Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tu někdo, kdo se snaží o mimi? Pojďte si o tom případně popovídat, zkrátit si čekání, vyměnit zkušenosti. ![]()
Příspěvek upraven 06.10.15 v 12:41
@ajleenka Unica Brno
už rok.. Jak dlouho vy a jak dlouho se snažíte?
@Bibušenka Snažíme se rok a půl. Máme dceru 2,5 roku, tak bychom k ní chtěli parťáka. Dcera se podařila přirozeně po poměrně krátké době, za to teď se nějak nedaří a nedaří.
Příspěvek upraven 06.10.15 v 12:42
Ahoj holky. Rada se k vam pridam. Mam za sebou 2* iui a v cervenci se chystame na ivf.
Mně naštěstí cysty odešla.
A jak jste na tom vy?
Příspěvek upraven 06.10.15 v 12:43
Ahoj holky, v červenci se také chystáme na IVF. Chodím do Sanusu v HK k panu Dr. Dejmkovi.
Ahoj holky mám dotaz…dnes jsem 16 den po IUI když dorazí MS je v plánu IVF. Myslíte, že se stihne IVF už v červenci nebo až v srpnu doktorka mi chce ještě předtím nasadit antikoncepci tak to asi vypadá až na ten srpen že ![]()
Ahoj Allmeyo
sice netuším proč ti bude nasazovat antikoncepci (ale zřejmě k tomu má důvod),ale to IVF tím pádem asi budeš mít až v srpnu.Kam chodíš na kliniku? Já chodím do Hradce Králové do Sanusu a tam mi říkali abychom to stihli v červenci, že v srpnu mají dovolený. Ale držím palečky aby MS nedorazila a IUI vyšla ![]()
@taurifia Ahoj no jestli sem jí dobře pochopila tak tu antikoncepci proto, aby přesně věděla den kdy mi dorazí MS..prý hodně žen neví kdy jim MS přesně začala jestli už mají dotoho počítat i to špinění. Tak prý proto aby přesně věděla den.
Já chodím do Liberce Gennetu a taky bych právě chěla stihnout v červenci, ale tou antikoncepcí se to nejspíš protáhne
Ale jak píšeš kéééž by MS nedorazila a nemusela bych nic takového řešit.
No nechám se do pátku překvapit buď dorazí nebo nedorazí. Děkuju moc za držení palečků ![]()
Ahoj holky tak já se k vám taky přidám
taky se chystáme na 1 IVF, teď už jenom čekám na schválení od pojišťovny a pak jenom vyzvednu hormony… Jsem na neschopence, tak snad mi ji doktor prodlouží na červenec
Už se nemůžu dočkat
Z podpisu je jasné co jsme už podstoupili ![]()
Ahoj holky, tak já sem dnes poprvé testovala 18 den po iui a je to v prrrrr ![]()
Včera večer sem začala malinko špinit tak sem si šla dnes pro test no a co tam nebylo jen jedna/
Kdyby mě to neštvalo tak bych kecala, ale tak nějak malinko sem si stejně říkala, že proč by zrovna mě mělo vyjít hned první iui i když vím, že to některým vyšlo. No ale jdeme dál teď mě bude čekat IVF schválené od pojišťovny to už mám zítra si zavolám do gennetu a objednám se k doktorce. @Bohumilka Ahoj tak koukám, že budem mít spolu první IVF
můžu se zeptat proč jsi na neschopence?
@allmeyo já měla pracovní úraz - nešikovný muselo pryč
no dr říkal, že to 28.6. ukončíme, ale to jsme ještě nevěděli, že jdeme do IVF, takže se ho zeptám jestli mi to prodlouží bo ne
doufám, že jo… abych byla v klídku a pohodě ![]()