Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Andíílek ![]()
Tak ja jsem si dneska delala tehu test a nic, snehobilo
dneska jsem 25dc a to uz by tam neco byt muselo, takze posledni pokus pred IVF nevysel, takze jdu do toho s vama ![]()
Zitra jedu do toho CARu, tak mi drz palce, at to dopadne dobre ![]()
Uz si sebou vezmu nejaky penizky, kdybych zacala uz s tou stimulkou ![]()
Uz se tesim, ale zaroven to na me vsechno nejak padlo a strasne se bojim, aby to vyslo, aby byl mimisek zdravy a tak
![]()
at uz je to za nama ![]()
A kolikaty jsi dc? Nemuzes byt tehu? ![]()
Jinak me uz zacina bolet bricho a to docela dost
takze mrcha dorazi co nevidet a to je dobre ![]()
Jinak delam v jedny firme v Ricanech, vyrizuju objednavky, pripravuju je a komunikuju se zakazniky… docela me to bavi ![]()
tak zitra dam vedet, jak jsem dopadla. ![]()
Neboj, to utece a uz budes u p. doktorky na UTZ ![]()
Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Pristi tyden me ceka zacatek stimulace na 1.IVF. Dost se toho bojim a stale premyslim, zda do toho jit. Ale uz nam budou prodluzovat zadost o IVF, takze uz nemam moc casu na premysleni. Porad si ctu zdravotni rizika a neni mi z toho moc dobre.
@reny14 Ahoj, jasne
vitam te ![]()
Taky jsem dneska premyslela, zda do toho jit, jestli jeste nepockat, ale cekani podle me nic neresi, pujdeme do toho ![]()
Rizika jsou, to jsou ale skoro u vseho, takhle se na to koukat nemuzes. Musis do toho jit s tim, ze to vsechno dopadne dobre a povede se to a budete mit miminko
![]()
muzu se zeptat, co je u vas za problem? ![]()
@Alexandraf u nas? zatim se na nic neprislo. akorat je mi teda uz 37, ale snazime se od 35 a nejde to. Uz mam za sebou i 3 IUI. Akorat AMH je nizsi 1,01 plus ten muj vek. Ja uz dite mam, pocate hned prvni mesic ve 32letech. Takze ted jsme uz skoro dva roky zaskoceni, ze to nejde ![]()
A cekat tedy u me nema smysl, prave kvuli veku. Ale mam z toho strach, prece jen mam male dite a nechci si kvuli tomu znicit zdravi. No na rozmyslenou mam do nedele…
@reny14 Tak nejak jsme na tom stejne, sice je mi 22, ale snazime se uz 4 roky
inseminace uz mame taky za sebou, pruchodnost taky.. u nas je problem jen u me, tak snad nam pomuze to IVF
A vam taky ![]()
@Alexandraf a jaky mas problem? ja pry nic, muj gyndar se divi, pry ja musim byt tehotna na prvni stouch a ono dva roky niic ![]()
@reny14 tak treba se vam jeste zadari.
kdyz v tom doktor nevidi problem ![]()
U me zjisteny anovulacni cykly, zvyseny testosteron. Bylo podezreni i na PCOS, ale ten nakonec nepotvrzen ![]()
Muzu se zeptat? Potrebuju poradit. Dneska jsem 25dc, ovulaci jsem mela 13dc (podle testu) Dneska rano tehu test negativni. Je jeste nejaka moznost, ze bych mohla byt tehotna? Nebylo na test moc brzy? ![]()
Me uz z toho asi vazne hrabne
![]()
@reny14 ahoj, vítej..
já ty negativa radši nečtu, by mi z toho pak asi mrsklo, občas lepší nevědět
@Alexandraf to klidně může bejt ještě brzy, protože při pozitivním ovu testu může být ovu až za 48h, taky záleží, kolik se ti udělá hcg, někdo má hladinu nižší
Ahoj holky!
Dnes na kontrolním UTZ jsem měla ukázkový folikul a krásnou sliznici, takže mě čeká poprvé v životě ovulace. Dostala jsem pregnyl a zítra jdu na IUI.
Tak ten puregon přeci jen zabral.
Já du také zítra do CARU.
Do poradny také si beru sebou penízky
Kdybychom hned začali se stimulaci. ![]()
Už se také těším a mam a ji strach.
Dnes jsem hlídala synovce a super.
Já už začala špinit ale už asi 2 den a pod bříšek jen trošku bolí.
Mně to vždycky blbne ![]()
A test dělat asi nema cenu. Proto že jsem podle doktora ani neovulovala.
Jsem 32 d. c.
Uvydime co nam řekne DR.
Ale určitě pak písni.
A pak porovnáme výsledky. ![]()
Se těším, ale už teď si stavím vzdušné zámky. ![]()
@reny14 píše:
@Alexandraf a jaky mas problem? ja pry nic, muj gyndar se divi, pry ja musim byt tehotna na prvni stouch a ono dva roky niic
ahojky, no tak to jsme na tom stejně…
u mě se taky každý diví, že to nejde…testy OK, na ultrazvuku taky, tak uvidíme jak dopadne IVF… ![]()
tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama… ![]()
@Kyslíková píše:
Ahoj holky!Dnes na kontrolním UTZ jsem měla ukázkový folikul a krásnou sliznici, takže mě čeká poprvé v životě ovulace. Dostala jsem pregnyl a zítra jdu na IUI.
Tak ten puregon přeci jen zabral.
ahoj!
no tak to je paráda!
já si pregnyl bodla včera a zítra mám mít iui taky. jenže už dneska mě fest bolí vpravo břicho (tam, co mám folikul), tak nevím, jestli zítra nebude pozdě ![]()
@zuzanecka81 Snad nebude - po pregnylu je limit až 48h..třeba bude vajíčko jen blíž na cestě ![]()
@Kyslíková no to doufám!
i když domácí plození bylo v neděli, tak by tam snad nějaká spermie mohla vydržet při životě ![]()
v kolik hodin zítra jdeš?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat