Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka vidíš to som ani nevedela že to tam je
no snáď neublíži je to dobrá reštika.
@Wuhu85 jaj.. no, já se nedivím, já z amelgenu měla poprvé nějakou mykózu
držím palce, aby to bylo „jen podrážděné“ a brzy to přešlo ![]()
@Wuhu85 ahaaa, já právě i doma dělala klasiku že se rozšlehají vejce s parmezánem a vmíchá se to do těch hotových těstovin, takže se to už nevaří
@Smoothinka ja to vôbec nejem. Mala som to asi 3× v živote a dostala som na to chuť. Reštaurácia je dobrá tak dúfam že nič tam nie je. Ale už si to nedám. Vidíš človek netuší a robí blbosti.
@Wuhu85 píše: Více
No já taky nemyslela na ty vajíčka. Dávám si pořádné porce bílkovin a vajíčka jsem do teď papala trošku tekutá. To bude mít manžel radost ze zabitých míchaných vajec po ránu
![]()
@Linda97284 no je to problém si zvyknúť na to čo môžeme a na to čo nemôžeme. Teoreticky v carbonara by tie vajíčka mali byt hotové kvôli horúcim cestovinám ale istota je istota.
@Linda97284 přesně, chlap taky roste, že mi dělá presušený mrtvý vejce ![]()
@Wuhu85 Ano, teoreticky by ta vejce neměla být syrová, ale jak píšeš- jistota je jistota. Syrové maso, syrová vejce a nepasterizované mléčné výrobky prostě maji smůlu. Já třeba miluju zázvor a mátu- no, teď jsem to taky omezila. Chlap mi odmítl včera i uvařit zazvorovy čaj ![]()
@Smoothinka práve ja som nevedela že to v tom je. Väčšinou si varím sama.
@Wuhu85 kdyby to bylo zkažené nebo něco, už by ti bylo špatně. Takto to určitě bylo OK
![]()
@Smoothinka tam varia originál Taliani a možno tam pre bezpečnosť ani to surové vajco nedavaju…nemám strach ale ďakujem za upozornenie. Skôr mám obavy z mocaku
@Wuhu85 noo, výborná přírodní je na to tinktura z lichorerisnice, ale ta se v těhotenství taky nesmí
Snad tě to fakt přejde, až budeš zavádět ten amelgen jinak. Držím palce, ať je lépe ![]()
Ženy je to 4 dny. A svrbí mě ruka
Ale je mi jasný, že teď by to nic neukázalo. Každopádně by mě zajímalo. Jestli ten Ovitrelle vyprchá později, když jsem měla před punkcí dva.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.