IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
26.9.24 19:45

@Wuhu85 určitě se některé chytí a je mezi nimi to pravé :srdce: mně po ZT řekli, že blbá náhoda, takže ty už máš náhodu také za sebou a teď se to další pěkné embryo zavrtá a nepustí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
26.9.24 19:50

@Duncanseth ten přístup je úplně odlišný a musím říct, že my jsme z toho měli dobrý pocit :srdce: a jak říkal doktor Hlinka, jim ta strategie 3 nebo 4 denních embryí vychází. Stejně jako ta minimální abstinence před spermiogramem. Chlap šílené výsledky 4 roky (ale vždy abstinence 3-5dní). Teď abstinence 8 hodin a juchuuu, výsledky za nás nad očekávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
26.9.24 19:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
26.9.24 19:52

@Wuhu85 a jaký je teď u tebe postup? Čeká se namenstruaci a jdeš do KETu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
26.9.24 19:58

@Smoothinka teraz som mala menstruaci a jeden cyklus je pauza. A v ďalšom cykle je vklad. Akurát keď vidím ako každý druhý chrchle tak dúfam že niečo nechytím. Ešte že mám svoj podnájom keby syn mojho partnera niečo dotiahol domov tak sa vzdialim :lol: tebe prajem aby si bola čím skôr fit. Už máš na sezónu imunitu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
27.9.24 08:42

@Wuhu85 držím palce, ať se ti všechny choroby vyhnou, ať si ten začáteks embryjkemv klidu užijete :srdce: Taky mám pocit, že jsou všichni nemocní :( To máš super, že můžeš změnit domácnost, ale já si v těhotenství všechno přitáhla z práce od kolegyň. Střevní chřipku se kterou jsem skončila na kapačkach, covid na konci prvního trimestru :zed: teď si myslím, že jsem to chytla někde po cestách do Prahy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.9.24 09:45

@Smoothinka ja to momentálne neriešim, odpočívam po tej stimulácii. Je to záhul pre telo. A áno momentálne toho cirkuluje dosť, ale sa mi zdá že u nás sú kolegovia zodpovedný a nechodí nikto chorý do práce ale zostávajú na home office. Pred tým to bolo tiež všelijaké ale teraz po korone sa to zmenilo dosť. Takže ja som v práci v bezpečí takpovediac. Podľa mňa aj tehotenstvom sa asi zníži imunita lebo je zaneprázdnené bábom. A na pondelok ti držím palčeky! Už bude počuť srdiečko že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.9.24 14:42

HYSTEROSKOPIE před Ivf?

Dobrý den děvčata :kytka: chtěla bych se k vám přidat. Na Ivf jsem byla už 3 krát z toho jednou byl Ket v roce 2022 bylo biochemické těhotenství. Pak se nezadarilo vůbec. Problém má přítel špatný spermiogram, špatná pohyblivost a má jich celkově málo. Já byla vyšetření imunologie, a na kir geny. Pan doktor nám doporučil dárce spermií.
V tom Caru kde chodíme už přes dva roky je už jiný pan doktor a ten mi nabídl hysteroskopii.. před Ivf.. :nevim: a já opravdu nevím jestli to je nutné? Docela se toho bojím je to chirurgická operace a ty rizika tam jsou strašná :zed: co se týče mě, žádný problém mi nenašli před týdnem jsem byla u své gynekolozky na cytologii. Poradite mi prosím některá z vás? Jestli jste na tom byli stejně? Jestli některá z vás nesla na hysteroskopii byla zdrava a zadařilo se? Nebo je tu některá která měla dárce spermií? Děkuji za každou odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.9.24 14:44

@Perlis Hysteroskopia nie je chirurgicky zákrok. Pozrú sa vám do delohy cez čipek s kamerou či nemáte zrasty a podobne. Dá s sto aj ambulantne bez narkózy vykonať. Ja som tak bola. Je to ale dosť nepríjemné ale trvá to len pár minút.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.24 14:50

@Perlis já jsem na ni nebyla a máme i dárce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.9.24 17:43

@Opicka rozpustila a podařilo se? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.9.24 17:45

@Wuhu85 Já mám jít na to s narkózou a co po tom.. zadařilo se Vám? Prý to zvyšuje šanci 8o opravdu se rozhoduji nad tím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.9.24 17:48

@Perlis nič mi tam nenašli a nezadarilo sa zatiaľ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
27.9.24 17:51

@Wuhu85 Chci pro to udělat maximum ale zas si říkám jestli to není zbytečné :? Žádné záněty nemám sliznice i vaječníky v pořádku.. byla to jen nabídka která mi ale vrtá hlavou říkám si pokud na to nepůjdu a ivf se nezadari ani z dárcem budu si to vyčítat? Jsem mladá nikdy jsem žádné potíže neměla myslím a doufám že by mi to s dárcem spermií mělo a mohlo vyjít 🙏🏽 čekám na to už 3 roky :,( a co Ty? Proč se ještě nezadarilo? :roll: :( Pokud ti nevadi že se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
27.9.24 18:00

@Perlis ja som stará :D :D :D nie srandujem ale fakt máme vysoký vek s tie bunky už to nedávajú. Partner má zlu pohyblivosť takže asi preto ale nikdy nám nikto nepovedal že prečo vlastne. Hysteroskopia je len že sa pozrú do maternice a keď tam niečo je tak zo odstránia. Robí sa ak takzvaný scratching endometria a to zvyšuje pravdepodobnost skôr ale hysteroskopia sama o sebe nie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.