IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4099
15.1.14 09:53

@Alexandraf no on ti ten hyper začne až po OPU. Do té doby o tom ani nevíš. Takže stimulaci normálně dokončíš. Mně začali bolesti až 2.den po OPU a 3.den to bylo asi nejhorší, jela jsem do CARu a pak jsem tam chodila na kapačky každý den až do transféru. Teď při 2.IVF jsem měla už jen slabší hyperstimulák a zvládla jsem to jen s jednou kapačkou hned po OPU, pak už jsem to přežila doma a do CARu jela až na transfér.

• načítám...
5829
15.1.14 10:12

@sofia3 Ahoj :kytka:

• načítám...
5829
15.1.14 10:13

@markyj já mám zase hrůzu z kapaček..tak uvidíme jestli mi zabere ta minimálka a vyhnu se tomu.

• načítám...
5829
15.1.14 10:14

@Gina.Lenroy Držím dneska palce!!! Přeju hodně krásných alých vajíček ;) zr

• načítám...
7868
15.1.14 10:14

@markyj To je dobre, ze ti ty kapacky pomohly :hug:
Ja myslela, ze kdyz dojde k tomu hyperstimulaku, tak ze pak uz k transferu nedojde. To mam napsany v papirech, co jsem dostala od mudr z CARu k IVF :nevim: Ze je to veliky riziko podstoupit transfer, ze se to muze jeste zhorsit :think:
Ze k dalsimu tranferu dochazi az pri KETu :think:
Tak ja jsem z toho jelen :think: :lol:

• načítám...
4099
15.1.14 10:16

@Alexandraf záleží hodně na tom jaký stupeň HS máš a jak rychle se s tím tělo dokáže vypořádat. Není žádný program jak to bude, to má každá z nás jinak. určitě jsou případy, kdy je HS tak vážný, že k transféru nedojde.
Ale je to opravdu individuální :palec:

• načítám...
19198
15.1.14 10:22

Ahoj děvčata :mavam: :mavam: Taky mě čeká letos (hned v lednu) 1. IVF. :pankac: :pankac: A právě koukám, že řešíte OHSS.. taky z něho mám dost strach (viz. můj podpis - AMH). A taky jsem si myslela, že k němu dochází ještě před OPU, ale jak koukám tak podle @markyj až po 8o 8o 8o 8o

• načítám...
4099
15.1.14 10:25

@Kikuška90 já když jsem byla na poslední kontrole UTZ a to bylo tuším 2 dny před OPU, tak doktor viděl na UTZ 20 vajíček a nakonec jsem jich měla při OPU 47 8o a u 2.IVF na UTZ 18 a při OPU 33. Stimulaci vám určitě nepřeruší tu normálně dokončíte :palec:

• načítám...
7868
15.1.14 10:25

@markyj Tak to jsem si trochu oddychla :hug: Jak jsem rikala, snad se mi vyhne, ale ja mam na tohle stesti, takze budu mit hyperstimulak jako blazen :roll: :lol:
jinak moc dekuju za informace :kytka:

• načítám...
19198
15.1.14 10:26

@markyj No já stimuluju od pondělí a v pondělí jdu na UTZ, tak jsem zvědavá :) 8o A navíc teda já právě kvůli tomu nepodstupuji IVF ale IVM :think:

• načítám...
7868
15.1.14 10:28

@Kikuška90 Ahoj :mavam:
Je super, ze tyhle diskuze vubec existuji, se dozvis veci, ktery jsi vubec nevedela :dance:
A kdy zacinas se stimulkou? Jinak drzim palce :kytka:

• načítám...
19198
15.1.14 10:29

@Alexandraf Ted od pondělí beru prášky a od včerejška píchám injekce. Ale ty mám jen na 5 dní :pankac: :pankac: Jak si na tom ty?? :)

• načítám...
4247
15.1.14 10:29

@Alexandraf

Nechal mě zatím na neschopence.
Dal my nakě leky proto že trpím na zanětí. A hlavně mně pobolívá podbřišek.
Hlavně pří Ms a pří sexu taky občas.
Už se těším na další týden. :dance: :dance: :dance: :dance:
Deme do poradny a jsem zvědava jaky budeme mit postup.
Už se těšíme.
Hned si tam dam dvě embrya. :pankac: :palec:
A navíc si je u nich nechám aspoň 3 dny než my je tam dají. :palec:

• načítám...
4247
15.1.14 10:32

@Kikuška90

Také rovnou do dvou??
My taky a ještě si to u nich necháme aspoň 3 dny uležet. :roll: :dance: :dance:
Jen at to vyjde.
Tak hle je to prej věcí šance. :pankac:

• načítám...
19198
15.1.14 10:34

@Andíílek Jo jo, rovnou dvě - jednak je šance větší aspon na to jedno a jednak se dvojčatům nebráníme :mrgreen: :mrgreen:… my jsme automaticky vyfasovali prodlouženou kultivaci, takže budeme mít až 5-ti denní embryjka :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+