Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@markyj Jen 2%? To je nejaky divny ![]()
Se mi zda, ze jich musi byt daleko vic. Jen, co jsem slysela, tak skoro kazda druha mela OHSS, ikdyz jen slabej
tak ja vam nevim ![]()
@xsaleen Tak to není moc peněz, někde v diskuzi jsem četla, že holky doplácely i kolem 10000.
@Alexandraf no na e-miminu jí má každá druhá, to je pravda, takže mi ty jejich počty taky nesedí, ale v papírech od CARU to psali ![]()
@markyj jj záleží na reaci, já mám klasicky cyklus, takže by to neměl bejt problém, i ze začátku beru jen 133,5 jednotek právě kvůli HS
@markyj píše:
@Kikuška90 aha, tak to fakt slyším poprvé. To jsou věci viď
Jo jsem ráda, že se tomu snaží zabránit jak to jde
.. ale když vás tu vidím jak tu házíte ty jednotky Puregonu
Já ho mám na 5 dní a každej den jen 50 jednotek
![]()
@Kikuška90 Taky jsem o tom slysela, o tom IVM ![]()
Nevis, jaka je uspesnost? Hlavne je super, ze do sebe necpes tolik tech hormonu ![]()
Ale zase asi, nebudes mit tolik vajicek jako u IVF, ne? Nebo se pletu?
![]()
@xsaleen tak to se určitě do těch max. 4,000 vejdeš. Já jsem měla první 2 dny 200jednotek a pak už jen 150jednotek a píchala jsem 8 dní ![]()
@xsaleen Mě by zajímalo jaký je rozdíl mezi léky, podle mě je to všechno na stejnej princip.
@Alexandraf píše:Šance je stejná, pokud to podstupuješ kvůli tomu vysokýmu AMH… a co si budeme povídat - nevím na co by mi bylo třeba 30 vajíček
@Kikuška90 Taky jsem o tom slysela, o tom IVM
Nevis, jaka je uspesnost? Hlavne je super, ze do sebe necpes tolik tech hormonu
Ale zase asi, nebudes mit tolik vajicek jako u IVF, ne? Nebo se pletu?![]()
@Kikuška90 buď ráda, alespoň to tělo není tak zatížený hormonama. Ono to taky není dobře. A hlavně!!! Vůbec není důležitý kolik budeš mít vajíček, ale jak budou kvalitní a taky záleží na kvalitě sperma.
@Kikuška90 píše: Šance je stejná, pokud to podstupuješ kvůli tomu vysokýmu AMH… a co si budeme povídat - nevím na co by mi bylo třeba 30 vajíček![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat