Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linda97284 krom toho, že mě bolelo břicho jak při MS, což klidně mohlo být z Amelgenu? Počkej.. přemýšlím.. Nic
![]()
@Smoothinka mňa práve už prestalo bolieť aj to brucho už. Sem tam cítim spodok ale nič veľké. Po transfere som mala bolesti riadne a teraz fakt už nič. Tak sa teraz bojím, že to možno nevyšlo ale asi príliš premýšľam. Fakt sa teším zajtra do práce už ![]()
@Smoothinka píše: Více
@Wuhu85 Taky mi nic pomalu není. Mám jen fakt stráááášně oteklá prsa
Břicho necítím.
Ale to nic. Prostě uvidíme.
Pořád doufám, že se dočkáme. ![]()
@Linda97284 ní, tak ty už bys možná něco úterý/středa mohla vidět, ne? ![]()
Heej, ale to bych taky brala, kdyby se to už vrazilo do 🐐 🐐
po dvou letech kojení je mám jak vycuclé pytlíky
![]()
@Wuhu85 taky jsem zezacatku ten podbřišek cítila. To byly skoro křeče, fakt hrozný. A pak když jsem se blbě pohla někdy po těch cca 10-14 dnech, tak hrozná bolest buď na jedné nebo na druhé straně, jak když tam dostanu pěsti
@Linda97284 tak ja spodek sem tam cítim ale len také pnutie. Prsia už nemám tak citlivé ale mám ich naliate trochu, a trochu my je na zvracanie a smrad my vadí. Som zabudla včera otvoriť myčku po umytí (moja stará to nerobí automaticky) a teraz je puch z nej. Tak ma naplo. A všetko ma serie
ale to všetko môže byť z toho progesteronu kľudne takže sa snažím zostať na zemi. Keď sme sa snažili prirodzene tak som bola tehotná hádam každý mesiac. Som si to dokázala vsugerovať…
@Smoothinka mňa už to práveže prechádza a ma to včera vystrašilo že sa nič nedeje akoby. Močák zvyknem cítiť ale močák to nie je ale ako keby bolo tam kde je. Vaječníky chvála Bohu už len sem tam ale to po tej stimulácii sa áno nedivím a bola aj nádielka.
@Smoothinka tohle zase splaskne
je to jako předmenstruační.
mohla, ale mam obavy co vyleze… ![]()
@Wuhu85 já se snažím nehledat příznaky. A když najdu, tak si řeknu to bude ten amalgen
jinak vzteklá jsem taky. Chudák manžel udělal snídani a já mi řekla, že mohl udělat obyč vajíčka a ne se s nima piplat a přidávat x ingrediencí. Chudák
pak mi to samozřejmě bylo líto a omluvila jsem se ![]()
@Linda97284 ja nehľadám príznaky ale ten smrad ci pana
s potom ma hneď naplo s prázdnym žalúdkom. Ale už som to znova dala myť.
Takto sa šetrí energia ti poviem.
@Wuhu85 hele, a všechno tě bude s*át dalších +/- 36 týdnů do porodu
já startuju na první našlápnutí a v minulém těhotenství to nebylo jiné ![]()
@Linda97284 já tě chápu, taky jsem ten strach měla.. ani jsem nevydržela na ten test koukat, musela jsem odejít ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Já posledně zabouchla pračku
To byla taky lahoda ![]()
@Smoothinka To já lovím od začátku 😂 asi to testnu zítra… nebo pozítří ![]()
@Wuhu85 píše: Více
Bylo by lepší vydržet. Ale fakt se znám. Už dneska jsem po něm zase sahala.
Ale když bude negativní budu zase zkoumat jestli ještě vylezou dvě čárky. Nevím co je horší. ![]()
@Linda97284 potom daj vedieť ktorý deň ti tie čiarky vylezú ja som bola 2 dni po tebe. U mňa to fakt žiadny zmysel teraz nemá. Tvarim sa že som tehotná a povedala som si že si teraz po to dieťa idem tak verím tomu že tehotná som
a nepripúšťam si že nie. Proste bude ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.