Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak reštaurace zavřena už si varím
tak oko je to len sedenie. Kufor som nechala v aute, ten zoberie chlap večer med príde.
@Lenny190 úprimne si myslím že to nemusí nič znamenať že jedno je silnejšie ako druhé. Veď môžete mať inak nariedenu moc a fakt po Ovitrell to tak môže byt. Ja viem že túžite po pozitívnom teste ale skúste ešte trošku vydržať. Zbytočne sa trápite tým testovaním ![]()
@Smoothinka u mňa som prišla na to že je to podľa mesiacov. Cite august je dievča a september je chlapec. Akurát neviem či sa počíta oplodnenie alebo transfer. Budem mať dievčatka 😂
@Wuhu85 no, tak mne teď vychází kluk
a u malé jsem tam dala datum OPU i KET a oboje vyšlo jako holčička ![]()
Holky
hlavně aby to bylo zdravé. Každopádně mně vychází oboje kluk. 😂 Já jsem vždycky chtěla holčičku, protože jsem obklopená chlapama. Manžel má taky na své straně samé kluky.
hlavně aby byly dvě čárky
![]()
@Linda97284 o tom žádná
ale jako sranda na zaplácnutí času dobrý
já jsem u malé bylacelou dobu přesvědčená, ze čekám kluka, pracovní název „agent 007“ a pak mi z plodovky řekli holčičku ![]()
@Smoothinka píše: Více
Jo holky. Nemáte něco co zabije tak týden? To bych hrozně potřebovala. ![]()
Tak si o tom čtu “ Přesná předpověď pohlaví plodu na základě věku matky podle gregoriánského kalendáře se vyskytla u 50,4 % účastníků. Při použití čínské tabulky pro předpověď pohlaví podle lunárního věku matky v měsíci početí dítěte se přesná předpověď vyskytla u 50,2 % procenta. Studie v podstatě zjistila, že použití tabulky nedalo o nic přesnější předpověď než hod mincí.”
![]()
@Linda97284 hele, já zavarovala lečo, dělala kecupy, lítala kolem dítěte a stejně se to vlezlo jako smrad
Takže já bohužel nejsem ta pravá
Tak ako téma na zabitie času dobré. Mne je to úplne jedno. Chlap chce kluka a jeho syn si stále pýtal bráchu.
U teba Smoothinka by sa hodil ted kluk aby to bolo kompletné. Inak som niekde čítala že z ICSI je viac holek ako chlapcov a u klasického IVF ka viac chlapcov. Je to na embryologovy ktorá spermia sa mu zapáči ![]()
@Linda97284 jj podľa mňa je to blbost ale niekedy to môže vyjsť. Nejak to riešia ako je položený mesiac či čo.
@Wuhu85 píše: Více
Fakt? Já vím, že když se dělá genetika, tak to poznají, ale ze spermií taky?
hustý…. jinak stejně jako ty šla na punkci a dnes na ET moje kamarádka z dětství, která byla ve KV v CAR. Celou dobu koukala špatně na cenu a víte kolik doplácela? 17.500,–
V ceníku mají sice napsáno bez medikamentů, ale ona říkala, že doplácela jen běžné věci jako Ovitrelle, Amalgen, Estrofem atd. To jsem si říkala, že je to levný kraj. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.