Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 šupka som tam polku pre istotu lebo sa mi zdalo že som jo zle zaviedla a to aj trochu vytieklo.
@Linda97284 ja ráno chodím vždy na veľkú po prebudení. Len dnes to bolo 2×
Tak po velkej to tam vsuniem
@Linda97284
A máš nejaké symptómy? Mne je niekedy akurát blbo od žalúdka, ale to si myslím že je akurát z toho progesteronu a naliate prsia ale to asi tiež z toho. Bolesť spodku zmizla. Akurát včera ma pichalo uprostred močáku a psychicky som dosť labilná
chudák chlap
@Wuhu85 píše: Více
Prsa mě bolí snad ještě míň než včera. Spodek bych řekla, že cítím jen minimálně, ale podle mě je to v hlavě. Kromě ranního venčení a ublinknutí při sbírání hovínka nic.
Jsem na to fakt zvyklá, ale dneska to koplo a nepřišlo mi to ani extra smradlavé. Takže bych řekla příznaky žádné. Nezbývá nic než čekat. Když to nevyjde myslím, že další kolo bude tak v listopadu….
mrazáčci nejsou. Ale takový je život. Bojuju dál. Dočkám se i když to teď nevyjde.
Přijde mi že můj chlap to vůbec nevnímá. Občas mu ani nedojde, že bych ty těžké věci fakt neměla tahat. ![]()
@Linda97284 môj chlap sa pri druhom pokuse takticky vyparil
a podporuje ma online
ja si ešte držím môj byt, mám to bližšie k práci. Ale štve ma aj na diaľku aj keď nič nerobí ![]()
Mne tiež príznaky ustavaju, si myslím že si zvykám na ten progesteron ale prsia mám naliate stále, ako fakt sú pekné teraz. Mne sa zdá že som aj spľasla už nie som nafúknutá ani čo je super po tej stimulácii. Ráno my ešte zvykne byt zle aj keď niečo zjem tak sa my občas zdvíha žalúdok ale to pripisujem progesteronu.
Já hrozné doufám, že ti to vyjde. Přeju ti to. Abys konečně měla dvě čárky.
![]()
@Linda97284 ja sa asi neodvážim testovať. Možno pôjdem na gyndu nech ma otestujú ![]()
A ty si ešte neskončila. Kopec žien ma neskorý nástup hcg tak prosím ťa nestrácaj vieru.
@Linda97284 ja mám úplne že krízu a chcem sa testovať. To je hrozné toto ![]()
Ahoj holky,
haha já to nevydrzim, psala jsem, jak vás tu chvíli opustim a stejně sem pořad čumím 😃 a zatím mě to uklidnilo, protože jsme na tom všechny asi stejně.. svrbí mě ruce na test, příznaky žádný, prsa přestávají bolet, břicho splasklo, nebolí.. 😊 v sobotu jsem dělala test jak vypadá Ovitrelle a bylo cisto, tak se budu snažit vydržet do víkendu to bych měla byt 10 dnů po transferu 5 denního embrya ❤️ tak snaaaad.. jak to dáváte to čekání? Já vůbec 😃 jak píše @Wuhu85 ani práce nepomáhá..
@Anonymní píše: Více
Ahoj a vítaj, ja sa bojím testnúť aj ten Ovitrell ci pana. Ako hrozne chcem ale bojím sa sklamania. Predsa mám len 7 deň dnes to je skoro. Premýšľam 10 deň toho 4 dňového už by tam možno niečo bolo ale ono nie je výnimočné keď to nastupuje fakt neskoro a potom sa tu budem stresovať.
Holky držte kašlete na to.
Já to úplně vidím u sebe. To zklamání. Teď budu každý den jak na trní jestli tam něco bude!
dneska mám 8 den po. A nebylo tam nic. Ani náznak. Počkám do 10 a testnu znovu pravděpodobně.
@Linda97284 keď je to sklamanie tak to bude aj tak. Ja verím že moje embryjko sa kouslo jen máma je krapet po..á z toho celého. Kamoske kázali v Dubaji testovať 9 deň a tuším mala slabého ducha. Niekomu da objavuje az neskôr je to fakt individuálne.
Je to na vás.
Samozřejmě.
Co ti tvoji mrazáčci? Kolik jich nakonec zamrazili?
@Linda97284 ja mám ešte 2 morulky lepšej kvality a 2×6 dňové blasty ale tie v prípade potreby pôjdu na genetiku či sú ok. V inom centre mám 6 dňovú blastu po genetike som ani nebola na vklade tam.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.