Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak dneska jsem po dlouhé době večer doma sama, protože je manžel na služebce. Co mě napadlo? Pročíst si diskuze… a dozvědět se, že duchy měly ženské už 6.-7. Den a málokdo (našla jsem snad jednu paní) měl 8. Den bílý test a vyšlo mu to. Takže teď se tu utápím ve smutku. A ani to víno si na to dát nemůžu. Protože co kdyby se stal zázrak. ![]()
Holky netestujte. Počkejte. Akorát depku z toho mám.
@Linda97284 to je blbost kopec žien ma prvé čiarky az 9,10,11 deň. To že niektoré si fotia testy už 4 deň a lovia duchov čo môže byt niekedy fakt aj ten Ovitrell je vec druha. A môže to skončiť aj biochemickým. Ja tie ženské fakt neznášam a najradšej by som ich vyfackala a to poisťovanie testov zakázala. Proste ostan v klude každé tehotenstvo je iné a každé telo je iné.
ja netestujem lebo sa toho bojím ako čert kríža ![]()
@Linda97284 píše: Více
Depku budes mit vzdycky… stejne jako smutek, nastvani, litost… je vlastne jedno kolikaty den. Pred pravdou nejde utect. Taky bych chtela aby to slo… ![]()
@Linda97284 může být, ale nemusí.. každá ženská a každé těhotenství je jiné. Mně tu taky jedna napsala, že to má nastudování i ze zahraničí a že pokud 5.-6. den není duch nebo čárka, tak i kdyby to vyšlo, tak to bude SP nebo ZT. To prostě fakt chceš číst. Tady je třeba můj test 9.den (takže 8.den tam taky asi nic nebylo).
Tomu embryu mohlo dýl trvat než se zavrtalo a než ti tělo začne produkovat hcg.
Naše malá byla na první kontrole menší o 5 dní. Všechny diskuze, ze u IVF to není možný a blabla.. Holt byla pomalejší a proto jsem měla pozitivní test až 10.den.. a byla o 5 dní pomalejší celé těhotenství. Ne na vše platí striktní tabulky. Může se stát cokoliv a zázraky se dějí
![]()
@Smoothinka Kamoška mala tiež taky pomaly nábeh preto som chcela testovať ten 10 az 12 deň ze to by už malo byt niečo vidieť.
@Wuhu85 Ano, prostě se může stát cokoliv. Může to vyjít, ale taky nemusí. A jak píše @ol030124 před pravdou se utéct nedá a dřív nebo později je třeba čelit té realitě. A to zklamání, vztek apod. přijde vždycky a je jedno jak moc si ženská myslí, že je silná a nad věcí - semele to vždycky ![]()
@Smoothinka jo to máš pravdu ale semele ma to jednou a nie každý deň cez týždeň ![]()
@ol030124 jo ale ja sa vyložene nechcem týždeň každý deň stresovať či bude čiarka. Príde to raz resp dvakrát a bude. Ale každá to mame úplne inak nastavené. Ja to už beriem tak ako to príde.
No, aspoň vím, že nemám být netrpělivá. A příště si raději počkám. Každopádně ani dnes nic nevylezlo. Život jde dál. Když se nedočkáme teď, bude to snad příště. ![]()
@Linda97284 jo presne tak
ja považujem vôbec za úspech že mám embryjka. S tým som vôbec nepočítala.
@Wuhu85 píše: Více
Já tak přemýšlím, jestli po 2. získáme víc. A budou i mrazáčci nebo ne…
@Linda97284 každá stimulku môže byť trochu iná ale určite by som sa porozprávala s klinikou a opýtala sa ich prečo ich bolo tak malo a aký ďalší postup by riešili.
@Linda97284 to je taková loterie a je tam tolik proměnných.. příklad u mne: u 1.IVF zůstala 2 embrya, u 2.IVF nebylo žádné embryo a teď zůstalo 7 embryí (z toho 3 šly na genetiku). Dělám něco jinak? Nemyslím si - vitamíny beru stejné, jídelníček mám stejný, chlapa mám stejného ![]()
A pokud se ti nebude pozdávat tvůj CAR, tak Clayo v Praze ![]()
@Smoothinka na stimulácii veľmi veľa záleží. Mnoho kliník ani to nevie poriadne.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.