Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Gina.Lenroy To věřím. Mě se rozjíždí ms, takže doufám, že bude předposlední ![]()
@Gina.Lenroy držím palce
U mě žádná změna. Včera jsem byla na ultrazvuku takže naštěstí nemám žadnou cystu, ale menstruace ne a ne přijít. Tak nevím jak to dál bude ![]()
Ahoj holky. Můžu se k Vám přidat? Já už zobu antikoncepci a příští úterý jedeme pro injekce ![]()
@sofia3 Ahoj
vitam te tu ![]()
jee, tak ty mas stejny postup, jako budu mit nejspis i ja
presne se to dozvim za tyden
a jakou beres? ![]()
@Alexandraf Já beru Marvelon, stimulovat budu Menopurem. Ty začínáš taky příští týden??
@sofia3 Pristi tyden jdu do CARu a dozvim se vic. ![]()
Od jakyho dne cyklu se zacina s tou antikoncepci? ![]()
@Alexandraf Já začínala 4DC. A do kterého CAR chodíš? My do Unica v Brně a jsem nad míru spokojená. U nás je teda problém jen na straně muže, má špatné spermio, jsem zvědavá jak to všechno dopadne. Největší strach mám z narkózy ![]()
@sofia3 Az pojedu do Caru, tak budu 26dc
uvidime, co mi rekne, snad uz nam to tentokrat vyjde ![]()
Jinak mi uz skoro rok chodime do Gennetu v Praze, taky jsme tak moc spokojeni ![]()
To jo, to mi povidej. Ale nejvic se bojim toho hyperstimulacniho syndromu
Snad se mi vyhne ![]()
@sofia3 narkóza na odběr je krátká a není se vůbec čeho bát, já jsem už byla 2× a vždy v pohodě. Není to jako když ti dělají operaci v nemocnici. Tohle je narkóza na 20 min ![]()
@Alexandraf já jsem měla hyperstimulák při 1:IVF a není to nic příjemného, ale jde to přežít, zažila jsem horší věci ![]()
@markyj ![]()
No, doted jsem na hormony reagovala na 1, tak snad to tak pujde i dal. Ikdyz tohle je trochu neco jinyho
ale stejne, bat se prestanu, az to budu mit za sebou a malyho mimiska v brisku
![]()
a mohla si dal pokracovat ve stimulaci, nebo ti to prerusili? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat