Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bohumilka píše:
@allmeyo hele a já nemám schválenízítra mám volat znovu, prý by to tam už mohlo být
pak sjedu pro léky a příští týden k doktorovi na předoperační vyšetření a pak hurá aby mrcha přišla a hurá do toho
No vydíš ještě ani pořádně nemáš schválení a už máš pomalu léky v kapse
Mě mrcha teda příde příští měsíc taky asi v tuhle dobu bože tak to bude teda na pěkně dlouho mě z toho picne
![]()
@allmeyo mě dorazí MS kolem 4.července… no tak musím všechno stihnout ![]()
@Bohumilka píše:
@allmeyo mě dorazí MS kolem 4.července… no tak musím všechno stihnout
No podstoupíš to asi dřív než já, tak si sem budu chodit pročítat co mě čeká ![]()
@allmeyo to víš, já budu psát pocity
to budou romány… ale já se těším a zároveň bojím… asi normální stav ![]()
@Bohumilka píše:
@allmeyo to víš, já budu psát pocityto budou romány… ale já se těším a zároveň bojím… asi normální stav
Jo jo přesně něco takového cítím taky neboj nejsi v tom sama
taky se docela bojim těch finančních částek
i když s tím tak trochu počítáme, že to něco bude stát, ale přeci jenom tam trochu obavy jsou ![]()
@allmeyo no hele my teda moc peněz nemáme, tak jsem to v caru na ně vybalila
a tedy léky mě vyjdou jenom na cca 800,– dobrý, rozdíl v tom, že si injekce budu sama míchat, ale já jsem saďour mě to neva
potom platím 1000,– Kč za narkózu - páč vyšla genetika tak jak vyšla, spermio máme dobrý nemusíme mít ICSI, pak už záleží na tom, kolik bude vajíček a jestli budeme mrazit popř. připlatíme za prodlouženou kultivaci… takže já byla uplně v euforii
![]()
@Bohumilka píše:
@allmeyo no hele my teda moc peněz nemáme, tak jsem to v caru na ně vybalilaa tedy léky mě vyjdou jenom na cca 800,– dobrý, rozdíl v tom, že si injekce budu sama míchat, ale já jsem saďour mě to neva
potom platím 1000,– Kč za narkózu - páč vyšla genetika tak jak vyšla, spermio máme dobrý nemusíme mít ICSI, pak už záleží na tom, kolik bude vajíček a jestli budeme mrazit popř. připlatíme za prodlouženou kultivaci… takže já byla uplně v euforii
![]()
To ICSI se dělá jen když není dobrý spermio? tak to nejsou drahý léky za 800 a jestli bych si dovedla míchat injekce sama tak to fakt nevím ![]()
Víš co a nemusí člověk dávat bůh ví co za finance jen aby to vyšlo, někdo si zaplatí za to nejlepší co je a pak to třeba nevýjde…no je to jen a jen na přírodě tak uvidíme…budu Ti držet palečky, aby ti toto první IVF vyšlo ![]()
@allmeyo jojo ICSI je napíchnutí vajíčka spermií
no moc děkuju, průběžně budu informovat a držet palce i já tobě, vždyť nám to už musí vyjít po všech peripetiích co podstupujeme
![]()
@Bohumilka píše:
@allmeyo jojo ICSI je napíchnutí vajíčka spermiíno moc děkuju, průběžně budu informovat a držet palce i já tobě, vždyť nám to už musí vyjít po všech peripetiích co podstupujeme
![]()
Přesně tak za to všechno co podstupujem už by to taky chtělo nějakou tu odměnu ![]()
@allmeyo přidám se s dovolením k vaší diskuzi
. Mě má mrška dorazit cca 9.7., tak furt počítám a už jsem tak natěšená, že mě to ani v práci nebaví. 3.7 mám jít na ultrazvuk zda tam není cysta, popř. by jí hned profoukly aby byl v předoperační klid.No a co se týče financí, tak to je mazec teda, mám si sebou už vzít cca 6,5 tis na hormony, no pak zbytek co bude potřeba, budem si přilácet ISCI a ještě prodlouženou kultivaci a pak ještě zamražení. Takže nás připravil na to že to bude zhruba kolem 30 tis. ale po 2,5 rokách snažení jsem si řekli, že to dáme raději hned než pokouštět štěstí jestli se to povede bez příplatků. Držím vám všem palečky ![]()
@ajleenka jee zaciname spolu stimulovat:-) teda nevim jak to dostanu, max utery prvni injekce:-) (zkousim Elonvu, co se aplikuje druhy den MS) jen sem k vam nepatrim, jsem darkyne..tak se nezlobte holky a drzim vsem palecky!
Ahoj holky. Můžu se taky přidat?? Já jsem byla koncem května na IUI..manžel má hodně špatný spermio, tak doktorka říkala, že u nás to vidí spíš na to IVF..v úterý jsem objednana do CARu na konzultaci, tak jsem zvědavá co mi řekne. Jsem už nedočkavá, tak se chci zeptat jak to všechno před tím IVF probíhá…schválení od pojišťovny, genetika?? To se všechno musí stihnout před tím?? A pak od 2DC si píchám injekce a ještě ten samý cyklus jdu na odebrání vajíček a zase na zpětné zavedení?? Moc děkuji za odpovědi ![]()
@Aja85 ahojky a vítej… teda myslím, že tady jsou samý nováčci
za sebe můžu říct, že teda genetiku mám už za sebou, teď čekám na schválení od pojišťovny a šup na to
jo ten samý cyklus je odsátí vajíček a též transfér
je to rychlý ![]()
Ahoj holky ![]()
Držím vám palce ať vám to vyjde. To máte všechny před sebou první IVF? Mě v červenci čeká už druhé, tak doufám že to vyjde ![]()