IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4247
16.1.14 18:02

@tynuse86

Jasně co tě trápí?? ;)

• načítám...
10134
16.1.14 18:03

@markyj jj přesně tam.. slyšela jsem někde, že ve smetance je to lepší, ale tady na emimi si pochvalovali pronatal, a i můj dr mě tam poslal, že s nima má nejlepší zkušenost

• načítám...
22446
16.1.14 18:22

@xsaleen Do smetanky chodím já a nemůžu si zatím stěžovat. Ještě uvidíme, jaké budou výsledky :nevim:

• načítám...
4099
16.1.14 18:32

@xsaleen já jsem taky o Pronatalu přemýšlela, není to z ČB zase tak daleko. No teď počkám jak dopadnou ty zmrzlíci a pak se uvidí co dál :nevim:

• načítám...
10134
16.1.14 18:34

@Ecil a jak je to cenově? prý dražší než nat.. já tam byla jednou, chtěla jsem darovat vajíčka, a moc mě to tam nezaujalo, spíš mi to přišlo jako pro německou klientelu.. :nevim: nevíš, jestli tu je taky nějaký státní?

• načítám...
22446
16.1.14 18:57
Ono vlastně víceméně státní je tohle. Patří pod fakultku v Plzni, která i na svých stránkách má, že ho provozuje ve spolupráci s rakouským centrem. Zprávy a všechno máš s hlavičkou fakultky, patří to pod gynekologicko-porodnickou kliniku. Já to zjistila, až když jsem držela první zprávu a začala hledat na webu nemocnice, proč používá tohle centrum hlavičkový papír nemocnice :nevim:. Cenově mi to zatím přijde stejné s tím, co tu píší holky z jiných center. Přesný rozpočet bych měla mít příští týden. Jinak je pravda, že česky mluvících je nás tam vždy menšina, ale to je mi celkem jedno. Mně ho doporučil gynekolog (je to dobrý známý) s tím, že tam mají jedny z nejlepších výsledků. Jinak bydlím kousek od Prahy…
@xsaleen píše:
@Ecil a jak je to cenově? prý dražší než nat.. já tam byla jednou, chtěla jsem darovat vajíčka, a moc mě to tam nezaujalo, spíš mi to přišlo jako pro německou klientelu.. :nevim: nevíš, jestli tu je taky nějaký státní?
  • načítám...
10134
16.1.14 19:32

@Ecil aha, no vidíš, to by mě nenapadlo, jsem si říkala, že vlastně tady o žádným státním nevím a ejhle
ono asi co dr, to názor :nevim:

• načítám...
22446
16.1.14 20:02

@xsaleen Přesně, každý má zkušenost s někým. Já tomu gynekologovi věřím, že by mě neposlal někam, komu nevěří on, tak jsem aspoň klidnější :mrgreen:

• načítám...
10134
16.1.14 20:06

@Ecil jo to já taky
myslím, že je to v těch centrech +- stejné co se týče úspěšnosti, každý má trošku jiný postup, a záleží co ti sedne..

• načítám...
7868
17.1.14 07:09
@Andíílek píše:
Holky já mam strach stého umělého. 8o :,(

Holka, neboj :hug:
Nerikam, ze ja jsem v klidu, ale musime tomu verit, ze se to povede :*
A s tim do toho jit :kytka: klidek a ono to pujde a zadari se, uvidis :hug: :hug:

• načítám...
7868
17.1.14 07:10

@tynuse86 Ahoj :mavam: vitam te mezi nama :kytka:
copak te trapi? :hug:

• načítám...
544
17.1.14 07:19

Ahoj holky, jak to jde? Já už se nemůžu dočkat úterý, až vyfasuju injekce. Včera jsem byla v lékárně a koupila jsem ještě Femibion a Rosalgin, ať se mimi zavrtává do čistého. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
7868
17.1.14 07:35

@sofia3 Dobry, konecne patecni, ranko :mavam:
Ani mi nemluv, ja uz se taky tesim na utery :dance: snad vsechno bude O. K. a zacneme se stimulkou :dance:
Femibion bastim taky, asi uz 3 mesice :palec: presne, at se ma mimisek dobre :hug:

• načítám...
544
17.1.14 09:57

@Alexandraf A ty chodíš do ktreého CARU? Já mam zase na víkend neteř, zůstala jen se švagrem, matka se na ní vybodla a dala přednost alkoholu. Někteří lidi by ani neměli mít děti.

• načítám...
7868
17.1.14 10:18

@sofia3 Ja chodim do Gennetu v Praze a jsem tam moc spokojena :hug:
Tohle rikam taky. Ani nevi, jaky maji stesti, ze maji dite a ony se na nej vyprdnout a nestaraji se :cert:
A my, co miminko chceme, snaseli mu modry z nebe, porad nic. Tohle je strasne nespravedlivy :roll: :zed:
Ale jednou budeme bajecny maminky, verim tomu :hug: :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí