IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
9.9.24 15:03

@Smoothinka prosím ťa koľkokrát si bola na krvi? 2×? Niekto píše že da robí viackrát či to rastie aby som nebola príliš dlho na hormónoch …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.9.24 15:07
@Wuhu85 píše: Více
:lol: Ráno jsem měla depku, tak jsem ten test raději nedělala. :roll: Je to dlouhé… pořád sleduju co se semnou děje a mám takový špatný pocit, že nic. Ani prsa mě už tolik nebolí. :,(
Co ty? :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.9.24 15:27

@Wuhu85 nee, jednou. Pro ně je to potvrzení těhotenství a 14 dní po potvrzení ultrazvuk (jestli je vše v pořádku, tak bude vidět srdeční akce a předají tě tvému gyndaři). Jinak pokud z krve máš určitě, jestli je to prosperující těhotenství, tak se musí víckrát, a ta hodnota by měla obden vyrůst 1,5-2×. Já takhle chodila právě tenkrát. Jenže to jsem jen vyběhla z kanclu do vedlejší budovy na krev. Teď bych musela s dítětem do města :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.9.24 15:29

@Wuhu85 někde si uděláš jen těhotenský test a za 14 dní jdeš na ultrazvuk a na krev třeba vůbec neposilaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.9.24 16:02

@Linda97284 u mňa tiež to šialenstvo po progesterone prechádza. Teraz som sle zjedla hrozno a som zistila že to sa v tehotenstve nemá jesť a je my z neho aj zle dosť. Inak ma pichalo ráno kde mám močák tak v strede tak fakt dúfam že nebudem mať zápal. Už začínam mať hystériu :zed: a sledujem sa stále …

Příspěvek upraven 09.09.24 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.9.24 16:04

@Smoothinka takže Clayo ti nič nehovorilo? Že im stačí 1×? Známa my písala že jej robili 3× či prosperuje aby som zbytočne nebrala hormóny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.9.24 16:56

To jsem vůbec nevěděla. A zrovna včera jsem si ho koupila :(.

Nechceš si dojít raději někam? Aby se ti to nerozjelo.. pro jistotu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.9.24 17:30

@Linda97284 ja viem aký je zápal močáku. To je furt ako keby ma niečo iritovali ale aj chodím neskutočne veľa čúrať z progesteronu. Ak budem cítiť že nedobre tak pôjdem k doktorka určite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.9.24 18:27

@Wuhu85 nee, 1×. Volala jsem jim výsledek a chtěla mně objednat za 14 dní na ultrazvuk, ale s tou dovčou se to protáhlo. V Iscare nedělají krev vůbec :nevim: hlavně pokud si dobře pamatuju, tak se to v nějakém týdnu už nezdvojnásobuje a ta hodnota v krvi není vypovídající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.9.24 18:28

@Wuhu85 faakt? To je pro mne novinka, že hrozno nee.. a proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.9.24 18:32

@Smoothinka asi veľa cukru a obsahuje nejakú latku ktorá hlavne neskôr škodí. Ani banán a papáju. Ja ovocie vo všeobecnosti veľmi nejem len v lete takže som to nikdy nesledovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.9.24 19:24

@Wuhu85 joo, papája na mě taky někde vyskakovala, že ne.. ale právě banán že ano, že obsahuje vitamíny, hořčík, kys. listovou.. to jsou věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
9.9.24 19:25

@Smoothinka podľa mňa tie informácie sú protichodné dosť. Ako ananás nie je dobrý tiež. Ja to nejem ale si myslím že keď je to kúsok tak sa prd stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
9.9.24 19:47

@Wuhu85 přesně tak, když se tím nebudeš cpát od rána do vecera, tak si taky myslím, že kousek neuškodí.. to je stejně jak ta máta a zázvor. Když jsem skončila na Bulovce na kapačkach se střevní chřipkou, tak sama doktorka na gynde mi říkala, ať si dám doma vychlazený matovy čaj po lžičkách, ale ne několik hrníčku denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
9.9.24 22:22

Hmmm a já se tady cpu denně ananasem protože jsem naopak někde četla, že je dobrý :lol: To mě podrž :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.