IVF srpen 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1753
5.9.24 20:11

@Smoothinka vidíš to som ani nevedela že to tam je :lol: no snáď neublíži je to dobrá reštika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.9.24 20:16

@Wuhu85 jaj.. no, já se nedivím, já z amelgenu měla poprvé nějakou mykózu :roll: držím palce, aby to bylo „jen podrážděné“ a brzy to přešlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
5.9.24 20:17

@Smoothinka už vaginálne nebudem cez deň. Mne to asi vadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.9.24 20:18

@Wuhu85 ahaaa, já právě i doma dělala klasiku že se rozšlehají vejce s parmezánem a vmíchá se to do těch hotových těstovin, takže se to už nevaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
5.9.24 20:20

@Smoothinka ja to vôbec nejem. Mala som to asi 3× v živote a dostala som na to chuť. Reštaurácia je dobrá tak dúfam že nič tam nie je. Ale už si to nedám. Vidíš človek netuší a robí blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.9.24 20:53
@Wuhu85 píše: Více
:( To mi nedošlo. Snad to bude zítra lepší. Do víkendu to bude ok! Než se ochladí.

No já taky nemyslela na ty vajíčka. Dávám si pořádné porce bílkovin a vajíčka jsem do teď papala trošku tekutá. To bude mít manžel radost ze zabitých míchaných vajec po ránu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
5.9.24 20:55

@Linda97284 no je to problém si zvyknúť na to čo môžeme a na to čo nemôžeme. Teoreticky v carbonara by tie vajíčka mali byt hotové kvôli horúcim cestovinám ale istota je istota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.9.24 21:41

@Linda97284 přesně, chlap taky roste, že mi dělá presušený mrtvý vejce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.9.24 21:45

@Wuhu85 Ano, teoreticky by ta vejce neměla být syrová, ale jak píšeš- jistota je jistota. Syrové maso, syrová vejce a nepasterizované mléčné výrobky prostě maji smůlu. Já třeba miluju zázvor a mátu- no, teď jsem to taky omezila. Chlap mi odmítl včera i uvařit zazvorovy čaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
5.9.24 21:46

@Smoothinka práve ja som nevedela že to v tom je. Väčšinou si varím sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.9.24 21:50

@Wuhu85 kdyby to bylo zkažené nebo něco, už by ti bylo špatně. Takto to určitě bylo OK :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
5.9.24 21:52

@Smoothinka tam varia originál Taliani a možno tam pre bezpečnosť ani to surové vajco nedavaju…nemám strach ale ďakujem za upozornenie. Skôr mám obavy z mocaku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.9.24 21:55

@Wuhu85 noo, výborná přírodní je na to tinktura z lichorerisnice, ale ta se v těhotenství taky nesmí :? Snad tě to fakt přejde, až budeš zavádět ten amelgen jinak. Držím palce, ať je lépe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
5.9.24 22:13

@Smoothinka Ďakujem, v to dúfam, že to prejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
6.9.24 09:52

Ženy je to 4 dny. A svrbí mě ruka :lol: Ale je mi jasný, že teď by to nic neukázalo. Každopádně by mě zajímalo. Jestli ten Ovitrelle vyprchá později, když jsem měla před punkcí dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.