Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kikuška90 @Andíílek jj nás taky vyšel každý pokus cca na 32,000. Hormony, ICSI, prodloužená kultivace + zamražení. Ono se to nasčítá, není to laciná legrace ![]()
@sofia3 Wobenzym bere partner taky, už skoro čtvrt roku a na spermio to zatím vliv nemá + bere ještě jiné vitaminy. A kdy máte v plánu to IVF?
@markyj no, bude to znít blbě, ale jsem ráda, že v tom nejsme sami a ten problém, má i někdo jiný
![]()
@markyj My máme ICSI i PICSI a předběžně kalkulaci na 30.700,–… uvidíme jestli se vejdeme
![]()
@Lenna1 mně to v dnešní době přijde, že to sperma je u těch chlapů horší a horší. Životní styl, prostředí a strava ![]()
@markyj píše:
@Lenna1 mně to v dnešní době přijde, že to sperma je u těch chlapů horší a horší. Životní styl, prostředí a strava
Tak my máme taky problém se spermatem. Ale sám doktor nám v CARu říkal, že ani stravou, prostředím nebo změnou živ. stylu by se to nezlepšilo. Prostě je špatný a špatným zůstane
![]()
@sofia3 ty jo, to už je za chvilku, tak budu držet palce pro štěstí
A PISCI je, že vyberou z těch dobrých spermií, tu nejvíc dobrou ![]()
@markyj píše:
@Kikuška90 no přesně, teď už se to nezachrání
Nám řekl, že je t genetickou vadou. Ale jako genetika vyšla dobře, ale není genetika jako genetika, žeo
…
@Kikuška90 tak to máte jak u nás, prostě spermio špatný, neví se proč, nic s tím nejde dělat, tak to tam bude
A koukám, že ty už stimuluješ?
Tak držím taky palce pro štěstí ![]()
@Lenna1 Děkuji, jo jo od pondělka. Příští pondělí jdu na UTZ a snad ve středu na OPU… A taky manžel baští milion vitamínů, tak jsme zvědavý jestli to něčemu pomůže
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat