IVF v roce 2014

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15866
16.1.14 05:40

@Kyslíková jsem to teď nějak nepochopila, jdeš na minimálku nebo IUI? :think: Ale ta dávka je opravdu nízká, takze asi IUI, že? :think: I když to píchas každý den :think: A jak dlouho si to píchas? Každopádně držím palce at je z toho mimco :potlesk:
A když jsme u toho věku, tak mě letos bude 29 :roll: a když si představím, ze jsme se začali snažit, když mi bylo 23 :zed: :zed:

• načítám...
5829
16.1.14 06:55

@kaczule1 to je taky pekny, snazit se 5 let uz 8o Ja mam ve zprave „minimalni stimulace s IUI“. Puvodne jsem myslela, ze pujdu na IVF, tak tam bylo trochu zklamaní..
Jinak si picham 8 dni a pak jdu na UTZ :think:

• načítám...
19198
16.1.14 07:35

@Kyslíková Ty jdeš jen na IUI a pícháš toho víc jak já 8o 8o :? :mrgreen:

• načítám...
7868
16.1.14 07:52
@Kyslíková píše:
@Kikuška90 Přesně tak!!! Když tam šance není, tak na co čekat!!! Moje kamarádka se snaží už 3 roky (!) a pořád věří, že se to povede a že je to jen kvůli tomu, že brala dlouho antikoncepci. Jediný, co jí gynekoložka dala je duphaston. Pecka! Když člověk není zdravotně v pořádku a potřebuje nějaké zákroky, léky…tak mu nepomůže „nemyslet na to“, „dát tomu čas“ ani žádná „zázračná bylina“…až bude úplně zoufalá a přijde do CARu a začne jí kolotoč testů, vyšetření a další čekání a čekání, tak si třeba uvědomí, že čekala několik let zbytečně na nic. :zed:

Tak tohle znam. My jsme to zacali resit, kdyz jsme se s manzelem snazili o miminko uz rok a nic. A moje gynekolozka me taky „lecila“ Duphastonem a to 2 roky :cert: pry jsem mlada, ze se to urcite povede. :zed:
Tak jsem sla jinam a pak do CARu a uz se zacalo neco dit :dance: :dance:
Takze 2 roky uplne vyhozeny a zbytecne :roll:

Jinak, mne je 22 :kytka:

• načítám...
475
16.1.14 08:12

@Kyslíková Ahoj. úplně normálně, akorát mě bolí břicho jako při ms, ale hodně slabý :-) Jinak pít se snažim, ale moc mi to nejde, protože za den kolikrát vypiju třeba jen 1/2 litru, teď se mi daří kolem těch 2…

Jinak mě je 25

• načítám...
15866
16.1.14 08:48

@Kyslíková aha, takze IUI. Asi hůř reagujes na stimulku, ze? Proto stimulujes puregonem :think: @

Kikuška90 a kolik píchas? Koukám, ze mas extrémně vysoké AMH, takze proto malé dávky. Určité je vysoké riziko ohss :think:

• načítám...
4099
16.1.14 08:50

@Kyslíková a kdy jdeš tedy na kontrolu UTZ??

• načítám...
19198
16.1.14 08:51

@kaczule1 50 jednotek 5 dní. Jo to mám, ale pro to, jak budu reagovat na Puregon to směrodatný není, takže se uvidí :think:

• načítám...
223
16.1.14 09:57

Gina. Lenroy: držím palečky ať vše dobře dopadne… zavidím že už to máš zasebou.
Já stále čekám na tu laparku ale sleduji tuto diskuzi abych věděla co mě bude čekat na jaře… už se také těším na to IVF jako všechny tady… :-)
jsem stále na marodní protože jsem měla termín operace 2/1 ted mám nahradní 27/1 a myslíte že mě nechá doktor marodit do transferu?

• načítám...
4099
16.1.14 10:00

@jolane tak uvidíš, ale mohl by tě nechat marodit. Hodně taky záleží, jaké testy už máte hotové a kdy začneš stimulovat :nevim:

• načítám...
223
16.1.14 11:01

Markyi dělali mi snad jen hormonální profil a manželovi spermio… chtěla bych jít i na genetiku a na imuno ale asi je to zbytečné když víme že chyba je u mě když nemám prochodní vejcody tedy teď už jen jeden… nevím zda to pomůže… ale také bych chtěla 2 embrijka ale nevím zda to není riziko když mám seříznutí děl. čípek…

• načítám...
4099
16.1.14 12:33

@jolane nu tak to by tě mohl nechat doma :think: vím, že některé kamarádky marodily po laparoskopickém zákroku i 6 týdnů :palec:
My jsme dávali při ET embryjko jen jedno, aby jsme si neubrali 4.pokus od pojišťovny, ale samozřejmě to si každý musí promyslet sám :palec:

• načítám...
4247
16.1.14 13:26

Holky já mam strach stého umělého. 8o :,(

• načítám...
10134
16.1.14 13:37

@Andíílek proč?

• načítám...
22446
16.1.14 14:03
To já mám taky, ale současně se strašně těším, že se bude něco dít a třeba to bude mít i dobrý výsledek :). Hlavně se bojím neúspěchu :zed:
@Andíílek píše:
Holky já mam strach stého umělého. 8o :,(
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex