Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@xsaleen holka, ty mas strasnou smulu
![]()
tak hlavne, ze miminko chce, to je hlavni a urcite se vam to podari ![]()
a to jako fakt ten bio o malyho nejevi zadny zajem?
to ho nezajima, jak roste, jak se smeje, tak dela prvni krucky?
to je prece to nejkrasnejsi
![]()
@Ecil Ahoj. Co vám řekli k té špatné morfologii? Dá se s tím něco dělat? My taky máme a ještě k tomu pco. Jakou metodu vám doporučili?
@Alexandraf tak to asi mám, ale jak se to vezme, zase existují cary, bez nich bychom se asi nechytali..
navíc už to nejcennější mám, už mám Míšu
s bio jsme rok života malího spolu byli, braní si ho vydrželo rok a půl a to poslední půlrok s velkejma prodlevama, a ted poslední půl rok nic ![]()
když jsme byli v listopad uu soudu, protože neplatil od března, tak řekl soudkyni, že je mu to jedno, že přijde o ten vztah s Míšou..že nechce… soudkyně koukala jak puk.. přitom je o ní známo, že ráda drží chlapům, tak jemu to zářně osolila… já mu nebráním, naopak jsem překopala plány, aby si ho bral a on stejně ne… ![]()
@whelp tu máme taky na pikaču.. obecně se špatným spermiem moc dělat nedá, nejlepší je asi PICSI a prodloužená??
@xsaleen Tak ti to mel rict driv, ze dite jeste, nebo vubec, nechce. A ne, ze se to od nej dozvis az po jeho narozeni ![]()
Ale jak rikas, hlavni je, ze malyho Misu mas, na fotkach je moc krasny a podle toho jeho kukuce to bude peknej raubir ![]()
@xsaleen ma takovej ten kukuc, neco jako moje mala neterinka
ta je k nezastaveni
vzdycky si oddechnu, kdyz se za ni zavrou dvere a jede s tatinkem domu
ale jinak je milionova, mazel jeden ![]()
Holky potřebuju radu. Kdy dochází k uhnízdění vajíčka? myslím jako kolik dní po oplodnění dochází k uhnízdění? děkuji za odpovědi
![]()
@whelp Ahoj, napřed tě to neni hrůza a ze se to zlepší po vitamínech a úpravě zivotospravy. Po 3 měsících dopadla kontrola jeste hůř, morfologii trochu horší a navǐc i snížena pohyblivost. Takže už prý jen IVF… Sice jsem si prosadila IUI, ale nedopadlo, což se dalo čekat
. Ted budu začínat dlouhy protokol, ICSI kvůli pohyblivosti a PICSI kvůli morfologii. Bez toho mame prý šanci sníženou ![]()
@Réza 26 píše:
Holky potřebuju radu. Kdy dochází k uhnízdění vajíčka? myslím jako kolik dní po oplodnění dochází k uhnízdění? děkuji za odpovědi![]()
Učebnicově 3-7 den po ovu, nejčastěji kolem 5.dne po ovu.
@Ecil my taky nemáme morfologii nijak extrovní, přesto nám PICSI zatím nenabídli.. ![]()
@Réza 26 píše:
Holky potřebuju radu. Kdy dochází k uhnízdění vajíčka? myslím jako kolik dní po oplodnění dochází k uhnízdění? děkuji za odpovědi![]()
Já bych řekla, že nejdřív tak 6-7 a nejpozději 12 DPO ![]()
Dobré ráno
tady když člověk chodí do práce, tak vás vůbec nestíhá ![]()
Holky díky za odpověď. Já jen že jsem měla včera bolest břicha a zad jako bych to měla dostat a na to je moc brzo
včera jsem byla 5tý den po IUI tak už zase šílím
a ještě jedna otázečka. Dnes sem si dělala TT kvůli tomu že jsem píchala ovitrelle injekci a je možné že jsem 7 den od aplikace a na testu je jen jedna čárka? Měly ste to někdo že byste tak rychle odbouraly ovitrelle?
@Réza 26 já ovitrele teda ne, ale pregnyl a taky jsem už 7. nebo 8. den nic neměla
Takže alespoň budeš mít jistotu, že příští // už budou z těhu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat