Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@markyj jj přesně tam.. slyšela jsem někde, že ve smetance je to lepší, ale tady na emimi si pochvalovali pronatal, a i můj dr mě tam poslal, že s nima má nejlepší zkušenost
@xsaleen Do smetanky chodím já a nemůžu si zatím stěžovat. Ještě uvidíme, jaké budou výsledky ![]()
@xsaleen já jsem taky o Pronatalu přemýšlela, není to z ČB zase tak daleko. No teď počkám jak dopadnou ty zmrzlíci a pak se uvidí co dál ![]()
@Ecil a jak je to cenově? prý dražší než nat.. já tam byla jednou, chtěla jsem darovat vajíčka, a moc mě to tam nezaujalo, spíš mi to přišlo jako pro německou klientelu..
nevíš, jestli tu je taky nějaký státní?
@xsaleen píše:
@Ecil a jak je to cenově? prý dražší než nat.. já tam byla jednou, chtěla jsem darovat vajíčka, a moc mě to tam nezaujalo, spíš mi to přišlo jako pro německou klientelu..nevíš, jestli tu je taky nějaký státní?
@Ecil aha, no vidíš, to by mě nenapadlo, jsem si říkala, že vlastně tady o žádným státním nevím a ejhle
ono asi co dr, to názor ![]()
@xsaleen Přesně, každý má zkušenost s někým. Já tomu gynekologovi věřím, že by mě neposlal někam, komu nevěří on, tak jsem aspoň klidnější ![]()
@Ecil jo to já taky
myslím, že je to v těch centrech +- stejné co se týče úspěšnosti, každý má trošku jiný postup, a záleží co ti sedne..
@Andíílek píše:
Holky já mam strach stého umělého.![]()
Holka, neboj ![]()
Nerikam, ze ja jsem v klidu, ale musime tomu verit, ze se to povede ![]()
A s tim do toho jit
klidek a ono to pujde a zadari se, uvidis
![]()
Ahoj holky, jak to jde? Já už se nemůžu dočkat úterý, až vyfasuju injekce. Včera jsem byla v lékárně a koupila jsem ještě Femibion a Rosalgin, ať se mimi zavrtává do čistého.
![]()
@sofia3 Dobry, konecne patecni, ranko ![]()
Ani mi nemluv, ja uz se taky tesim na utery
snad vsechno bude O. K. a zacneme se stimulkou ![]()
Femibion bastim taky, asi uz 3 mesice
presne, at se ma mimisek dobre ![]()
@Alexandraf A ty chodíš do ktreého CARU? Já mam zase na víkend neteř, zůstala jen se švagrem, matka se na ní vybodla a dala přednost alkoholu. Někteří lidi by ani neměli mít děti.
@sofia3 Ja chodim do Gennetu v Praze a jsem tam moc spokojena ![]()
Tohle rikam taky. Ani nevi, jaky maji stesti, ze maji dite a ony se na nej vyprdnout a nestaraji se ![]()
A my, co miminko chceme, snaseli mu modry z nebe, porad nic. Tohle je strasne nespravedlivy
![]()
Ale jednou budeme bajecny maminky, verim tomu
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat