Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ecil píše:
Tak mě dr v CAr říkal, že u dvou je asi o 10% vyšší šance
U nás taky tak
![]()
No jo, všude říkaj něco jinýho..
my máme doporučený přenos jednoho, protože už jsem dítě přirozeně měla, tak prý je větší šance
Ahoj. Tak už jsem doma. Nakonec mi dělali punkci 10 folikulů a z toho mám 10 zralých vajíček
. Vyfasovala jsem utroš a prednison, v pátek si mám volat, jak to vypadá a v pondělí pravděpodobně ET. ![]()
@Gina.Lenroy Ahoj ![]()
tak to je super, ze jsi mela vajicka ve vsech tech folikulech
![]()
drzim palce, aby se povedlo ![]()
@markyj píše:
@Lenna1 mně to v dnešní době přijde, že to sperma je u těch chlapů horší a horší. Životní styl, prostředí a strava
To je pravda. Dokonce už ofociálně snížili hodnoty, které se ještě považují za normu. Jinak by asi nebyl normální skoro žádný
Mně to vysvětloval dr, když viděl přítelovo výsledky - sice byl při prvním vyšetření na hranici normy, ale rovnou říkal, že ty normy jsou teď tak snížené, že to dobrý výsledek není…
@Alexandraf píše:
Holky, tak me napadlo. Na to spatny spermio. Jsou to vitaminy, doplnek stravy na prirodni bazi. Jmenuje se to Maca - peruansky zensen, nevim jestli to znate
Manzel ma spermio v poradku, ale zacal to uzivat (je to i na unavu, premysleni a tak) a pak mel to sperma jeste lepsi, bylo jich vic a vic se mrskali![]()
Sice nevim, co presne mate za problem, ale zkusit to muzete, treba to trochu pomuze
Macu jsme také zkoušeli, ale jeho spermie jsou na vitamíny prostě odolné ![]()
Teda holky, jsem asi blázen, ale já už se nemůžu dočkat, až také začneme
To čekání je nejhorší. ![]()
@Ecil no to mi povídej, já začnu někdy v příštím týdnu snad
@Gina.Lenroy dobrá práce
![]()
@Ecil Nejsi blazen
nejsi jedina, ja uz se taky strasne tesim
snad uz nam tentokrat do toho nic nevleze ![]()
@Gina.Lenroy píše:
Ahoj. Tak už jsem doma. Nakonec mi dělali punkci 10 folikulů a z toho mám 10 zralých vajíček. Vyfasovala jsem utroš a prednison, v pátek si mám volat, jak to vypadá a v pondělí pravděpodobně ET.
Gratuluji, hezká úroda
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat