tak brzy. No tak uvidíme. Co má být bude. To jsem sama zvědavá. Ale sama jsem počítala až nejdřív listopad nebo počkat až po novém roce a užít si v klidu prosinec po letech.
@Duncanseth mne prišla menzes skôr po stimulaciach. Teraz mi to držal amelgen. A potom ďalší cyklus my zase meškal. A potom sa to zrovnalo. Podľa mňa bude asi cyklus pauza kvôli genetike.
@Duncanseth áno mne čerstvý transfer ani nevyšiel. Takže dúfam že keď sa telo ukľudní tak to bude dobré, ale akosi už nemám očakávania teda.
@Wuhu85 Nedivím se, to člověku sebere všechen vítr z plachet. Ale máš ještě několik možností, věřím, že ve správný čas to do sebe vše přeci jen zapadne.
@Duncanseth neviem či sa dokážem tešiť už. Uvidím nepremýšľam nad tým.
@Wuhu85 Ono je to asi lepší. Člověk si vytvoří takový obranný mechanizmus, aby ho to úplně nezničilo. Kéž by to člověk dělat nemusel.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.