Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kyslíková Jo jo, určitě jdeme do dvou.. no stát se může, ještě to chceme probrat s Dr. v CARu, ale ta šance na to rozdělení je malinkatá. Každopádně to berem tak, že co se má stát - stane se
![]()
@Kyslíková píše:
@Gina.Lenroy A jak se cítíš teď? Piješ hodně?@Kikuška90 @xsaleen Mně bude letos 29Ale když vyplňuju nějaký dotazníky tak pořád píšu 25 a ani si to neuvědomim, že už to neplatí
![]()
My jsme od sebe jen o půl roku, takže oba docela mladí, ale šance na zlepšení téměř nulová - takže není na co čekat
![]()
@Kikuška90 Já chci poprvé zkusit jedno (KET vždycky po dvou) a pak asi i další IVF. Ale zatím mám jen minimálku s inseminací. V úterý uvidím, jak reaguju na Puregon v tak malých dávkách. Vaječník vlevo cítím, tak jsem zvědavá jestli z toho něco bude. ![]()
@Kyslíková A jaký máš dávky??… já mám taky všechno na minimu, tak jsem zvědavá jestli z toho vůbec něco bude ![]()
@Kikuška90 Přesně tak!!! Když tam šance není, tak na co čekat!!! Moje kamarádka se snaží už 3 roky (!) a pořád věří, že se to povede a že je to jen kvůli tomu, že brala dlouho antikoncepci. Jediný, co jí gynekoložka dala je duphaston. Pecka! Když člověk není zdravotně v pořádku a potřebuje nějaké zákroky, léky…tak mu nepomůže „nemyslet na to“, „dát tomu čas“ ani žádná „zázračná bylina“…až bude úplně zoufalá a přijde do CARu a začne jí kolotoč testů, vyšetření a další čekání a čekání, tak si třeba uvědomí, že čekala několik let zbytečně na nic. ![]()
@Kyslíková ja jdu take do dvou ![]()
Holky, vy jste všechny mladé, co nám říkat ja, 36,5 ![]()
@Kikuška90 Píchám si 50IU denně. Před tím jsem měla klasicky clostilbegyt, ale neragovala jsem ani na 2×2. Tak ani moc nechápu proč u mě zkouší tu minimálku..
@Kyslíková My máme špatný spermio, u mě všechno v pořádku. Takže já si píchám jen 5 dní po 50 jednotkách… je to slabota od toho co tady vidím, co si holky píchají
.. a já jsem chtěla být vždycky mladá maminka, takže pro mě nějaký čekání pár let, že se třeba zadaří, nepřipadalo v úvahu
![]()
@Kyslíková To doufam
. My byli na 1 IUI, bez stimulace, dr tomu dával malou šanci, folikuly zralý dva i bez léku. No a hlavne si prý mam vejce šetřit na IVF… ![]()
@Ecil píše:
@Kyslíková ja jdu take do dvouHolky, vy jste všechny mladé, co nám říkat ja, 36,5
Jo jo aspon někdo se mnou drží basu
Vždyt je jedno kolik Ti je, vidíš, že jsem o tolik mladší a jsme na tom prakticky stejně ![]()
@Kikuška90 Ja se stará necítím
Je fakt, ze naš vek to spermio neovlivní ![]()
@Kikuška90 A kdy jdeš na UTZ? Já až v úterý, čekání je nekonečný. Jak ti jde píchání? Mně to začalo normálně bavit. Vždycky si rozložim tu feťáckou výbavičku až je mi líto, že nikdy nevidí jak jsem šikovná ![]()
@Kyslíková No naštěstí je to jen pero a né klasická injekce, takže v pohodě. Ale že by mě to bavilo se fakt říct nedá
Hlavně v té ampulce je vidět prd a já pořád přemýšlím, jestli se tam vážně něco stříklo
… já jdu v pondělí
A taky jsem napnutá
![]()
@Ecil píše:
@Kikuška90 Ja se stará necítímJe fakt, ze naš vek to spermio neovlivní
To máš úplnou pravdu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat