IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1427
4.9.24 10:44
@Linda97284 píše: Více

Přidáte :srdce: :hug: Aaaž 16.9.🙈
No, z toho důvodu já to raději ani nerikala. Buď jsem si vzala dovču nebo náhradní volno a buď bez udání důvodu nebo jsem řekla, že jedu něco zařizovat třeba k baráku, se psem na veterinu apod. Protože na jednu stranu, co je komu do toho. A obávám se, že u nás by to bylo totéž. Protože můj ředitel razí heslo, že když to nejde, tak nemáš mít děti :roll:
V bývalé práci jsem měla holky, co to řešily ve 22 nebo 23. Teď u nás ve vesnici je holka, tak má jedno dítě na 4.pokus IUI a druhé na 6.pokis IUI a to první měla ve 22.. sousedka v ulici má 27 a za sebou už několik IVF, několik operací, šílenou endometriózu a funkční asi čtvrtku vaječníku.. ale to jsou prostě chlapi :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.9.24 11:14
@Smoothinka píše: Více

Tak to je taky dlouhé čekání. :D Po čekání další čekání. :D :D :D

No u mě to někteří blízcí kolegové ví. A kolegyně mi řekla, že bude lepší, když to bude vědět. Třeba bude víc chápavý. Ale prd… spletla jsem se. Je to prostě člověk, který o tom nic neví no. Co už. Soustředit se budu hlavně na sebe. Aby nám to vyšlo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
4.9.24 11:38

@Linda97284 joo, to je přesné.. čekáš na první kontrolu, pak na další, pak na 1.screening, na 2. screening, na 3. screening, na porod :mrgreen: :mrgreen:
Dobře děláš, já se taky v práci nenechala absolutně stresovat. Udělala jsem si svoje, aby tam po mne nezůstaly žádné resty a vždycky jsem si říkala, že už to mám za pár :mrgreen: a v práci jsem to řekla až po 2.screeningu ve 24tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.9.24 13:14

@Linda97284 u nás to tiež nikto nevie. Komu je čo do toho. Ja nikomu nič ani tehotenstvo oznamovať nebudem. Ak to nepôjde skryť tak to je iné ale pokým áno tak nikomu nič nepoviem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.9.24 13:16
@Wuhu85 píše: Více

No teď toho fakt lituju, že jsem to řekla… ale co už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.9.24 13:18

@Linda97284 už na to kašli si sa poučila. V budúcnosti budeš vedieť že v práci vôbec o súkromý absolútne nič ani kolegyniam. To ne úplná no go zóna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
4.9.24 13:21

Jestli by to šlo mužu udělst srovnání první fotka je z :4 den po transferu 5 dni po aplikaci Ovitrellu a druha fotka je z dneška čili 9 dni po transferu a 5 dni po pichnuti dalsiho Ovitrellu takze stejna doba pichnuti injekce akorat je rozdil v dnech transferu samozrejme jeste neni uplne suchy a delat brzy zavery ale rekla bych ze ikdyz uschne bude silnejsi no uvidime? :( nechame se prekvapit :? :,(

Příspěvek upraven 04.09.24 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.9.24 13:23

Holky mňa od včera boli brucho. Ja len dúfam, že to nedostanem a ten progesteron účinkuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
4.9.24 13:28

@Wuhu85 já už to pak právě taky těžko schovávala a potřebovala jsem vypsat výberko na svoji pozici, někoho najít a zaučit, tak ten pátý měsíc byl takový hraniční :D ale jinak jsem to neoznamovala ani v rodině, věděli to jen ti, se kterými se stykame, protože to břicho viděli, ale jinak nikdo. Já to beru jinak, ani dítě na sociální sítě nedávám na rozdíl od většiny kamarádek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
4.9.24 13:31

@Wuhu85 mně to břicho taky bolelo, fakt jak před menstruací.. a i teď občas třeba jednou za 2-3 dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
4.9.24 13:38

@Linda97284 přesně jak píše @Wuhu85 nemohla jsi to předpokládat. V bývalé práci bych to taky asi holkám řekla. Ale tady jsem věděla, že kolegyně by toho hned využily, ředitel by si našel důvod nedat mi půlroční odměny apod.. takže jsem mlčela. Teď taky nikdo neví v práci neví, že jsem těhotná. Mám se vracet až za rok takže jim asi donesu až papír na mateřskou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.9.24 15:08

@Smoothinka to je progesteronom aj koordinátorka my to potvrdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.9.24 15:08

Tak moje 4 idú ďalej do 6 teho dňa a dajú my vedieť zajtra. Asi malo buniek na biopsiu. V Brne som to takto mala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.9.24 15:23
@Wuhu85 píše: Více

To bude určitě progesteron. :(

Holky já mám v práci kolegyně fajn. Říkáme si spoustu věcí a ony to hned poznaly, že se něco děje. A nevykecaly to nikomu. Jen jsem chtěla trochu pochopení od vedení, ale kapánek jsem se spletla. No co už. Čas nevrátím. :) spíš mě zaráží, že počítá s tím, že mu v pátek zavolám jak v pondělí naklušu. Upřímně mám v této práci dost stresu. A dělá to hlavně šéf, který neumí zorganizovat práci a je chaotický. Takže když je přítomen všichni mají pomalu blbou náladu. Sama jsem si říkala, když jsme šli po 1. Do CAR, že když nebudu čekat do roka, změním práci. Myslím si, že psychická pohoda je taky důležitá. A v tuto chvíli je práce jen práce. Priority mám teď jiné. Jinak asi bych to mohla schovat a brát si dovolené. Ale my máme jen 20 dní a z toho ještě šetřim na vánoce + nějaké povinné celozávnodní dovolené, takže mi pak zbyde 10 dní cca a já bych ráda každé léto alespoň někam vypadla :lol:

@Wuhu85 Už jsi doma?

@Lenny190 za mě to vypadá slibně. :dance: udělej ještě pozítří ať vidíš že sílí. Ale je to krásná 2. Čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
4.9.24 15:56

@Linda97284 jo a rovno idem do reštaurácie. Variť sa my teraz nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.