Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kyslíková píše:
@zuzanecka81 Prosím tě, ležela si po té inseminaci ještě tam? Já ne? Počkal tak minutu a řekl, ať se jdu obléknout a hotovo..začínám se bát, že se to nepodaří..
ležela jsem asi 5 minut? jinak to asi není nijak důležité - šoupnou je až do dělohy, takže vytýct nemůžou. já mám zas pocit, že už jsem těhotná
klíííd, stejně s tím nic už neuděláme
Po inseminaci jsem tam musela ležet 15 minut na pokoji a bylo my to k ničemu.
A teď jdeme na IVF/KET ![]()
Ahoj holky, @zuzanecka81 @Kyslíková Mně po IUi řekl zůstat na křesle s nohama nahoře cca 5 min, celkem 20 min ležet. Stejně to bylo k ničemi. Přesně jak píše @zuzanecka81 - když to tam dá a má se to povést, povede se
Moc vám přeju, aby vám to vyšlo. ![]()
@zuzanecka81 píše:
ležela jsem asi 5 minut? jinak to asi není nijak důležité - šoupnou je až do dělohy, takže vytýct nemůžou. já mám zas pocit, že už jsem těhotnáklíííd, stejně s tím nic už neuděláme
Určitě už jsme
![]()
Ahoj holky, tak já jdu v pátek na kontrolní ultrazvuk a snad mě řeknou kdy na KET.
Tak snad se konečně někam pohneme.
@Andíílek ![]()
Tak vcera jsem byla v tom CARu
Takze ta cysta mi nezmizela, sice se zmensila o polovinu, ale stejne je jeste 1.5cm velka
takze mam pockat na ms, pak prvni nebo druhy dc prijit na kontrolu a jestli zmizi, tak zacneme se stimulaci ![]()
ja uz z toho fakt nemuzu
zase jen cekat ![]()
@Andíílek píše:
Ahoj Holky.Dneska jsem byla v poradně.
Dostaly jsme žádost na pojišťovnu.
A hromadu papíru.
A nak se v nich nemůžu z orientovat.![]()
Příští týden začinam stimulovat.
tak to mas super, ze uz zacinas se stimulaci
uvidis ze to bude dobry ![]()
jinak my uz to mame schvaleny od pojistovny, zadost jsme tak posilali uz pred mesicem. Ted uz jen zacit ![]()
Jo já to mam taky tak.
Akorát já mam policystické vaječníky celé. ![]()
Proto my dal menší dávky.
@Kyslíková píše:
@zuzanecka81 Prosím tě, ležela si po té inseminaci ještě tam? Já ne? Počkal tak minutu a řekl, ať se jdu obléknout a hotovo..začínám se bát, že se to nepodaří..
@Andíílek to me se nastesti nepotvrdily, tak jsem byla rada, ale stejne se nam nedari
ted cekam na tu mrchu, tak snad dorazi. Jen nemam zadny priznaky
mela by dorazit za 2 dny, tak nevim ![]()
jsem z toho takova smutna, ze vseho ![]()
A ty chodíš kam do CARU.
Mně říkali že je to jen administrativa.
A říkal že se nemusím bat.
A že začneme a ji teď když to není schváleny.
@Andíílek Ja chodim do Gennetu v Praze, uz to bude rok ![]()
Vetsinou to pojistovna schvaluje, malokdy to neschvali, takze kolikrat doktori zacnou se stimulkou a nevadi to ![]()
A kam chodis ty? ![]()
@helnes no tak já tu vodu s citrónem taky zkusím, za zkoušku se nic nedá ![]()
@Andíílek odležet
u obou IVF jsem měla prodlouženou kultivaci
dělá se to, když je embryjek víc a taky musí být kvalitní, aby to vydrželo. Ale úspěch ti to taky nezaručí
já jsem měla PK a nevyšlo to a někdo PK neměl, šel na transfér hned 3.den a vyšlo to.
Takže těžko říct ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat