Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 mňa začalo svrbieť niečo iné tak som sa pobavila
ale už Amelgen putuje niekde inde ![]()
@Linda97284 manžel testy neschoval?
Tak zkus, jestli tě to zajímá jak s tím ovitrelle..
@Wuhu85 píše: Více
Môžeš si robiť testy každý deň a sledovať ako Ovitrell vyprcháva. Ty si mala 5 dňové embryjko že?
@Linda97284 píše: Více
Schovej testy, ruce si svaz a vydrz. Vcera sedmy den jsem mela bilo
Bricho boli jak pred MS chvilemi kazdy den, tak nevim…
@Wuhu85 píše: Více
Ano 5denní.
@Smoothinka
To je k ničemu, doma je mám a lékarna za rohem. V neděli testnu ovitrelle. A pak se budu muset držet. Celý den něco dělám, abych se zabavila.
@Wuhu85 už je to dneska lepší, když zavádíš jinam?
@ol030124 7 den není nic ztraceno
![]()
@ol030124 u mňa tiež to robí ten progesteron. Som sa na to pýtala kliniky lebo som sa bála či po stimulácii mi niečo nie je. Proste treba vydržať ešte je skoro. Napríklad mňa to akosi neláka testovať.
@Linda97284 tak dnes som vypadla a domov práci. Oveľa lepšie to je takto. Ako spodok cítim ale sa my zdá že ma nič nesvrbí ani nepáli, takže efekt to rozhodne má.
@Smoothinka a tebe nie je ešte zle? Resp ako znášaš to celé? Ja som mala teraz deň v kancli a som úplne vyřízená. Musím sa najesť trochu.
Ahoj holky,
už nejak nezvladam číst všechny příspěvky a asi se na chvíli odpojim, ať se nestresuji.. naše embryjka to nezvládla a v břiše mám tedy od včera jednoho bojovníka, takže se modlíme, at to vyjde.. já samozřejmě už hledám nějaký příznaky jako bolest břicha před MS a samozřejmě nic, tak se trochu bojím, ze mě takhle skupinka bude zbytečně stresovat, ze to nemám třeba jako vy 🤩 všem přeji ať se dočkáte // ❤️ snad se za 14 dni ozvu s pozitivní zprávou, ať všichni jako my, až budou hledat, ze i první pokusy vychází tu najdou tu naději 🍀 🍀
@Anonymní píše: VíceMne predchodzí pokus bol s rovnakým výsledkom. Resp zo mňa nevydolovali ani vajíčka skoro. Viem presne ako ti je. Ja som ležala na izbe so ženou ktorá mala 13 vajíčok a ja 2. Ešte si to overovala a bola v eufórii a ja som sa cítila úplne ale úplne ako looser. Som sa psychicky položila na klinike. Nikto sa mi nevenoval normálne a bolo to hrozné. Takže viem ako sa cítiš ak to nejde podľa predstáv. A to nejde veľakrát podľa predstáv. Oddychni si a skús vypnúť hlavu aspoň trochu. My tu budeme. Ja sa určite nechystám ani testovať ani nič, lebo viem že by my to nerobilo dobre. Takto aspoň dúfam, ale dívať sa na biely test fakt nechcem predčasne
@Anonymní píše: Více
Drž se a určitě budeme čekat, až se ozveš
ano, první pokusy určitě vycházejí
![]()
@Wuhu85 prosím te, nic
zle mi není, i když dneska v noci jsem se vzbudila v 5 a měla jsem takový šílený hlad, až mi z toho bylo špatně, tak jsem to musela hned zaspat
dnes jsme si dali 6km pěkným horským terénem, pak oběd a když jsme dojeli do ubytování, tak jsme se natáhli všichni do postele a já se vzbudila za hodinu a chlap s dítětem venku, že jsem usnula uprostřed věty a nechtěli mě budit ![]()
@Anonymní píše: Více
Držím palečky ať všechno vyjde.
nejsi v tom sama. Mám taky jednoho bojovníka. A žádného v mrazáčku. Ale to neznamená, že je vše ztraceno.
budeme doufat, že ti naši dva budou bojovat a dotáhnou to do finále ![]()
@Wuhu85 To jsi dobrá. Já dneska prodloužila pobyt doma na celý příští týden. Asi to dělají i ty obavy. Ale nechci si nic vyčítat, takže zůstávám doma. V mrazáku nic není, takže budu co nejvíc opatrná. Doma mám spoustu třídění prádla. Ještě jsme po stěhování všechno nevyndali.
Tak teď je čas všechno dodělat. Jak to dáváš v kanclu? Já úplně nevím jak najedu na normální režim. Když teď odpoledne spím každý den 30-60 minut. ![]()
@Linda97284 úplne v pohode. Veď len sedím a robím prezentácie. Prejdeme sa na obed pokecame a zase robíme ďalej. Teraz sú prázdniny tak sú ľudia na dovolenkách. Nedeje sa vôbec nič.
doma by mi preplo tak som toto volila radšej.
@Smoothinka tak ja každé ráno o 4 teraz a nechápem prečo. Potom zaspim znova a nedá sa my zobudiť. Ale zajtra sobota tak pohoda. Vidím to zase na 4 tu. Ten Amelgen trochu uspáva ale ja tento efekt až tak zatiaľ nemám. Občas ma to chytí ale bolo to skôr na začiatku.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.