IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5393
22.1.14 17:56
@Kyslíková píše:
@zuzanecka81 Prosím tě, ležela si po té inseminaci ještě tam? Já ne? Počkal tak minutu a řekl, ať se jdu obléknout a hotovo..začínám se bát, že se to nepodaří..

ležela jsem asi 5 minut? jinak to asi není nijak důležité - šoupnou je až do dělohy, takže vytýct nemůžou. já mám zas pocit, že už jsem těhotná :lol: klíííd, stejně s tím nic už neuděláme

• načítám...
4247
22.1.14 18:26

@zuzanecka81

Po inseminaci jsem tam musela ležet 15 minut na pokoji a bylo my to k ničemu.

A teď jdeme na IVF/KET :mrgreen:

• načítám...
22446
22.1.14 18:57

Ahoj holky, @zuzanecka81 @Kyslíková Mně po IUi řekl zůstat na křesle s nohama nahoře cca 5 min, celkem 20 min ležet. Stejně to bylo k ničemi. Přesně jak píše @zuzanecka81 - když to tam dá a má se to povést, povede se :hug: Moc vám přeju, aby vám to vyšlo. :kytka:

• načítám...
5829
22.1.14 19:04
@zuzanecka81 píše:
ležela jsem asi 5 minut? jinak to asi není nijak důležité - šoupnou je až do dělohy, takže vytýct nemůžou. já mám zas pocit, že už jsem těhotná :lol: klíííd, stejně s tím nic už neuděláme

Určitě už jsme 8) 8) 8) :palec:

• načítám...
1698
22.1.14 21:12

Ahoj holky, tak já jdu v pátek na kontrolní ultrazvuk a snad mě řeknou kdy na KET. :lol: Tak snad se konečně někam pohneme.

• načítám...
7868
22.1.14 21:13

@Andíílek :mavam:
Tak vcera jsem byla v tom CARu :zed: Takze ta cysta mi nezmizela, sice se zmensila o polovinu, ale stejne je jeste 1.5cm velka :zed: takze mam pockat na ms, pak prvni nebo druhy dc prijit na kontrolu a jestli zmizi, tak zacneme se stimulaci :roll:
ja uz z toho fakt nemuzu :zed: :zed: zase jen cekat :zed:

• načítám...
7868
22.1.14 21:15
@Andíílek píše:
Ahoj Holky.Dneska jsem byla v poradně.
Dostaly jsme žádost na pojišťovnu.
A hromadu papíru.
A nak se v nich nemůžu z orientovat. :twisted: :cert:
Příští týden začinam stimulovat.

tak to mas super, ze uz zacinas se stimulaci :) uvidis ze to bude dobry :)
jinak my uz to mame schvaleny od pojistovny, zadost jsme tak posilali uz pred mesicem. Ted uz jen zacit :zed:

• načítám...
4247
22.1.14 21:17

@Alexandraf

Jo já to mam taky tak.
Akorát já mam policystické vaječníky celé. :dance:
Proto my dal menší dávky.

• načítám...
7868
22.1.14 21:18
@Kyslíková píše:
@zuzanecka81 Prosím tě, ležela si po té inseminaci ještě tam? Já ne? Počkal tak minutu a řekl, ať se jdu obléknout a hotovo..začínám se bát, že se to nepodaří..
:mavam:
tak ja mam za sebou 4 IUI, vzdycky jsem tam lezela tak 10min a pak jela normalne domu. Jak rikaji ostatni, kdyz se to ma podarit, tak se podari ;) ta jedna mrska si vzdycky tu cestu najde ;)
jinak gratuluju k foliku :kytka:
  • načítám...
7868
22.1.14 21:21

@Andíílek to me se nastesti nepotvrdily, tak jsem byla rada, ale stejne se nam nedari :zed: ted cekam na tu mrchu, tak snad dorazi. Jen nemam zadny priznaky :nevim: mela by dorazit za 2 dny, tak nevim :nevim:
jsem z toho takova smutna, ze vseho :roll:

• načítám...
4247
22.1.14 21:21

@Alexandraf

A ty chodíš kam do CARU.
Mně říkali že je to jen administrativa.
A říkal že se nemusím bat.
A že začneme a ji teď když to není schváleny.

• načítám...
7868
22.1.14 23:33

@Andíílek Ja chodim do Gennetu v Praze, uz to bude rok :zed:
Vetsinou to pojistovna schvaluje, malokdy to neschvali, takze kolikrat doktori zacnou se stimulkou a nevadi to :hug:
A kam chodis ty? :hug:

• načítám...
4099
23.1.14 07:49

@helnes no tak já tu vodu s citrónem taky zkusím, za zkoušku se nic nedá ;)

• načítám...
4099
23.1.14 07:53

@Andíílek odležet :lol: u obou IVF jsem měla prodlouženou kultivaci :palec: dělá se to, když je embryjek víc a taky musí být kvalitní, aby to vydrželo. Ale úspěch ti to taky nezaručí :nevim: já jsem měla PK a nevyšlo to a někdo PK neměl, šel na transfér hned 3.den a vyšlo to.
Takže těžko říct :nevim:

• načítám...
4099
23.1.14 07:55

@Drbna777 no tak hurá :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí