Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BrunoKri : 50tis.? To snad nééé. Nás stálo 1.IVF cca 19tis. Kč, KET 7.tis.Kč. A Teď za to 2.IVF jsem zatím dala také těch 19.tis.Kč
@BrunoKri : zdravá jsem já i můj manža, na nic nám nepřišli. Ale stejně to nejde. Snažíme se skoro už 4 roky.
@lucík 1 : vyšettření si Ti udělají všechny sami, které budou potřeba. Já byla na laparoskopii a hysteroskoii a vše v pořádku, pak na imonologii a také vše v pořádku, manžel sperma na jedničku. Takže opravdu u nás nic nezjistili, proč to nejde. Ale že prý takových párů je více, kde není známa příčina.
My doma ještě žádného mrňouska bohužel nemáme a fakt na to čekáme už jak na smilování. Jsme z toho oba už na dně. A jak naschvál jsou všichni kolem nás buď těhotný a nebo mají malé už doma. My jen tiše závidíme, ale samozřejmě v dobrém.
@lucík 1 to určitě nee, oni si stejně udělají svoje a jsou tam proto aby vám pomohli
já mám dvě holky a na kliniku chodíme ve třech, jsem NM
@Martinka1988 píše:
@lucík 1 : vyšettření si Ti udělají všechny sami, které budou potřeba. Já byla na laparoskopii a hysteroskoii a vše v pořádku, pak na imonologii a také vše v pořádku, manžel sperma na jedničku. Takže opravdu u nás nic nezjistili, proč to nejde. Ale že prý takových párů je více, kde není známa příčina.
ty jo to je mazec když neví proč to nejde
a prosim tě na tom prvním pohovoru s náma jen sepíšou diagnozu a pak nás objednají na vyšetření nebo jak to tam chodí?
@Martinka1988 píše:
My doma ještě žádného mrňouska bohužel nemáme a fakt na to čekáme už jak na smilování. Jsme z toho oba už na dně. A jak naschvál jsou všichni kolem nás buď těhotný a nebo mají malé už doma. My jen tiše závidíme, ale samozřejmě v dobrém.
Já tě chápu znám to moc dobře mě ted porodila ségra kolegyně z práce mi oznámila že je těhotná byla jsem uplně na měkko přitom jim to přeju, ale záviděla jsem ![]()
@Martinka1988 píše:
Ta zkratka NM je co?
no to by mě taky zajímalo ![]()
@Martinka1988 někdy to tak bývá, ale taky se stává že to prostě klapne najednou i bez pomoci. Držím palce ![]()
@lucík 1 : tak v první řadě si s vámi udělají vstupní pohovor, zeptají se na choroby v rodině atd. Oboum by měli odebrat krev a pak už se budou odvíjet od toho co jim řeknete vy. U každého je to asi jiné. Možná Tě pošlou na tu imonulogii a zda Ti doporučí LP a HP to nevím, přece jen je to zákrok pod anestezií.
@BrunoKri : jo říká se to, že to vyjde i bez pomoci, ale nám se takový zázrak nestal. Snad dopadne teď to IVF
@Martinka1988 píše:
@lucík 1 : tak v první řadě si s vámi udělají vstupní pohovor, zeptají se na choroby v rodině atd. Oboum by měli odebrat krev a pak už se budou odvíjet od toho co jim řeknete vy. U každého je to asi jiné. Možná Tě pošlou na tu imonulogii a zda Ti doporučí LP a HP to nevím, přece jen je to zákrok pod anestezií.
a jeje a nevíš jak to tam chodí s neschopenkou? já dělám ve zdravotnictví a mám dost náročnou práci
@Martinka1988 nevzdávala bych to takhle brzo, ze svýho okolí znám víc takových případů podstoupili IVF zadařilo se a druhej prcek byl přirozenou cestou ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.