Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Wuhu85 určitě dám.
Budeme věřit a bude to proste tak! Jinak ne! ![]()
@Linda97284 presne! Ja nevidím dôvod prečo by sa nemalo podariť.
@Linda97284
jak píše @Wuhu85 jsi dobrá.. já bych na to taky neměla. Jsem měla stažené půlky i ten 8.den. A ty jsi byla v pondělí? A @Wuhu85 v úterý?
@Smoothinka áno ja som bola v utorok. Ja to vydrzim. Skusim zamestnat hlavu niecim inym. Som nastavena tak ze babätko bude a si robim zdravu stravu, alebo sa pripravujem na podzim.
@Linda97284 píše: Více
Vzdyt prsa jsou jeden z jasnych priznaku, ne? ![]()
@ol030124 ja to mám od OPU odkedy beriem amelgen. Snáď vsetky tehotenské priznaky a bolo mi na zaciatku fakt zle z neho. Takže sa to môže ľahko zameniť. Kedy si mala transfer? Nestimulovala si nahodou v březnu?
@Wuhu85 píše: Více
Stimulovala jsem v lednu a dubnu. Ted posledni transfer pred 10 dny a zatim nic. Ani ty prsa 🥺 V lednu bylo biochemicke a to jsem prave prsa mela jasny priznak. Pamatuji si i z prirozeneho tehu pred lety.
@ol030124 ja si ta tusim pamätam z jednej diskusie. Ja som prsve naposledy bola v březnu a menila som kliniku. Tie prsia sa mozu kludne naliať neskôr. Tak som čítala ze kazde tehotenstvo môže byť iné a hlavne my sme po stimulacii takze mna kontretne vsetko bolelo a ten amelgen ma uplne polozil. Dobry znak je ze menzes neprisiel lebo vela zien to dostane aj cez amelgen ked sa to nepodari.
@ol030124 ja si ta tusim pamätam z jednej diskusie. Ja som prsve naposledy bola v březnu a menila som kliniku. Tie prsia sa mozu kludne naliať neskôr. Tak som čítala ze kazde tehotenstvo môže byť iné a hlavne my sme po stimulacii takze mna kontretne vsetko bolelo a ten amelgen ma uplne polozil. Dobry znak je ze menzes neprisiel lebo vela zien to dostane aj cez amelgen ked sa to nepodari.
Jj, uz jsme na sebe narazily. Nikdy jsem to s Amelgenem zatim nedostala a to uz je toto 5. transfer. Holt uz jsou ty vajicka fakt stare, tak snad aspon vam mladsim se to podari.
@ol030124 no neviem kolko ti je ale mne je o 3 mesiace 39 a chlap 55 takze asi mladi az tak nie sme. V nasom veku je kazdy krok dolezizy a hlavne dobry protokol a labak. Ja som presla dp Claya do Prahy. V Brne mám ešte jedno 6 denne po PGT. A v Clayo som mala 3 super embryjka a 2 slabsie ktore pojdu na genetiku. V Heliose zo mna dostal 2 vajicka a v Clayo mi dali dlhy protokol z ktoreho su kbalitnejsie vajicka a zabralo. Sice som chodila aj na infuzie ktore ma stáli asi ako IVF a brala doplnky takze neviem co ppmohlo. Teraz aby sa niektore chytilo no. Mna to uz nebavi a uz na stimulaciu nechcem ist. Stacilo ![]()
Já dneska přivezla dvě obrovské přepravky ořechů. To mě na pár dní zaměstná.
![]()
@Linda97284 ja zajtra idem s autom do servisu a potom do prace. Tak to bude lepšue už ![]()
@Linda97284 píše: Více
No ako si na tom? Je to teda hrozné ani práca nepomáha ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.