Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sofia3 Ahoj, já mám v sobě už 5. injekci a necítím nic
Tak se bojím, že to je zas zbytečný..že zas budu bez ovulace a nedojde ani k té inseminaci.
Vím, že mi může dávku navýšit, ale během jednoho cyklu se to nedá navyšovat do nekonečna a ona se pořád drží hrozně při zemi.. ![]()
@Kyslíková asi má strach, aby se ti jich neudělalo zase moc viď? ![]()
@markyj Já zas mám strach, že se mi neudělá ani jeden..když po clostilbegytu 200IU/den jsem neměla nic, tak puregon 50IU/den to určitě spasí ![]()
@Kyslíková ty já bych tomu věřila, já si myslím, že ten Puregon je fakt dobrej a silnej. Kdy jdeš na kontrolní UTZ??
@markyj píše:
@Kyslíková asi má strach, aby se ti jich neudělalo zase moc viď?
Tak uvidis, treba to na tebe bude fungovat ![]()
moje svagrova mela stejny problem jaky ty, skoro na nic nereagovala..Zkouseli to, co ty. Zacala reagovat az na nejaky injekce (nazev uz nevi), sice prej bolely jako kr*va, ze az brecela, mela po nich modriny, ale zabraly
dokonce pak mela i zmrzlinky a zadarilo se hned na prvni pokus a ted ma 10letyho klucinu ![]()
Nerikam, ze to tak bude i u tebe, moc ti preju, aby ti ten Puregon zabral a mohlo dojit k IUI ![]()
@markyj jdu v utery. Mam nervy uz ted. Ten den mame jeste v praci poradu, tak mam nervy dvojnasobny.
@Alexandraf dekuju!!! Ja uz si to IVF vydupu, jestli to ted bude k nicemu.
@Kyslíková tak to ti budu držet palce, aby to bylo v úterý vše OK ![]()
Děkují za povzbuzení.
![]()
Aspoň že mužů byt doma a odpočívat.
@Kyslíková píše:
@markyj Já zas mám strach, že se mi neudělá ani jeden..když po clostilbegytu 200IU/den jsem neměla nic, tak puregon 50IU/den to určitě spasí
Neboj, to půjde dobre
Urcite tam budou.
@Andíílek Nemas za co
to jo, to mas pravdu, ja uz se taky tesim, az budu doma a pripravovat se na miminko
at uz je utery ![]()
Diky holky!!! Zacinam mit dneska nejakou depku dohromady s praci…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat